40 cu + sau - (cap.15)
Raspunsuri - Pagina 28
craciunitza spune:
Imediat, sa termin de mancat, sa nu radeti de mine pe stomacul gol
Nu certati copiii cand viseaza!
Poze
adrienne12 spune:
evident ca persoanele de fata se exclud. ai mei sint de-ai lui Bush mama draga de-asta nu-mi mai place mie de ei. AM crezut ca sint in stare sa gindeasca. aiurea! in afara de bucatica lor inguta sint aerieni. Nu stiu nici sa-si coasa un nasture. Mi-a adus un coleg azi, inginer, customer suport o camasa si ma roage sa ii cos un nasture ca am masina de cusut!!!!
noemi marian spune:
M-am intors de la vet.
Mai fetele,ce-am mai patimit cu pittbulu' asta a meu.!Are riie!Clar!Si-i de-aia sarcoptica de putem s-o umflam si noi.
Na da' nu asta-i baiu'.Ce mi-o facut pina acolo,acolo si pe drumul spre casa....
Cind am coborit din taxi a facut pisu pe mine.Aveam un 'parfum' pe mine cind am intrat in cabinet.Chanel!Acolo cind i-a luat proba m-a muscat,m-a zgiriat si m-a morait.De scuipat sa nu mai vb.
Acasa am venit pe jos.Totul a fost bine pina am dat de intersectiile zgomotoase si de masini. Era sa-l scap de 2 ori,toata-s zgiriata si muscata.Si vineri tre' sa merg iar!
Va trebui sa-i cumpar o troaca de-aia de dus animalele din plastic pt ca mi-a rupt capacul de la cos si cosul l-a dejghinat tat!M-am stricat de cap!Doamne iarta-ma!
Adrienne,da-i incolo de handicapati!Fa-ti treaba si du-te acasa si lasa-i in mama baiului!Ai tu nervi sa-i strici pe ei?Nu.
Copilul tau e barbat in devenire.Mai ai rabdare cu el,da' de se da pe brazda.
Kuki,spune-i la nea castana ala ce fuck is thisu' mamii lui tat face acolo ca tu ai famelie si sa te lase in pace!
Craciunitza si io vreau sa vad poza.Please.
Mik si Liliana si Iuliana si Ciuss
Io beau un pahar de vin.Cine mai vrea?Luati de-aici si enjoy.
pe toata lumea.M-o terminat 'excursia' asta la vet.Nomi
craciunitza spune:
Vai, adrienne, glumesti, asa-i?
Iaca si poza: Craciunitza
Poze
craciunitza spune:
noemi, nu-i cumpara troaca de animale, inveleste-l in paturica lui sau in prosopul cu care-l stergi dupa baie sau intr-o carpa pe care o stie din casa, ceva in care sa simta mirosul pe care-l cunoaste, de aia e agitat saracutul.
E prima oara ca merge la veterinar? Si raia aia de unde a luat-o?
Poze
noemi marian spune:
Hi! Hi! Craciunitza,noi scriam deodata.
Iti sta f bine.Ce daca ai un aer de tinerica?Nu-ti place?
Nomi
Mik spune:
Nomi, sanatate animalului ! Ai mare grija de el, saracutzu'!
Craciunitza, arati foarte bine. Eu ma temeam ca e mai scurt. Pup you ca esti frumoasa si ca am vazut site-ul DC in poza.
Nomi, beau cu placere un vinishor. Noroc ! si va invit si la al meu. Roshu.
Adrienne, nu te mai supara din prostii/bazaconii/imbecilitati din cauza colegilor de job ca nu se merita.
Acum va pup pe toate si dau fuga acasa. Pe miine, ca seara asta calc.
Mik.
noemi marian spune:
Multumesc de sfaturi,Craciunitza.
Pai de-aia l-am dus in cosul cu pricina pt ca-i place la max.Asa de stresat si speriat era bietul ca la vet era ud leoarca.N-are cum fi altfel in conditiile in care face ce vrea muschii lui.E toata ziua afara,vine in casa doar sa manince si sa mai primeasca niste mingiieri si gata!Tusti pe geamul din bucatarie si nu=l mai vezi pina a doua zi.La vet am mai fost cu el,dar cabinetul s-a desfiintat.Si era la 100 de m de noi.Acu' l-am dus la cel mai apropiat cabinet,dar tot imi ia 20 de min cu el pe jos.E clar ca l-am necajit,dar nu am ce sa fac.Si riia aia e luata din curte,pe unde umbla el.Exista undeva un focar.Asta e.Nu am alta solutie decit cutia aia pt ca de venit am venit cu el in brate tocmai pt a-l linisti.Vezi de treaba!Atita era de 'linistit' incit tremura tot si vroia sa fuga.M-oi descurca pt ca n-am incotro.
Mik si-al meu e tot rosu.Hai,noroc!
Altcineva nimeni nu se ofera.Hai, mey, sa tragem o beuta semivirtuala!
Nomi
soni spune:
Acu ma credeti cind va spuneam si eu ca sint inconjutara de creeri care plutesc pe ...balta''
PS .stiu ca v-ati suparat ca ma apus poezia de la 2 ani jumate da asa stiam atunci sa o spun!!!!Acu ies sa duc banii de la fete la copii .Poate mai gasesc pe cineva pe aici!
Esti dulcica Craciunitzo ce are ca nu-i bine?
la toate (si la catelus).