FETELE FANTASTICE ( 6 )

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

acum se vede ?
burtica

violeta,acolo sus cineva te iubeste ! si tu stii bine ca ai doi ingeri care te protejeaza de acolo,toata viata ! parintii tai!

Dandusha,are dreptate Ana ,copiii seamana cu tine,dar e un amestec atat de frumos,intre tine si asiatic :)
copiii tai nu iti zic niciodata ca esti ca o Zana?le-ai aratat vreodata povestile romanesti cu Zane,cu poze ? Cu Ileana Cosanzeana ,cu parul luuung auriu si ochii albastri.??

Ana,eu am cam toate weekendurile linistite,pt ca asa mi-am facut viata de multa vreme.Ma saturasem de galagie si agitatie.Acum,uneori ma plictisesc de atata liniste.
Tu de ec nu poti?

Madyn,cum merge leganatul ??
Doarme bine,suge ?

Diego de ce nu mai intra niciodata ??

violeta
,ori lasi copilul in apa,ori nu-l mai duci! e cel mai mare chin,sa stai langa apa si sa nu intri,pt cei care iubesc apa.mie,decat sa-mi faci asta,mai bine nu mai vad apa! si daca el nu te.a ascultat,banuiesc ca e din cei care mor dupa apa.e ca si cand i-ar fi sete,si ii arati cum curge apa pe furtun si nu ii dai.
apropos,eu cu apa sunt disperata.de cand ma stiu,daca vedeam un furtun pe strada,cand udau florile,cum curgea apa din el,muream de sete pe loc! nu rezist! si sa ma tii langa apa,doar pe plaja??imi faci cel mai mare rau!!! dinc auza caldurii,chiar mi se face rau daca nu ma bag in apa.
daca nu vrei,nu-l mai du! dar eu zic sa il lasi,lasa ca se caleste si se obisnuieste,microbii aia daca nu sunt in strand,sunt in alte parti si tot va da de ei!
noi numai ins trand stateam cand eram mici,vara,si nu m-am imbolnavit nicodata.mergeam de la trei ani.si nu imi spune ca pe vremea aia erau mai curate!! ca era apa verde,uneori!
il bagi apoi la dus,cu sapun si gata toti microbii!
nu-l feri,ca de ce il feresti,de-aia o sa ia mai multe ,in timp.
si trebuie sa invete sa inoate de acum ! lasa-ti frica ta de-o parte si lasa copilul sa-si traiasca copilaria!

puf,minunate pozele !! vreau si eu acoloo!!!
mama,ce frumos trebuie sa fi fost padurea noaptea !!! as sta o noapte intreaga doar asa sa ascult si sa privesc...
sunt nopti in care se face bezna,si din cauza copacilor e un intuneric de iti bagi degetele in ochi,daca nu e lumina de la luna.imi povestea tata despre noptile lui prin padure...si o chestie ciudata,imi spunea ca simtzea copacii,ca nu stie nici el de ce,dar nu se lovea nicidoata de ei.Cand i-am spus ca ii simte pt ca sunt o forma de viata,si asa cum caii nu calca peste oameni,nici oamenii nu se lovesc de copaci (nu toti,bineinteles,depinde de simturi).I-a placut explicatia .

nu,Puf el face in continuare pozele ,si tu faci expozitia !! :))

alexmona,bafta in continuare cu traducerea,si sa termini cat mai repeed!

nanami

fleur,elas ,ce mai faceti ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

eu am insomnii

iar a dat zbenguiala in mine

ce ce ce??? cine se teme de microbi?

lasati fetelor copii sa se simta bine , ca nu iau microbi asa cu una cu doua , eu am avut multe probleme cu Hiro , si nu-l pot duce anul asta la piscina sau mare , dar asta nu inseamna ca-l feresc total de apa , sa vedeti cum se joaca cu noroi si ce baie face cu tacsu afara , cu galeata ii turna apa in cap si n-a patit nimic

stiti ce se spune , ca de ce te feresti de aia nu scapi

sa nu va suparati pe mine (asa-s eu dintr-o bucata)

a-ti vazut ce zise dandush , ca vin eu acasa si nu mai scapa lumea de mine , s-ar putea sa se intample si data asta

stie ea ce stie

hai va

G.K.R

poze carnaval

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Am plecat dupa doua paracetamoale, sambata noaptea si am ajuns azi dimineata. Drum greu la Ro, zi de relax si somn cat cuprinde. Maine , mai multe amanunte.Poate ne intalnim maine, ca plecarea la mare e miercuri dimineata. Puf te astept la sf de saptamana?
Pupici la toate.

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puf13 spune:

cici ma bucur ca ati ajuns cu bine
si eu vreau sa ne vedem maine, cine se mai inscrie??
numai ca eu sunt rupta de picioare, am o febra musculara de nici nu ma pot misca, dar fac eu cumva si vin pana la locul de intalnire
cici voi cat stati la portita ca noi am apucat si am platit deja pentru vineri si sambata noapte cazare in costinesti, ma gandeam ca o sa fie saptamana viitoare samabata... , uf ce ghinion

aelita tot nu se vede nici o burtica:
The File You Are Looking For Is Inaccessible
Please sign in and try again or check with the owner of the file.

grupul fetelor fantastice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Puf, te sun maine dimineata.

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Buna fetele. Vad ca voi aici scrieti la greu, pe cand eu chiulesc.....nu prea sunt fantastica. Cicina esti in tara? Ce fainnn

Dandush, tu ce mai faci? N-ai mai dat nicio veste pe la sucevence. Ne e dor de tine

Pup toate fantasticele, si sper sa intru si eu mai des de acum.

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput

Buna dimineata la noi si vise placute voua

azi chiulesc la servici hehehe.... si-mi fac de cap cu amantul meu ca tare-mi era dor de el

o zi buna

G.K.R

poze carnaval

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

cicina,bravo,nu ma asteptam sa intri asa repede .esti o adevarata! credeamca o sa uiti complet de noi cat ai sa stai in Romanica!
si nici nu ai ajuns bine si te-ai gandit sa ne anunti

am reglat poza.eram nesetata.

iliuta,asa e,nu ai mai intrat pe la noi.ce mai faci?cu condusul cum merge?
nanami,am vazut si frumoasele tale poze de la carnaval.si foarte bine faci ca chiulesti de la munca! mai da-o-ncolo!

va pup pe toate,chiar si pe cele lenese si uituce ca mai existam !

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;30/st/20061231/dt/24/k/de57/preg.png

Mergi la inceput

aelita vai ce burtica frumoasa ai ,sanatate multa , sa faci un bebe sanatos si frumos

dandushica maine vine taifunul la noi in vizita , unde ne ascundem? vai si ce mare e !!!!!!!!!

G.K.R

poze carnaval

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amura spune:

fetele mele, buna dimineata...
Ce dor ..mi-a fost de voi...Imi cer iertare ....Nu v-am uitat...dar eu am fost plecata zilele astea departe...si am fost si bolnava...si mai am si dorul asta de familie, dor ce ma usuca...of of...Nu stiu ce sa ma mai fac. Parca viata fara ei nu are sens...Of, sunt suparata...nu vreau sa va innebunesc cu prostiile mele...

iar am ramas in urma cu cititul.....hmm, voua chiar va place activitatea!!!
deci Madyn, a nascut??? sa-ti creasca ....frumos si sanatos...si sa va bucurati de el...Un pt mami si copil....

Alex, ma bucur ca e pace si liniste in viata ta......Sa dea domnul sa fie asa dupa cum iti doresti...

Aelita, trec greu lunile? in curand vine toamna, cred ca o sa-ti fie mai usor sa respiri aer mai rece...Un pe burtica...

Puf

Vio

Ana

Cicina......sa te distrezi cat poti in tzara...ca asta fac si eu cand ma duc...

Dandush ...chiar ca te asemeni cu o zana....Iar copii sunt foarte reusiti....

Nanami

Pupicuri la toate fetele...Gata, a venit ora cand trebuie sa visez....Sunt rupta de oboseala....

pe toate....

Mergi la inceput