40 cu + sau - (cap.15)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Exact ca La Medeleni. Eu n-am vazut silicoane adevarate pt. simplul motiv ca sint programator iar femeile din jurul meu arata bizar. Americancele sint obeze (peste suta de kile toate) indiencele poarta in general rochii lungi iar chinezoaicele sufera de platfus (adica nici n-au avut sinti de la mama natura). Eu toata viata am purtat cele mai mici sutiene posibile iar acum de abia zic ca arat si eu ceva mai bine (la cap. Sutien ma refer). La gym unde gagicile umbla mai dezbracate nu am vazut sau nu m-am priceput eu. Oricum mie imi place Denise Autin si zice ea ca singurul fel de a ridica sinii este sa tonifiem muschii pectorali. Are ea niste exercitii pt. asta. Soni daca nu ma insel ce spui tu in sua se numeste lateral presses. Mie imi place mult un altul. Stind pe spate cu spatele sprijinit de o perna (cam cum stai la plaja cu spatele usor ridicat pe sezlog ca sa poti citi). In fiecare mina cite o greutate. Miinile lateral departate de corp. Aduceti miinile in fata ca si cum ai imbratisa un copac, apoi le coboriti inapoi lateral si tot asa. Va pup si eu si va doresc o sapt. placuta. Tre sa fug la o stupizenie de sedinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Radea mama de mine, ca pozez gaini si garduri, pai eu ajung la Bucuresti si nu mai tin minte nimic din ce-am vazut si tanjesc dupa ele, am pozat fiecare coltisor, fiecare piatra, si gainile alea sunt intr-adevar foarte frumoase sau asa mi s-au parut mie

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Craciunutza,m-ai terminat cu pozele tale!Asta pt ca tinjesc sa traiesc la tara.Ce ma enerveaza cel mai tare este ca din familia mea unu' nu-i taran.Voi va dati seama?N-am nici macar o ruda sau 1cm patrat de pamint,unde sa-mi fac si io o casuca mica si-o curticica mica-mica cu trei gaini,doi ciini,fo trei mitze si un porcusor.Si niste giste si rate.Si flori.Multe. Ca de le-as avea as lasa orasu' alaltaieri si-as vedea cum m-as descurca.Probabil greu.Mai ales ca m-as face vegetariana pt ca animalele mele ar muri de adinci batrineti.Iar bani sa cumpar nu posedam.
Oricum mersi pt pauza de suflet pe care mi-ai dat-o.

Soni,surpriza este f frumoasa.Si tie-ti multumesc.Ia si tu

Voi vorbiti de 'balcoane'.Pai vorbiti de funie in casa spinzuratului.
Ca am noroc cu cele 56kg(am reusit de-am mai dovedit 2kg) ale mele,de mi-o crescut si mie ca altfel....
Eram ca aia din banc:pt bube alifii.
Si eram asa de complexata din cauza asta incit am hotarit ca-mi fac credit si ma duc sa ma operez.Pina am vazut un reportaj pe Discovery si mi-o trecut.Zicea ca doare f rau dupa.Si m-am gindit:na,numa'tzi multzam frumos da' io ramin asa fie ce-o fi! Si-asa-s si-n ziua de azi. Si nici nu vreau ca n-am beut fotoghin sa ma chinui si nici apucaturi sado-maso n-am. Le cainez pe cele care o fac pt durerea pe care o suporta si-apoi le admir decolteul.In schimb voi incerca exercitiile voastre pt a preveni 'caderea'.Daca nu voi uita.

Despre barbatii italieni nu cunosc,habar n-am!
Incercati si alte natii si va voi povesti de prima mea iubire.

toata lumea prezenta si neprezenta.Ma duc sa-mi caut mitzu' ca tre' sa mergem la tratament.L-a cautat mama 1 ceas si l-am cautat si eu si nu-i!Si-o fi gasit fo mindra si-a umple-o si p-aia de riie.
Nomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Va las pt putin. is mai rau ca Kuki cind ma apuca e greu sa ies . si acu m-a apucat....plinsul.Stau si ma intreb ce am fcut atitia ani din viata mea!!Am facut multe dar nu sint niciodata multumita . vreau mereu sa fac mai mult. Nu suport sa fac mereu acelasi lucru . ma apasa singuratatea incare traiesc chiar daca sint prima care o caut. voi intelgeti ceva ? Nu ma mai inteleg nici eu. Acu ma duc sa iau mincare ma mitza ca altfel e jaleee.Poate i-mi revin cine stie.
noemi esti haiosa rau cu mita ta! va pup . Vreau acsaaaaaaaaaa!!!!!!

Mergi la inceput

soni, daca tu nu ai fi asa cum esti, toata un suflet si o inima, niciun forum din lumea asta nu ar fi reusit sa te faca sa te simti de 20 de ani. Este meritul tau, in primul rand.
Cel mai mult admir la tine faptul ca nu judeci oamenii, consider ca asta este o mare calitate, pentru ca eu nu o am. Caderi avem toti, depinde insa cum cazi - singur sau intre prieteni.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Mey, voi sunteti prea destepte, spuneti niste chestii prea adanci pe-aici si prin alte parti, iar eu am mancat atata pepene de mi s-a diluat si neuronul de-l mai aveam si nu pot tine pasul cu profunzimile voastre.
Eu uneori sunt de parere ca discutiile prea serioase induc asa...starea aia specifica cazutului in butoi, astfel incat, cand simt pericolul am asa un sistem de auto-aparare si incep sa iau totul in gluma si uite-asa reusesc uneori sa mai fentez cate un pui de depresie. E drept ca nu-mi reuseste mereu.

Da' acum simt ca ma paste pericolul dupa ce am citit postarea aia a lui Soni si tare nu vreau sa ma mai apuce ca abia mi-am revenit. Si ma bantuie si pe mine aceleasi intrebari....incotro curge viata mea, asa, zi dupa zi dupa zi...catre ce anume?? Da' prefer sa ocolesc raspunsul, in cazul in care ar exista vreunul...

Asa ca sa evitam chestiunile mult prea serioase si sa revenim la subiectul zilei: draga Soni, la sutin port nr. 3. E de bine, e de rau? Mai am vreo sansa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Chiar cu lacrimi in ochi eu pe pag 2 nu stau.!!!Am avut pe tricou nr.1 si am luptat sa-l mentin deci!
Craciunitza ai spus doua vb care mi-au intrat in suflet si n-o sa le uit usor sau poate niciodata: depunde cum cazi singur sau intre prieteni!!!! Scuzati-ma eu sint vesela de felul meu dar fac ca Kuki ma iau peste picior singura ca altfel ar fi jale mare .Dar ca fiecare am momemnte cind pic de-a-n-boulea!!Par din senin dar se aduna si ca sa nu explodez in loc sa tac spun la lume .Si lumea i-mi da suturi. Chiar cred ca se bucura . IN SCHIMB LINGA VOI AM CAZUT INTR-UN CAZAN DE -DULCETURI MAI DULCI MAI AMARE NU STIU DAR REZULTATUL CONTEAZA = CEA MAI DULCE ZAMA CARE POATE IESI DIN ACESTA AMESTECATURA :PRIETENIA! A devenit mai rara ca floarea de colt pe care poti s-o admiri dar nu sa o atingi .Nici daca va cresteam eu nu va simteam ca pe surori (pe care le-am crescut si acum cind am nevoie de ele nu-s.) Una singura este a fost si sper v-a fi :camelia cea cu tablourile.M-am apucat sa scriu. Acu doi ani am inceput iar si .... am lasat-o balta . prea multi au necazuri pe lumea asta sa le mai scriu si pe ale mele care din cind in cind sint piparate cu chestii hazlii. Cius mi se pare ca tu spuneai ca fiecare viata e un roman . Al meu ar fi prea trist si cred ca nu l-ar citi nimeni. Mai ales ca e in----italiana! hai ca ma duc in word sa caut primele riduri si vi le traduc .mata matii geto! ai ajuns sa-ti traduci limba!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Mda...vad ca nu s-a inveselit deloc atmosfera pe-aici. Rusine sa va fie doamnelor ! Pai ce exemplu dam noi tinerei generatii?
Eu zic sa inventam un fel de joc cu pedepse. Pe cine mai prindem invartindu-se pe langa butoi sa primeasca o pedeapsa pe masura.
Ce ziceti ? Idei de pedepse...virtuale aveti?

Unde a disparut Nema? S-o fi apucat de bagaje si nu mai pridideste.
Ciuss, ti-am simtit lipsa azi, nu reusesc deloc sa inveselesc fetele astea. Unde esti sa-mi dai o mana de ajutor, sper ca nu dai tarcoale butoiului ca atat iti trebuie.

Liliana, desteptarea, sa-ti facem o cafeluta?

Mergi la inceput

Am impresia ca doamnele sunt in fata oglinzii, cu picioarele departate, isi masoara sanii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

sau la scirbici ca mine, injurindu-si sefii printre dinti...

Mergi la inceput