Mamici casnice (62)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Sara buna!

Si eu prin zona,dar nu prea mult,ca am planuri in seara asta!

Cuscra,dar ce sutien si-a tras nora-mea! E dotata mami...
Si mai lasa lista aia,ca putem bea si manca fara ea!

Va pup

PS:saptamana viitoare imi iau aparat digital! Am zis! Dar de ala care ma arata tanara,frumoasa si cu bani in banca! Si promit ca va arat si voua!

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

http://www.paidmail.ro/?seite=bettel&user=mariussimiuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Lunna, Alina multzumesc , e scumpa motzata, dar seamana cu tatsu, ia uitatzi aici ce frumushel era, pe vremea cind eu ma jucam cu pasarica in nisip
Mey cuscra e dotata, deh daca are admiratori . Ia sa bagi si la mine un pretz de mashina din aia care te face tinara si frumoasa, ca sa-mi iau si eu cind vin in Romanica, acuma serios, ca si camera video am luat-o de aici si nu intzeleg nimic din cartea mamei ei, ca s-o instalez la calculator.

Daniela si capsunica lu'mami
Ingerasul nostru, de la 6 la 10 luni, Isabella la un anishor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese

Mergi la inceput

Cuscra,te tin la curent. Da Doamne sa gasesc asa ceva! Cand vii in Romania?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Eiiiii fetelor sara buna, ma eu abia acum pusei mana pe mouse ca nu ma lasa sotul deloc
Asa, deci de insomniace nu ducem lipsa, io renunt la grupul allalt ca nu=l pot conduce din motive de absenta din peisaj,.. cine mai e la insomniace deci?
Miha te pupa mama si pe tine si pe Robertelul ce mic si asteptam cu indarjire saptamana viitoare si aparatul
Danelutza pupic si Isei , bai dar ce baiat frumos era tati al vostru si ce d-sorica adevarata are acum... // Haha, nu ma, cred ca ginerica isi pregateste apartamente multe ca sa poate baga socroseniile la un loc intr-unul .. hai ca sughita copilu'...
Dana nu-i bai daca ai uitat cum il chema, dar sa faci bine sa te mai aud cu iesiri prin munti si pe tine, doar suntem tinere si avem dreptul la escapade nuuuu?
Mai Mmiha eu tot ma gandeam la tine ca te-ai dus iar la banca sa te trimita iar nesimtita la plimbare si iaca ce aud... da' macar zi un cafei ceva ai beut cu domnu'?
Alinuta dar voi?
Si nu mai stiu ce vroiam sa zic... Mai ajutor, fii-mea nu ma mai lasa sa ies nici din camera de mamoasa ce s-a facut, ce fac, cum fac???
Hai ca mai casc ochii pe DC..va pupic!

Mergi la inceput

Bre n-auz,ia ziceti voi care-i treaba ci ginerica si apartamentele? Ce tot vorbiti voi acolo?Ca neuronu' l-am trimis inainte la culcare si nu pricipesc nik!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariussimiuc
[care-i treaba ?

Ai ma ca n-ai tu treaba cu dansele, auziseram si noi ca v-ati mutat si faceam o legatura cu haremul...

Mergi la inceput

Andreea,te somez...spune tot!

Mergi la inceput

Inca una si ma duc... Am uitat sa va povestesc...

Astazi am fost la cineva care avea un pui de pisica.Bucuria lui Robert! La un moment dat a apucat bietul motanel de coada si-l plimba prin curte.I-am explicat ca nu e frumos ce face,ca-l doare...bla bla bla...si deodata intoarce fii-miu mata si incepe sa o pupe drept in bot! Pe cuvant va spun ca m-am prapadit de ras! Ii plac tare mult pisicile,i-as lua una,dar cred ca e prea mic sa constientizeze cand si cum ii face rau,nu? Si apoi...numa' mata imi mai lipseste in casa!

Gataaa....Paaaa...

Mergi la inceput

Pai mai Miha, tu sa-l somezi pe Robert sa zica pe cine vrea sa pupe in bot, pe Isa, pe Gogo sau matza, ca vaz ca e cam nehotarat.. hihihi scump rau baiatul, pa daca i-ai zis so iubeasca s-a executat saracul si acum tot tu razi de el.. Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Wauuuuuuu,ce mult ati scris
Am cetit tot...dar zau daca mai stiu ce sa zic si cui

Am vazut poze cu Isa,foarte frumusica...si seamana cu tati mei,nici gand cu mami...soryyyyyyy Danelutza

ANDREEA face Gogo pipi la olita?...BRAVO!!!!... puiuta mica!

FLAVIA faine pozele!...drum bun si distractie faina la munte!...las ca si eu cu Robert ma chinui cu pipi..hmmm,caca mai face la wc din cand in cand,dar pipi,nici gand...au personalitate draga,fac cand vor ei nu cand vrem noi

GEORGI sanatate mamei tale!...ma bucur ca e mai bine!

Am vazut ca MIHA s-a tuns si e rusine sa ne arate....hihihi...da ce a zis sotul nu ne-ai zis?!...

Fetelor si eu vreau casa,ca vorbeati de asa ceva...dar cred ca numai peste vreo 3-4 ani ne putem lua una...sper ca la anul sau in 2 ani sa ne luam un apartament al nostru, macar...si apoi casa...ca deh,la astia cu creditul, e complicat...da si cand om avea history,sa vezi ce casa ne-om trage

Gata,fug ca e tarziu si mie somn... pe toata lumea si ne auzim maine!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)

Mergi la inceput