40 cu + sau - (cap.15)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Simona emotionanta viata ai avut si ai.Si ma bucur ca ai impartit cu noi povestea vietii tale. Sincer, crede-ma caci plang acum, ca un copil prostut, extrem emotionata de povestea ta si de increderea pe care o ai in noi. Plang caci ii dau dreptate Craciunitei cand spune ca "ce scriem noi aici nu-i joc si nici intamplare," ca ne sprijinim pe mesajele acestea.
Simona dragoste, cand ti-ai facut tu stagiatura in Calafat. Hehehe si eu tot acolo.La scoala generala sau la unul din cele doua licee?Eu am predat la amandoua liceele, cel industrial si cel agricol.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Cuvintele nu mai au nici un rost...

Va las cafeau pregatita, va pup cu drag pe toate si mai vin cand m-oi opri din plans.

Mergi la inceput

Iulia ce este cu tine?
Hai capul sus, caci suntem aici la nici o aruncatura de tastatura.
Uff nu stiu ce m-as face fara voi.
Si acum sincer ce se intampla cu noi toate de devenim asa de sensibile, sa fie de la caldura?

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

He, he...n-am plecat, bantuiam pe-aici, doar ca nu puteam sa scriu. Tare m-a impresionat povestea Simonei si Soni si ce a scrs Craciunitza si...luata cu atatea emotii de dimineata, mi s-a pus un nod in gat si lacrimile atat au asteptat.
In rest, starile mele sufletesti, de la agonie la extaz, nu-s cine stie ce problema. Banuiesc ca le are toata lumea, doar ca ale mele sunt ale mele(cata profunzime) si ma coplesesc uneori.

Maine ar fi trebui sa lucrez, dar vreau sa-mi iau liber si sa plecam la Brasov. Stie cineva cum o fi vremea in centrul tarii, ca eu n-am mai deschis tv-ul de vreo cateva zile.

Abia acum mi-am dat seama: azi e in sfarsit VINERI.

Mergi la inceput

Iulia ai dreptate azi e vineri, asa ca mai trimite-i undeva pe cei de la servici cu lucratul si fugi si relaxeaza-te.
Ce ne mai spui de "cel care care bagaje". Cum merg lucrurile? sau o luati incetunel, ca adolescentii.Hmm...nu ca adolescentii de azi, ci ca noi adolescenti...vremuri de mult apuse.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

"Cel care cara sacose" se straduieste. Eu insa, sunt anesteziata. Nu simt nimic si mai grav decat atat, nici nu vreau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Haide mai, cius, ma faci sa lacramez de la prima ora, cu cafeaua in fata, de se intreaba colegii mei ce am! Superba poveste, ce mai, viata bate filmul.

Nu's ce am, ma ia cu lesin de la stomac, mi-e foame, mi-e cald de mor, singura consolare e ca azi e vineri. Ce bine ca m-am intors la servici intr-o marti, a fost saptamana mai scurta. Dupa servici ma duc la o sedinta de Starvac, sa ma "rascheteze" putin. Am facut inainte de a relua serviciul mai multe abonamente la un salon, diverse proceduri din astea de modelare corporala. Acum nu mai am timp, dar macar o data pe saptamana daca mai ajung sint multumita....

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni | Poze noi cu maimutzica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

ineata ! Mda ...destinul!Multam fetelor de intelegere. frumoase rinduri am citit azi.V-am lasat la pag 7 si v-am gasit la 8 .va fac si eu un mic cadou la cafea :http://www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html#
Visionare placuta! Pe mine m-a tras sus de moral (chiar dac nu am putut deveni mama)In viata nu intotdeuna poti sa faci ce vrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Buna dimineata fetele(cam tarziu,da' io asa apuc la comp)
va multumesc pentru cuvintele frumoase...Eu sunt convinsa ca viata fiecarui om "este un roman"...toti avem parte de bucurii si necazuri si asa cum zice Craciunitza..."nimic nu e intamplator"...
Acu' hai sa nu incepem ziua cu "nostalgii" si sa ne veselim ca DOAR E VINERI, ce "piticii mei"?

Iaca neshte bancuri scurte:

Politistii se duc in excursie cu un autocar cu doua nivele: la nivelul de jos ofiteri si la nivelul de sus subofiteri. La un moment dat se aud urlete de la nivelul de sus, iar seful lor se duce sa vada de ce se aud urletele. DE CE URLATI, BA? La care un subofiter raspunde: NOI NU AVEM SOFER !!!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Un neuron se naste in capul unui barbat.E singur, e intuneric si incepe sa strige: -Heeei..e cineva aici?! Dupa cateva minute se aude un raspuns: -Daaa..suntem jos, vinoo si tu!!!!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Doi lupi se duc sa fure oi. Ciocanitoarea ii aude si-i paraste ciobanului care se pune la pinda. Seara ajung lupii la stana si vor sa intre pe o gaura din gard. Intra primul lup pe gaura si ciobanul ii arde o bata peste bot. Pune lupu' laba la bot de durere si se intoarce catre celalalt spunindu-i:
- Intra tu primul ca pe mine ma bufneste rasul!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Intuneric.

Intr-un cimitir, un gropar blazat sapa o groapa noaptea ca ziua era prea alcoolizat sa poata munci. Un schelet iese dintr-un mormint vecin si incearca sa-l sperie. Omu` scirbit, mai trage doua fumuri din "Carpati" si-si vede de treaba.

Scheletul tot mai insistent, nu renunta, il ia prin invaluire si iar sare sa-l ingrozeasca. Groparu` nimic, scheletul dezamagit se indeparteaza si da sa sara gardul cimitirului.

Groparul pune mina pe lopata si-i arde una de-l darima de pe gard.
- Ridem, glumim, da' nu parasim incinta, da...?!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Era odata un cersetor care se aseza mereu langa o biserica pentru a cersi cu o palarie in mana. Intr-o zi vine cu doua palarii. Un domn se apropie de el si-l intreaba:
-Nu va suparati, de ce aveti doua palarii?
Cersetorul raspunde:
-Adevarul este ca mi-a mers atat de bine incat m-am hotarat sa-mi deschid o sucursala.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rodica e cea mai uritica fata din clasa. Intr-o zi, Bula o intreaba:
- Rodica, stii ce o sa patesti tu cind o sa fii mare?
- Nu.
- Nimic.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Marele Canion este, conform statisticilor, al doilea in topul obiectivelor vizitate de cei mai multi turisti. Turistii din toata lumea admira peisajul fascinant (este general recunoscut ca una dintre Cele 7 Minuni Naturale ale Lumii) si se distreaza ascultand ecoul propagat printre munti.
Englezul: - I LOVE YOU!
Ecoul: - I LOOOOOoVE YOOOOOOU!

Francezul: - Je t'aime'!
Ecoul: -JE T'AAAAIMEEEEE!

Romanul: - TE IUBESC!
Ecoul: - TEEEE IUUUUBEEEEESC!

Chinezul: - HOAN TING TONG TO HUI!
Ecoul: - CEEEEE, MAAAAAAAAA?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Aaaa...am uitat sa raspund ceva...Am fost la Calafat intre anii 1988-1990(noroc cu revolutia,ca asa am ajuns acasa)...si am fost biochimista la combinatul "Biosinteze"...Tu Polux? cand ai fost acolo?

si fug sa citesc ce a postat Soni...

Mergi la inceput