Monica si Irinel COLUMBEANU
Raspunsuri - Pagina 15
Alynutza spune:
Da, si eu asa am citit in presa, ca tatal ei nu-i de acord cu relatia. Probabil nici acum, dupa casatorie, din moment ce n-a participat la nunta lor.
Despre partea cu "lui ii place cum se poarta ea cu el"... o fi mai masochist, ca din franturile de emisiune pe care le-am vazut eu, ea nu rata nici o ocazie sa-l faca in toate felurile (bosorog si mai stiu eu cum)...
Despre tanar si frumos care e alcoolic si bla bla, ce-ar vrea sa zica asta, ca toti tinerii frumosi sunt alcoolic si daca vrei sa ai casnicie bune sa-ti iei un babalac scarbos? Zicea bine o fosta colega de-a mea, sa ai grija cu cine te mariti, ca pana la urma seara tot langa el in pat ajungi, si cu toti banii din lume, mi-ar fi scarba de moarte sa puna mana pe mine unu ca si Columbeanu...
Dar fiecare isi traieste viata cum vrea.
Nunta noastra de vis
www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1
www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2
Luna de miere
Ileana2000 spune:
Columbeanca isi face viata,Columbeanu isi traieste viata.Eu nu o vad pe Hormonica o stramba urata,iar Virinel nu-i chiar asa hidosPosibil sa-l iubeasca
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Da, si eu asa am citit in presa, ca tatal ei nu-i de acord cu relatia. Probabil nici acum, dupa casatorie, din moment ce n-a participat la nunta lor.
Despre partea cu "lui ii place cum se poarta ea cu el"... o fi mai masochist, ca din franturile de emisiune pe care le-am vazut eu, ea nu rata nici o ocazie sa-l faca in toate felurile (bosorog si mai stiu eu cum)...
Despre tanar si frumos care e alcoolic si bla bla, ce-ar vrea sa zica asta, ca toti tinerii frumosi sunt alcoolic si daca vrei sa ai casnicie bune sa-ti iei un babalac scarbos? Zicea bine o fosta colega de-a mea, sa ai grija cu cine te mariti, ca pana la urma seara tot langa el in pat ajungi, si cu toti banii din lume, mi-ar fi scarba de moarte sa puna mana pe mine unu ca si Columbeanu...
Nunta noastra de vis
Luna de miereTruly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.Recently become Mrs. Perfect
Ai dreptate , cred ca as pe el numai sa-l vad in pat langa mine , dapoi sa ma mai si atinga sau sa .......
Noi 2 singurei
danyelana spune:
Nici eu nu as suporta pe cineva ca Virinel langa mine dar stiti ca nu discutam gusturile....
Dumnezeu sa ne ajute la toti
ange spune:
dar Moni intr-o emisiune de a ei(de asta vara,imediat dupa nunta) spunea ca sta cu taicasu la telefon zilnic cel putin 30 de min si ca totul e ok.
Si-a schimbat parerea sau ce?
Dar de nastere nu au spus nimic? Nu o dau in direct?
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
april spune:
Nu urmaresc emisiunea ei, insa aseara asa s-a nimerit. Si am ramas uimita. Placut. Au facut un gest nobil. Au ajutat o femeie paralizata din Cluj cu bani. Multi, putini, nu conteaza. Dar cati fac asta? Au fost in buncarul unde locuiau 8 persoane in 4 camere (daca se pot numi asa, far geam, cu igrasie, ce mai BECI), au vazut mizeria in care locuiesc oameni.
Sunt unii care doneaza bani, insa nu se deranjeaza sa viziteze persoanele in cauza, sa "simta" saracia in care traiesc. M-a miscat profund.
Si inca ceva: cand au intrat in buncar nu stiau ca locuiec mai multe familii acolo si au intrat la primii, dar nu acestia erau cei pe care-i cautau, dar le-a lasat si lor CEVA, o mica atentie, nu au fugit spunand ca au gresit adresa.
chiquitita spune:
Am vazut si eu aseara, uite ca Monica i-a pupat pe oamenii aia, nu s-a ingretosat, a si plans la ei in camera aia, nu au trimis banii prin posta. O fi si publicitate, ma rog, dar a fost dragut din partea lor.
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...
danat spune:
Si pe mine m-a impresionat emisiunea de aseara. Am vazut si eu cand erau intr-un fel de subsol intunecos si dubios, asta mi-a si atras atentia, ce cauta ei acolo s iam urmarit ce se intampla in continuare.
Mi-a placut si modul elegant in care mr Columbeanu i-a dat o suma nu conteaza cat, femeii la care au nimerit din greseala, asa, ca sa fie linistiti. Cred eu.
Iar apoi m-a impresionat tare izbucnirea in plins a Monicai, chiar nu ma asteptam sa fie asa umana (imi tot zbarnaie in cap rasul ei caracteristic de fetitza rasfatata....se pare ca aparentele inca inseala - mea culpa!)
Bine, o femeie insarcinata e mai impresionabila si sensibila decat una ne-gravida, dar nu era plins doar pentru filmari. Deja suntem prea de tot daca am gandi asa ceva....
Pina si el a lacrimat. Eu una cred ca e imposibil sa nu te impresioneze saracia, bolile si neajunsurile altora. Daca ii si poti ajuta, jos palaria! Si sunt atit de multi
M-as bucura daca si prietenii lor (nasii de cununie, Miko parca se numesc - or fi cei cu Miko beauty?) ar face astfel de gesturi, ca doar ii vad pe Columbeni ca fac!
Mi-am schimbat total parerea despre ei. Si chiar cred ca se iubesc. Chiar daca mai parternal asa Iubirea e de mai multe feluri. Nu spun noutati.
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
diadaniela spune:
quote:
Originally posted by irlandezaquote:
Originally posted by Alynutza
Nunta noastra de vis
Luna de miereTruly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.Recently become Mrs. Perfect
Ai dreptate , cred ca as pe el numai sa-l vad in pat langa mine , dapoi sa ma mai si atinga sau sa .......
Noi 2 singurei
asa o zice si Monica de barbatii vostri,ca nu s-ar culca cu ei nici moarta.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana