40 cu + sau - (cap.15)
Raspunsuri - Pagina 12
cius22 spune:
Noa...acu a fo' randul meu sa dau apa la soareci! Am inteles Soni!...
Sunt lucruri frumoase acolo...am gasit si eu ceva:
http://www.woow.ro/prezentare/Lectia_fluturelui.html
Toate florile din lume pentru voi!
craciunitza spune:
Buna dimineata!
Care plange si de ce?
Hai, fetelor, e asa frumoasa poevestea lui cius, cu happy-end, dovada ca totul e posibil chiar si atunci cand e imposibil, luati aminte si fruntea sus
KUKI, am impresia ca tu treci printr-o perioada mai dificila, de ce nu ne spui ce ai?
In seara asta plec la mama, e ziua ei, i-am luat telefon fix cu identificarea apelantului si tot felul de nazbatii, dupa trei ore de scormonit magazinele, nu cred ca va pot citi pana luni, va doresc week-end racoros, aveti grija una de alta si VIVE LA 40!
Nu certati copiii cand viseaza!
Poze
cius22 spune:
Fete dragi,
iata un mesaj de la Porumbel30...
http://www17.123greetings.com/card/08/04/00/20/AT10804002008583.html
dedicat noua tuturor!
Multumim Porumbel!
KUKI spune:
Porumbel drag, frumos din partea ta
Craciunitza, LA MULTI ANI mamei tale, sa fie sanatoasa si fericita.
Cat de departe este, unde plecati?
Cat despre mine...nu ma regasesc nicicum, niciunde...sunt unde nu vreau sa fiu, cand sunt cu el vreau sa ma lase in pace sa fiu singura, cand sunt singura, nu vreau sa fiu singura...naiba sa ma inteleaga. Vreau sa fiu in alta parte, da' nu stiu unde, altfel da' nu stiu cum si cu altcineva da' bineinteles ca nu stiu cu cine. Nu vreau inapoi, nu vad inainte...Na, ati inteles ceva?
blackgirl0 spune:
Pentru KUKI, vremea este extra-ordinara pentru Brasov: adica soare si cald (nu ploi, nori urati si vreme rece, cum ne-am obisnuit pe aici). Iti doresc ca vacanta in orasul meu sa te desstreseze (cum spun eu) si sa redevii persoana calda pe care o simt aici pe forum. (scuze de intruziune, dar mai arunc cate un ochi si pe aici, prin clubul vostru).
Toate cele bune! Si stii si tu ca Brasovul NU ARE CUM sa te lase indiferenta!
nematics spune:
Kuki, eu sunt si mai in ceatza decit tine, da' rau de tot - macar nu esti singura!!!
Dar am zis: nu vreau sa mai pling - si nici tu!
week end placut la toata lumea - Craciunitza - sa-ti traiasca!!!
Mey, eu abia aku am ajuns la cafea si nu mi-am dezmortit neuronu inca asa ca va intreb pe voi - Mesajul Porumbelului e de bun ramas??? Sper ca mai treci pe la noi, nu??? Ca sa nu !!! Ori am perceput eu pe dos???
AAA. uite una adevarata, spusa de un prieten al meu, medic chirurg - da sa opereze de apendicita o fetiscana venita de la tara, cu tatal ei dupa ea. Cind sa consulte, il doboara mirosul. Terminat, incearca sa explice ca acolo e bine sa mai dai din cind in cind si cu apa, la care tzaranul indignat: Dapoi cum, dom' doctor, acolo nu are voie sa se spele - ce, sa-i vina idei???
E drept ca asta era aku vreo 15 ani...
cius22 spune:
Craciunitza-LA MULTI ANI MAMEI!
Porumble30-LA MULTI ANI MAMEI!
Noa-zice blackgirl ca la Brasov ii fain...aci,la Sighii,azi bate vantu',da' e soare si e placut...macar nu e canicula
Kuki-stai blanda...chestii din astea ni se intampla frecvent tuturor...omu' meu zice:"saracele de voi ,fomeile,ce de necazuri aveti cu...hormonii aia"..mey,o fi avand dreptate?
Nema- o sti taranu' ala ceva...ca atunci cand iesi din baie...asa-ti vin neshte idei...
Porumbel30 spune:
Draga mea Nema , in nici un caz nu m-am gandit la plecare !
Am trimis acea felicitare pt. ca-mi place mult de voi , ca ma simt bine printre voi , si am incercat sa v-o spun cum am putut si eu de bine...scuze daca te-am facut sa intelegi altceva...
Acum e randul meu sa bazai pe umarul vostru : am descoperit ca am o problema care pt. mine e desptul de grava ca sa ma puna pe ganduri...
Nici nu stiu cum sa va explic ...dar incerc
Am descoperit ca desi atunci cand ma gandesc la ceva sau la faptul ca vreau sa spun ceva cuiva , imi vin in minte o multime de cuvinte potrivite , pe care le simt ca ies din inima , nu sunt bla-bla-bla , cand vreau sa le pun pe hartie sau pe pagina de la PC , nu mai pot...e ca si cum traiesc in doua lumi paralele...una interioara , plina de cuvinte , de culori , de ganduri care mai de care , si una reala , in care nu reusesc sa exprim , sa o redau pe cea interioara...
De exemplu , as vrea sa va spun atat de multe , sa va povestesc...si nu pot !
Si cand ma gandesc ce compuneri faceam , ce scriam candva...oare cand si ce s-a intamplat de a aparut blocajul asta ?
Ce ar fi de facut ? A mai trecut cineva prin asa ceva , sau sunt singura cu ...(spuneti-i cum vreti voi ) ?
" Curajul nu inseamna absenta fricii , ci victoria impotriva ei "
cius22 spune:
Porumbel-nu esti singura!...tocmai le povesteam fetelor cat de greu imi vine sa-i spun prietenei mele ce inseamna pentru mine(nu i-am spus inca nici acum)...Fetele m-au incurajat si mi-au spus ca IN MOD SIGUR prietena mea simte si stie...asta imi da curaj...
Sunt convinsa ca ,cu cat lumea ta interioara este mai bogata cu atat iti vine mai greu sa exprimi...ba chiar se intampla uneori sa incerci...si sa iasa cu totul altceva decat ai fi vrut tu sa exprimi...
Ma gandesc ca poate daca ai scrie intr-un jurnal intim,numai al tau..ar fi mai usor sa incepi de undeva...
Eu zic-ca fetele- ca cei care te cunosc...SIMT si stiu ce la randul lor ce simti tu,fara prea multe cuvinte...uneori un zambet e suficient...
Te imbratisez!
soni spune:
Olà ! Acu la o tigara si la restul de cafea ca am terminat o defrisare de o ora jumaTot inclus ...pasarica!Am mai ascultat o poveste si acu aici la raport.buun.Cius faina poveste .Ce misto ar fi sa povestim episoade din viata noastra|!! ne-am cunoaste mai bine ,am invata fiecare din experienta celeilalte si am mai si ride ca eu dac incep incep fde la trei ani!!!he heeeee pina ajung la capat---hihihi.Kuki,trage o fuga pina la Torino !!!Am saltrea care se umgla automat cu pompa si se face pat si cind stai pe ea te leagana ca ..barca pe Dunare!!
memactis eu sint exact asa cum ma -ti vazut (in poze )si nu fca nimic dac nu simt ca trebuie sa fac lucrul ala . in doua cuvinte :Spontana si anticonformista.Stop. Acu rid acu pling(da mai rar si motive serioase ) ma bucur ca sint printre voi . Ma simt ca la gradinita .(atunci plingeam la inceput ca ma lasa mama acolo dar, dupa combinam de toate de o chemau de la servici sa-mi de portia !! )mama zicea si cind eram mare ca decit una ca mine mai bine 10 baieti.Sho trintit 6 fete (una a murit mica 3 luni) shun baet.na!
Porumbel de ce te strofoci tu mama ca ai ceva? na-i nik pui. Esti cumva timida? poate asta e si te gindesti ca noi aici facem faze shakespeariene.vezi de treaba nu vezi ca scriem ce ne trece prin cap? I-a asa-te tu acolo si zi-ne ce ai facut ieri sau azi sa cum i-ti vine si apoi ai sa rizi singura cit de usor a fost .Totul vine de la sine .E ca daca te gindesti prea mult te impotmolesti . hai te asteptam Acusi ma uit si eu la felicitare da zic mersi inaite...
Cicina cita dreptate ai. ne lasam in voia celui de sus ca atit putem face.(cit priveste destinul) ca restul mai facem ni si altceva
Misto bancuri azi .vine si rindul meu
Craciunita multi ani mamai si we linistit.polux ,adrienne voi sinteti mai departe si am uitat ce am citi da v pup oricul Ah neuronii!! stiati ca pirdem 10.000 pe zi da iaca nu mai stiu dac se rafac!hihihCare era cu supele ca la biblioteca mea de carti de bucatarir din toata lumea caut eu ceva
Hai prumbelu fa primul pas .Scrie prima sotie care i-ti vine in minte Cucuc!! m-ai auzit?