Iasule, mandra cetate! (38)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexz spune:

quote:

Alexz pe jumatate basarabean,de unde iau si eu (pe internet)o harta cu ruta Iasi-Chisinau?

Pe www.hartionline.ro ai incercat? Pe vremuri, mergea si www.mapquest.com, cel putin pt harti rutiere. Totusi, imi este vag neclar la ce-ti trebuie o harta. O tii tot inainte pana la Sculeni, treci podul si de-acolo tot inainte prin Falesti. Apoi, marti, faci dreapta prin Calarasi. De preferat sa mergi cu o Dacie ceva, totusi, ca sa nu-ti faci praf masina ;)

alexz

Mergi la inceput

quote:
o harta cu ruta Iasi-Chisinau?

Cel mai simplu, urmezi link-ul de mai jos...
http://www.mapquest.com/maps/map.adp?formtype=address&country=RO&addtohistory=&address=&city=Iasi&zipcode=

... si te joci din nord, sud, est, vest

alexz

Mergi la inceput

O problema: Codrut are de trei zile febra, la modul 39-39.6. Am mers cu el la trei pediatri si la boli infectioase. Fiecare a zis ca are altceva, de la varicela (neconfirmata), la iesit dintii (desi ii ies de trei saptamani si nu mi-a facut probleme pana acum) sau enterocolita (ce treaba are asta cu febra, nu ma intrebati ca nu stiu). Intrebarea e in felul urmator: ce pot sa-i dau ca sa-i tin cat de cat sub control febra, pana cad de acord medicii?

alexz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

sorry, eu acum am aterizat din concediu; ce varsta are Codrut? face si scaune moi?

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

Mergi la inceput

7 luni si 17 zile. Si da, face si scaune moi... chiar foarte moi. L-am trecut chipurile la regim, da' nu-i place orezul nici de spaima :( Oricum, marea mea problema e febra

alexz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

hm... 3 zile de febra, cam mult, nu`sh ce medic astepti tu da` probabil stii ce faci... panadol/paracetamol la 8 ore dar daca febra revine in acest interval atunci ii administrezi si nurofen tot la 8 ore, de exemplu: dai la 8.0 panadol face febra dai la 12 nurofen face iar febra la 16 panadol si tot asa ... si daca madam febra se-ncapatineaza atunci treceti la impachetari... capisci? altceva decit febra, diaree, varsaturi are? la ce dr ati fost?

quote:
Originally posted by alexz

O problema: Codrut are de trei zile febra, la modul 39-39.6. Am mers cu el la trei pediatri si la boli infectioase. Fiecare a zis ca are altceva, de la varicela (neconfirmata), la iesit dintii (desi ii ies de trei saptamani si nu mi-a facut probleme pana acum) sau enterocolita (ce treaba are asta cu febra, nu ma intrebati ca nu stiu). Intrebarea e in felul urmator: ce pot sa-i dau ca sa-i tin cat de cat sub control febra, pana cad de acord medicii?

alexz

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

vezi sa nu se dezhidrateze, regim alimentar strict, daca vrei sa consulti un alt pediatru iti pot da pm cu tel dr. siminiceanu

quote:
Originally posted by alexz

7 luni si 17 zile. Si da, face si scaune moi... chiar foarte moi. L-am trecut chipurile la regim, da' nu-i place orezul nici de spaima :( Oricum, marea mea problema e febra

alexz

Carmen,Ilinca&Ionut

Mergi la inceput

Nu astept propriu-zis un medic, ci un sfat dela cineva care s'a confruntat eventual cu o situatie asemanatoare.
Problema e ca ii dau si panadol, si paracetamol, si nurofen si... nu mai stiu ce supozitoare. Ca sa nu mai spun de impachetari. Problema e ca temporar ii scade febra, dar revine. Cum sa zic... cam 3-4 pusee de febra pe zi. Culmea, cand i se retrage febra e vesel ca de obicei, rade, canta, se joaca.
In ce priveste medicii...
1. medicul pediatru curent
2. medicul pediatru al unui prieten al carui baiat e cam de aceeasi varsta
3. medicul de garda dela Sf.Maria, ieri. Nu retin numele, ceva cu "schi" in coada
4. nu mai stiu ce doctorita dela Infectioase

In fine...

alexz

Mergi la inceput

io-te aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=82163&whichpage=6

quote:
Originally posted by Nora

Carmen,io ridic tot ce prind,dar care partea ailalta?Io cam am mintea odihnita de munca si ma prind greu

Carmen,Ilinca&Ionut

Mergi la inceput

Nu-i problema cu deshidratarea, ca-i place supa de legume strecurata :) Problema e la restul regimului "strict". Ca cica nu are voie lapte, iar Codrut e innebunit dupa Humana...

Simniceanu... Nu-l stiu. Ar fi o varianta. Please...

alexz

Mergi la inceput