FETELE FANTASTICE ( 6 )
Raspunsuri - Pagina 19
nanami spune:
eeeee!!!!!!!!!! zbenguit?????/ nu nu nu.....super zbenguit , un terorist care mi-a scos peri albi in cap , din cauza lui am inalbit asa de tanara
, dar ........ il iubeste mama rau ![]()
multumesc 
G.K.R
poze noi
aelita spune:
vio,bate-ma ca am mancat doar doua pere pana la ora asta.si apa.
Anaaaaaa,hai ca m-ai facut sa rad cu sa moara mama ca-l sparg :)))
si zi-i luŽ neamtu ala ca ii dau io un cap in gura de nu s epotoleste!
ca eu nu fusei in stare de mine..am niste frustrari vechi,si cand las garda jos,las sa ma loveasca . dar am avut o serie de injuraturi azi prin casa care ar fi trebuit sa ma descarce..dar nu,ca m-as descarca doar scuipand haha ce idei am,frateeeeeeee.
halal educatie dau copilului!
ptiiiiiiiiu auzi la ea sa moara mama,iar imi amintii hahaaaaaaa
sa va traiasca copilasii ,fetelor,ce mari sunt la toate!!!
mai imi trece,ma ia iar plansul.
tre sa ma potolesc si sa pun dracu mana sa manac ceva,ca vine al meu acasa si ma ia la interogat ce-am mancat si cica ii tin copilu nemancat si jar mananc.
nu stiu ce sa inventez..sa mananc..
nu am chef de mancare,mai bine fac o placinta.
Alexmona spune:
fetele va pup!!!!
vesti bune la mine...ma apropii de final ...sper sa ajung in tara cat mai repede!!!!![]()
Mi-e dor si de praful de pe marginea drumului ...de tot!!!!
Cu sotul merge tot mai bine!!!!
Doamne ajuta!!!!!!
Sincer ...tare grea a fost criza asta si ma bucur ca nu am renuntat la familia mea!!!!
Aelita ai gasit nume pentru fetita???
Te pup si pe tine si pe BB!!!!
Vad ca avem multi TERORISTI 

aici printre fetele fantastice ...unii pe drum , unul nou nascut , altii deva in campul actiunii ca al meu!!!!
Vio , mama de AVIONAR, esti tare!!!!
Sa pupi avionarul!!!
De al meu ce sa va zic???
De vreo saptamana daca il intrebi cine esti tu???...raspunde GIGI DURU!!!
Poveste cu gigi duru e simpla ...
Nu voia sa ma lase sa-i pun pampersul cand am fost acasa ...si eu ii zic ...stai cuminte , el nu veau..., eu ii zic ..dar cine esti tu???Gigi duru???...si asa a ramas!!!
Si la toata lumea spune ca a vazut CURCUBAUL (curcubeul)pe cer!!!
Asa ca pot spune ca eu sunt mamamica de Gigi Duru, care a vazut curcubaul!!!!![]()
Ana , te pup !!!esti o dulce!!!
Sper si eu sa-i vina mintea la cap!!!!Sper sa-i vina la ala de pe gat!!!!
![]()
Puf, ce mai faci???Pupici!!!!
Dandush...draguta mea, ce mai zici???Tare mi-e dor de cafeaua facuta de tine!!!E singura cafea pe care am baut-o ...si cea facuta de Vio!!!beau cafea numai virtual!!!!![]()
Japsoledad...toate bune???M-ai exista Japonia dupa artificiile date de tine???![]()
Pupici!!!!
Pupici la toate fetele fantastice!!!!Va pu!!!
M-ai vorbim!!!
Tare imi sunteti dragi!!!

violeta69 spune:
am speriat-o pana si pe nanami
,ca stiti cum se intampla cand se intalnesc mai multi cocosi....
iese foc!!!
hai ca zic eu pe romaneste CUCURIGU
Alex esti o dulce aia astept sa vii cu noi la discutii...
iar puiul tau o sa fie Gigi Duru,stai sa vezi ce o sa deiteze de acum inainte....
imi amintesc ca eu ii spuneam fiului meu cand imi zicea sa fac ceva care nu avea logica :"da,ce am baut gaz?!" si dupa aceea la orice chestie imi raspundea si el "da ce am baut gaz?!"...
sa aveti o zi buna!
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar" 
puf13 spune:
fetelor buna dimineata
am trecut sa va salut si sa va pupic pe toate si fug ca am muult treaba, din pacate o sa ne mai auzim abia de luni incolo ca mai dau o fugutza pana la costinesti
pupici muuulti
grupul fetelor fantastice
nanami spune:

hihi...vio nu ma sperii eu asa cu una cu doua ![]()
vai ce mi-a placut faza cu gigi duru ![]()
![]()
![]()
azi am venit mai repede , ma doare capul de mor , am baut si pastile si degeaba , asa ca m-am dat la o
, poate asa trece 
va pup, o zi buna 
G.K.R
poze noi
violeta69 spune:
Puf,drum bun si multi pupici de la mine pt tine si pt Cicina

nanami daca-mi intri pe teritoriu te astpt la colt si
,hihihi
...........
ei,uite sa nu zici ca nu-s eu cocos de comitet
,iti dau voie sa cucurigest sapatama viitoare ca eu dau desteptarea la mare!

Ana68 spune:
Saliu la fantastice....![]()
Mah,vad ca lumea rade si glumeste p-aici...Bravos!asta e minunat!![]()
Nanami...si pe langa ca e super nazdravan piciul tau...e si tare frumusel....
O sa cam ai de furca cu gagicutele peste vreo cativa ani....
Hihihi...Iar cu durerea de cap cum e?Ti-a mai trecut?Ar trebui sa vezi daca nu cumva e tensiunea de vina...Sanatate multa!
Aelita...pai alceva nu mi-a venit pe moment in minte si am dat-o pe citate din Frankfurt...
hehehehehe
....Apropos:io i-as spune lu' pocitu' de cumnate-miu ca ii dai un cap in gura,dar n-ai cu cine vorbi...
E dus rau cu pluta,e pierdut pentru omenire,genul care consuma aerul Terrei de pomana,face umbra degeaba pamantului...consuma Natura fara sa dea nimic la schimb...
Oricum nu se va potoli,poate doar la 2 m sub pamant....si ma gandesc ca si atunci ne va bantui pe toti...![]()
Eheeeiiii....cu frustrarile....mai da-le pe la fundulet...
pe bune...Exteriorizeaza-te,e cea mai buna metoda...Si daca iti vine sa scuipi,scuipa,fata draga!Ca frustrarile neexteriorizate se localizeaza la diferite nivele in corp si asa te pomeni ca te doare capul sau stomacul sau ficatul si nu sti de ce...Si pune mana si mananca,nu te infometa...ca asa nu rezolvi nimic...Iesi si tu si fa o schimbare,ceva:un look nou,o bluzita,o fustita,niste cercei....
vezi si tu....sau pur si simplu mergi si casca ochii prin magazine...
si lasa plansul deoparte ca te ustura ochii,bre!![]()
Alexmona....e total fiu-tu....
Misto!Inteleg io ca copilasii vor sa fie ba avionari,ca al lui Vio,ba elicopteristi,ca al meu....da' Gigi Duru chiar ca nu am auzit!Auzi?se plateste bine,ca ma bate gandul sa ma angajez si eu pe un post de Gigi Duru!!!!!Hahahahaha....![]()
![]()
![]()
Iaca,mah,ca tot raul a fost spre binele vostru...na !Si cum zici ca trebile cu sotiorul merg excelent....Doamne -ajuta!Poate a avut si el o pasa proasta!Ar fi buna o iesire,undeva....doar voi doi,macar de-un weekend....sa uitati de griji si probleme si sa stati imbratisati si sa priviti curcubaul....In general o chestie d-asta face minuni!![]()
Puf,distractie faina la Costinesti!![]()
Cicina....ce faci?![]()
Fantasticelor....hai pupici si sa auzim de bine!Azi ma'c la control la tzitzi....dar oricum e bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
violeta69 spune:
Ana te tzuc
,da ce tie stres de la nu stiu ce cumnat iti trebuie?!
ia mai lasa-i in plata Domnului!!!
sanatatea ta e cea mai importanta!
ai copii sanatosi,frumosi...alea ,alea...
ai un barbat care te iubeste,te respecta,alea,alea....
restul nu conteaza....
mai zic eu ceva,da asa in sopata ......trebuie sa te casatoresti cu barbatu' tau sa fiti in regula sus la DD....
......asa sunt eu carcotase....![]()

Ana68 spune:

Esti o scumpa,Vio!Si zau ca am sa iau in consideratie optiunea maritisului...promit!
Iar cu cretinul ala...sa ii dea Dumnezeu dupa suflet!Ca de fapt asa i-a si dat pana acum...Pai eu l-as lasa in plata Domnului,dar ,cum am scris,nu ma lasa el pe mine si nici pe fi-miu!Ca suntem in proces cu el,adica el ne-a dat in judecata...Asa ca eu,Alex(fi-miu),fratele lui,mama si tatal lui...suntem dati in judecata de catre aiuritul asta ca sa ii dam si sa renuntam in favoarea lui la niste drepturi dobandite in urma decesului primului meu sot....Cam asta e rezumatul,Vio.Povestea e lunga si nu stiu daca ai avea rabdare sa o citesti,d-aia nu ma agit sa intru in amanunte.Nu ca nu mi-ar place sa o povestesc sau ca as avea ceva de ascuns,doar ca nu as vrea sa va plictisesc cu problemele mele...Fiecare are problemele si necazurile lui!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana