40 cu + sau - (cap.15)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Gabizam vezi ce inseamna sa lucrez cu persoane semi nude ? vezi de toate pt .toti. Le-am vazut si goale dar nu e un spectacol simpatic .Depinde cine e pe pat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Soni, vrei sa spui ca pastrez bratele in acelasi plan vertical ?
intii departate in cruce si le apropii de corp fara nici o rotatie mai complicata?
Pup you.

Daca tot scrii de goale, banc vechi si rasuflat :
- un politist era in parcul public si aude dintr-un boschet : ce urita esti goala ! ce urita esti goala !
politistului i se aprind ochii si-si spune ca poate vede si una-alta dintre cele grele.
se apropie de boschet si aprinde brusc lanterna.
nu era decit un betiv cu o sticla goala in mina.

Mik.

Mergi la inceput

Mik .in piciore , in fata oglinzii pina inveti.Picioarele deprtate la nivel umeri .Bratele in fata ,orizonlal ,paralele si tot departate la nivel umeri .In fiecare mina 1 kg.Latetal si in fata fara sa le atingi . Ai sa simti de la nivelul aurolei mamare in sus ceva care se contracteaza . ala este legmentul . Rezultatele se vad in timp. dar se vad . punem pareu?

Mergi la inceput

Soni, am priceput ! punem ramashag!

Mik.

Mergi la inceput

ok. Avem martori . Incepi in prima sapt. si i-ti faci un test singura .Incepe sa faci(dureaza citeva min ) numara si vezi la cite ajungi. 10,14, ultima cind simti oboseala te opresi. Aia e limita ta - si o sapt faci doar alea. a doua sapt incerci sa marasesti nr cu citeva . si tot asa . Peste trei luni (vezi ca scriu pe agenda) i-mi spui . Asta nu inseamna ca renunti . dar vezi rezultatele .
Al mai mic mai suge? (ca dac vede titze frumoase pote o ia de la capat )!hihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Soni, trece-ma si pe mine in agenda, ac si eu vreau sani frumosi de la natura, fara silicoane. Nu ca m-as plange.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

No servus, doamnelor!
Ne-am intors si suntem revitaminizati, priviti aici pe unde-am hoinarit: La bunici
Dar tare mi-a fost dor de Bucuresti, aseara nu mai aveam rabdare sa ajung acasa.
Voi ce faceti, cum ati petrecut?

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput

Kuki dai drumul la exerciti .te scriu. ce nr ai la sutien?
Craciunitza misto poze .eu ador natura . Aia cu generatiile e faina . V-am facut o surpriza . Ma duc s-o caut si v-o dau.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Craciunitza, ce frumoase poze ! mie imi plac cel mai mult si mai mult cea cu 2 gaini si cea cu ramura de par. Parca e la tara la bunica la mine (numai casele si gardurile sunt mai faloase la tine). Si lumina e cea din Medeleni.

Mik.

Mergi la inceput