Mamici casnice (62)
Raspunsuri - Pagina 9
Dana_ch spune:
neata!
mai fetelor imbatranesc ca nu m-ai am somn,ce o fi ca de la 5 m-am trezit si mai tarziu cand se trezeste piciu parca vad ca imi e somn
pana una alta poftiti la cafea

Poze cu
Lucas
poze noi
CRISMIR spune:
Am uitat ceva.....LUCIA ,mai nici eu nu inteleg cum nu vor unii copii...eu ii consider egoisti!!!!nu pot renunta la nimic din viata lor pt un copil,sange din sangele lor,hmmmmmm,egoismn ii zic eu,clar!!!iar faza cu pregatit-nepregatit,e o scuza,nimeni nu e pregatit,sa fim seriosi,depinde doar ce fel de om esti...parerea mea...nu imi plac genul asta de oameni...cat despre Blont,hmmm,e ok,dar nu am fost fan al lui niciodata
...acum chiar ma lasa rece dupa afirmatiile astea!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
CRISMIR spune:
DANA,wauuuuu,te-ai trezit?...si eu acum fug la culcarica
...esti harnicuta ca o
,asa se zice daca te trezesti diz -de- dimineata
...
si o zi buna iti doresc!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
andora spune:
Ptiu, io de la 7 fara ceva is treaza, am facut deja in bucatarie ca era vraiste (mai si sotii vostri mananca noaptea?!) si-n dormitor ai m-a luat lenea, fii-mea e aic se uita la Atomic ca desenele cica nu-i mai plac si abia sapai de gura ei sa-i dau o"totitza" sa se imbrace si nu oricare ci musai cu "lolele" 
Dana ce faci mama nu te mai culci? Vai de noi ![]()
Mireluta nani-nani!
Si acum ca sa fie clar : DEZMINTIRE: Gogo NU face la olita nimikutza, zero barat, vid, am zis eu odata de ginericu' lui Isa ca n-o mai las pe Gogo sa aspire la el pana ce nu va scapa de pampersi si de aici s-a inteles ca face..ei bine, nu face, rusinica mare noua, nimic, dupa ce la opt luni facea de toate la olita vreo 3-4 zilisoare, nici macar pe colacelul ei de wc cu masinute preferat nu mai sta, deci... ![]()
Azi ce faceti? Mmiha tu esti sigur treaza, cand mergi la spart cardul? 
Mai fetelor sa va zic una.. a dat barbatu-meu banii pe niste pastile, s-a gasit cu un coleg de-al lui sa scuteasca nevestele de atata stres si sa ne ia pastile de slabit, cand l-am auzit sa mor ca am gandeam ca sunt cine stie ce prostii, dar dupa gugalit cred ac nu-s tocmai naspa... chelului tichie de margaritar
, abia ne achitam datoriil si el iaca... dar mie-mi convine, poate au efect, sa-mi tineti pumnii 

Hai ca va pup 
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
mariussimiuc spune:
Helauuu!!!
Am intrat sa va salut si p-aia ma duc la treaba.Eu nu am sot care papa noaptea,dar papa dimineata si lasa vraiste.Cred ca am sa-i dau un ultimatum,pe bune! ![]()
Andreea,spor la treaba tovarasi!
hi hi hi...
Mirela,ai inteles gresit.Robert al meu face toate alea la olita,nu Gogo...hi hi hi...Na!
Si un
stie ea...![]()
Dana,insomniaca mai esti! Eu tare as mai dormi dimineata,dar nu ma lasa desteptatorul cu cuc. ![]()
M-ati intrebat ce-a spus sotul de tunsoarea mea? "Da' mai ai douj di ani fimeie?"
Da va spun io ca pan la urma o fo tare incantat. 
Va pup
http://www.paidmail.ro/?seite=bettel&user=mariussimiuc
Danelutza spune:
Buna dimineatza si multzam de cafea...
Mirela eu am spus ca seamana cu soatza, de la mine are doar ce-i feminin ![]()
Cuscra noi vorbiseram ca o sa cumperi apartamente multe, ca deh cu atitea nurori, trebuie sa ai loc de cazare, mai ales daca mai vin si cuscrele in vizita ![]()
Andreea multzumesc, tatsu e mindru tare, ca seamana cu el ![]()
Dana ch eu am somn dimineatza, dar imi da desteptarea ceasurile din casa, intii soatza la 6.30 ca el n-are somn, si-mi aduce cafeaua la pat sa beau
, apoi pe la 7.15 se trezeste fiicasa, ca deh, are mama laptele cald si-i tocmai bun de supt ![]()
Mai fetelor, mi-a dat Isabella o lectzie dimineatza de m-a terminat. Asta apropo de palmutza pe care i-o dadusem ca a facut kk linga olitza. S-a asezat dimineatza pe olitza, apoi dupa vreo 2 minute s-a ridicat, a luat papusha, i-a tras doua palme peste fatza si a pus-o la oala, dar se uita la mine sa vada ce zic
. Gata, n-o mai lovesc, asha ca vedetzi ce facetzi in prezentza lor ca inregistreaza totul.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese
maria2mami spune:
heolooooooooo pustoaiceee'
bey azi imi este bine, m-am bibilit, am fost la mama am ajutat-o sa monteze mobila, a iesit superrrr!
Maria a papat tot de dimi, si apoi inghetata (danonino) 
mama denaturata ce sunt...la 9 de dimi ...inghetata
Beyy voi aveti pb cu colegii vostrii care papa noaptea....la mine in casa eu sunt problema
Daca la serv nu pap nik toata ziua mi-se pare logic sa mananc si io' ....noaptea
...d'asta am 68
.
....pup Isa frumusica sirenuta
...vazut pozele...tre' sa ma apus si io sa-i fac poze cretulinei mele....canu i-am mai facut de vreo 2 luni...si e pacat cu 2 ap digitale in casa.
Ieri am fost cu ceata dupa mine sa spargem cardu...ce ne-am intal;nit noi...si cu mama care vroia fier de calcat si colegu adidasi de firma
si fr meu un tricou tot de firma....si am umbla ca bezmeticii si la nici unu nu i-a placut nik...asa ca am ajuns pe la 11 acasa cu card-ul intact![]()
Asa da.....mai zic si io'.....ca au sarit toti pe mine
revin ...ca sunt la serv
Bey ce va urasc io' pe voi ca stati acasa

...ma oftic rau de tot
AMR 4 zile pana la vacantaaaaa
PS...mama lor....astia cu maxi taxi....ca tre sa vin cu RATB-ul la serv...si in fiecare dimi era cate un sofer dragut foc
.......unu dimi unu seara
Just..... Maria
Danelutza spune:
Maria2mami multzumesc
, deci cu doua aparate digitale si n-ai pus pozulici proaspete, rushinica ![]()
problema cu mincatul noaptea... hmmm, eu ma cert cu barbatul meu care se trezeste de o suta de ori pe noapte si papa in bucatarie, il cert intre ghilimele, una ca nu-i sanatos sa manince noaptea, doi eu ma trezesc la orice zgomot de musca si dupa aia adorm greu, iar trei... nu-ti povestesc cum gasesc peste tot in bucatarie dimineatza, bucatzele de brinza, de piine, pe masa, pe jos, cutzite murdare, sare ca deh mai roade un castravete, o roshie... iote asha...
gata m-am racorit, ca azi dimineatza a plecat devreme si n-am avut timp sa-l 

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese
maria2mami spune:
......... si io' fac la fel 

Singura diferenta e ca eu fac si curatenie ...dupa festin 
Acum, de cand stam la curte....imi iau gustarile dese afara, la racoare...nu se aud decat greierasii si mai scherlalaie cate un caine![]()
PS.......si pisicile in calduri 

Just..... Maria
light spune:
Miha tot nu m-ai lamurit daca omul de la banca, cel cu cardul, avea fustitza de zana.Mirela si io sunt cam de aceeasi parere si mereu am spus lucrul asta : niciodata nu putem fi pregatiti pentru a avea copil si asta ce inseamna, sa o lasam cu totii balta, ca nu suntem pregatiti?Ori nu ne consideram suficient de maturi, ori nu stim daca vom face fatza problemelor ce vor apare, nu stim daca ne vom descurca material, nu stim daca vom avea probleme de sanatate, si asa mai departe. Dar decat sa facem ca in povestea cu drobul de sare... in fine, nu ma mai ambalez degeaba, faca fiecare ce-o gandi.
fara drept de semnatura