Suntem alaturi de tine, Kim!
Ieri am aflat ca mamica dragei noastre Kim(mamica de Alicia martie/aprilie) a plecat la Ceruri...Kim, suntem alaturi de tine si ne rugam pentru mamica ta!
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)
Ce mai citim noi
Raspunsuri
ANDREEA GEORGIANA spune:
Se spune ca Dumnezeu ii ia la el pe oamenii buni.Nu se gandeste ca pe Pamant ramane un fluviu de lacrimi,cuvinte nerostite,proiecte neterminate.Doamne,nu-i drept, o mama n-ar trebui sa moara niciodata!
Kim,suntem alaturi de tine!
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Jocelyn spune:
Dumnezeu sa aiba grija de familia ei.
If you don't stand for something, you'll fall for anything.
olim spune:
Kim suntem alaturi de tine
Adevarul este groaznic sa treci prin asa ceva.Eu am 6 ani de cand mi-am pierdut mama, doar la 41 de ani, fara sa fii fost bolnava niciodata de tensiune, a facut o comotie cerebrala.Chiar si acum ma intreb ce de mi s-a intamplat tocmai mie acest lucru, dar viata iti ofera tot felul de surpriza.
Dumnezeu sa iti ajute sa treci peste acest pas de rascruce in viata ta, si sunt convinsa ca oriunde ai fii, mama ta va fi alaturi de tine.
Multa putere de a merge mai departe.
Dumnezeu sa odihneasca in pace!
adar spune:
Acum 5 ani, am pierdut pe cineva tare drag ... in disperare si suferinta, m-am dus la un preot si i-am spu ca mi se pare nedrept ca omul acela sa plece dintre noi, ca Dumnezeu n-ar fi bun, ca sunt atatia oameni care dorm in santuri, care il implora zi de zi sa-i ia la El ...
Preotul, cu rabdarea si calmul pe care toti ar trebui sa le aiba, mi-a raspuns:
"Draga mea, supararea si durerea te fac sa spui lucruri urate despre Domnul ! Linisteste-te si raspunde-mi la o intrebare: daca tu ai avea o gradina plina cu flori si ai vrea sa alegi un buchet sa le pui in vaza, ce flori ai alege, pe cele ofilite si urate sau pe cele pline de boboci, frumoase ???"
Bineinteles ca i-am raspuns asa cum ganditi: pe cele frumoase, proaspete !!!
"Vezi, a spus el, asa face si bunul Dumnezeu, isi alege din gradina Sa, pe cei mai buni oameni, pe cei priceputi, pe cei harnici si iubiti ... El n-are nevoie de oameni rai ..."
Am plecat, daca nu linistita, macar multumita sufleteste, ca omul drag mie, era acolo unde ii era locul: langa oamenii buni, drepti ...
Draga Kim, durerea ta o intelegi doar tu ... cu atat mai mult acum ... cand si tu esti mama la randul tau ...
Gandeste-te ca de acolo de sus, va veghea asupra ta si a Aliciei ...
E banal si fara rost tot ce incercam noi sa facem aici, sa spunem aici ... nimeni nu poate intelege ce simti daca nu a trait asta. Dar vrem sa stii, ca suntem cu inimile alaturi de tine, ca toate cele care au scris cateva randuri de incurajare, de consolare, sunt cu sufletul alaturi de tine si ... suferim alaturi de tine ...
Am vrea cu siguranta toate sa putem face ceva, dar ... Ne limitam la ce putem face, iti transmitem condoleantele noastre, gandurile noastre si te asiguram, ca noi, familia mamicilor de martie-aprilie, te iubim si-ti vom fi aproape ...
Cu dragoste,
adar si MAIA(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''
MAIA * minunea cu ochi mari
mihaser spune:
Dumnezeu sa o odihneasca in pace!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos
Catrinel_17 spune:
Am gasit citatul asta acum vreo 2 ani. Cred ca sunt cuvintele principesei Ileana, dar nu sunt sigura. L-am pastrat si il citesc din cand in cand:
"...am descoperit ca o data ce parintii sunt dusi dintre noi, toata viata ni se schimba. Trebuie sa ne traim viata mai departe, sa ne facem datoria, dar nu mai exista pe lumea aceasta siguranta si iubirea pe care ne sprijinim, deseori fara sa ne dam seama cāt de mult valoreaza. Si īn castel si īn bordei e la fel: este teribil sa nu mai fii copilul cuiva."
KIM, ai grija de tine, fii tare pentru fetitza ta. Te imbratisez.
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
Claudelu spune:
Kim, sincere condoleante!
Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca in pace pe mama ta
Suntem alaturi de tine!
Pispirica spune:
Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca!
Sincere condoleante!
_
Anamaria mami lu'
Biuta perluta (29 martie 2006)
Pispirica's album
Arhistefy spune:
Dumnezeu sa o odihneasca in pace...
La toate gandurile negative pe care le-ai putea avea, Dumnezeu are un raspuns pozitiv pentru tine.
Cu drag,
Mihaela