40 cu + sau - (cap.15)
Raspunsuri - Pagina 23
soni spune:
Gabizam vezi ce inseamna sa lucrez cu persoane semi nude ? vezi de toate pt .toti. Le-am vazut si goale dar nu e un spectacol simpatic .Depinde cine e pe pat!
Mik spune:
Soni, vrei sa spui ca pastrez bratele in acelasi plan vertical ?
intii departate in cruce si le apropii de corp fara nici o rotatie mai complicata?
Pup you.
Daca tot scrii de goale, banc vechi si rasuflat :
- un politist era in parcul public si aude dintr-un boschet : ce urita esti goala ! ce urita esti goala !
politistului i se aprind ochii si-si spune ca poate vede si una-alta dintre cele grele.
se apropie de boschet si aprinde brusc lanterna.
nu era decit un betiv cu o sticla goala in mina.
Mik.
soni spune:
Mik .in piciore , in fata oglinzii pina inveti.Picioarele deprtate la nivel umeri .Bratele in fata ,orizonlal ,paralele si tot departate la nivel umeri .In fiecare mina 1 kg.Latetal si in fata fara sa le atingi . Ai sa simti de la nivelul aurolei mamare in sus ceva care se contracteaza . ala este legmentul . Rezultatele se vad in timp. dar se vad . punem pareu?
soni spune:
ok. Avem martori . Incepi in prima sapt. si i-ti faci un test singura .Incepe sa faci(dureaza citeva min ) numara si vezi la cite ajungi. 10,14, ultima cind simti oboseala te opresi. Aia e limita ta - si o sapt faci doar alea. a doua sapt incerci sa marasesti nr cu citeva . si tot asa . Peste trei luni (vezi ca scriu pe agenda) i-mi spui . Asta nu inseamna ca renunti . dar vezi rezultatele .
Al mai mic mai suge? (ca dac vede titze frumoase pote o ia de la capat )!hihi
KUKI spune:
Soni, trece-ma si pe mine in agenda, ac si eu vreau sani frumosi de la natura, fara silicoane. Nu ca m-as plange.
craciunitza spune:
No servus, doamnelor!
Ne-am intors si suntem revitaminizati, priviti aici pe unde-am hoinarit: La bunici
Dar tare mi-a fost dor de Bucuresti, aseara nu mai aveam rabdare sa ajung acasa.
Voi ce faceti, cum ati petrecut?
Nu certati copiii cand viseaza!
Poze
soni spune:
Kuki dai drumul la exerciti .te scriu. ce nr ai la sutien?
Craciunitza misto poze .eu ador natura . Aia cu generatiile e faina . V-am facut o surpriza . Ma duc s-o caut si v-o dau.
Mik spune:
Craciunitza, ce frumoase poze ! mie imi plac cel mai mult si mai mult cea cu 2 gaini si cea cu ramura de par. Parca e la tara la bunica la mine (numai casele si gardurile sunt mai faloase la tine). Si lumina e cea din Medeleni.
Mik.