Suntem alaturi de tine, Kim!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Kim, condoleante! Of, of imi pare tare rau Dumnezeu s-o ierte si s-o odihneasca in pace!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Kim, Tina iti transmite condoleante si se gandeste la voi!

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Sincere condoleante Kim! Imi pare sincer rau!

Lumy- mamica lui www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">David Andréi (11 Martie 2004)

Poti da fara iubire, dar nu poti iubi fara daruire.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ameluta spune:

Condolente Kim.
Dumnezeu s-o odihnesc in imprti S.
Fii tre pt pustoic t.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Sincere condoleante. Dumnezeu sa o odihneasca in pace !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

kim, biancaloean sincere condoleanta si Dumnezeu sa o odihneasca in pace pe mama voastra.

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/MemViewAlbum.asp" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow.
- Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Va multumim fetelor... Azi am condus-o pe mama pe ultimul ei drum, dar suntem oarecum "bine" la gandul ca a murit impacata si fericita si ca e acum alaturi de tatal nostru (plecat din viata acum 12 ani). Au fost prea mari emotiile pt ea, fratele nostru tocmai a intrat la facultate, cred ca atat i-a fost data sa traiasca cat sa-l vada si pe el implinit. Desi bolnava de 10 ani, avea o putere incredibila, si-a revenit dupa o paralizie grava cum nimeni n-a crezut ca e posibil, si traia fiecare clipa la maxim. Urma sa-si vada nepotica de care era super indragostita si arata la toata lumea poze cu ea. O sa ramana mereu in sufletele noastre cea mai buna si mai iuibta fiinta .

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput