Monica si Irinel COLUMBEANU

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Cand o vezi la tv crezi ca e "maica Melania" si cand colo...

Dumnezeu sa ne ajute la toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by oanabbb

io cred ca astia o s.o sfatuiasca sa nasca natural...ca e tanara,sanatoasa,are bazinul suficient de lat,va putea astfel sa.i daruiasca un nr nelimitat de mostenitori...etc.

eu totusi nu o vad nascand decat prin cezariana la cat e de mofturoasa...si cred ca asa va ramane...

Asa cred si eu.

Nu stiu de ce intotdeauna c..v..e au noroc.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

uneori ne facem norocul si singuri
si cred ca columbeanu a luat-o de frumoasa nu de c.v.a

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by asiza

Ligeea, , la cat sunt astia doi de indragostiti de ei insisi, nu m-as mira sa apara pe sticla si nasterea fetei...
Zau, nu-i invidiez deloc...ba mi-e chiar mila de ei...sa stii mereu ca lumea-ti zambeste pe fata, iar pe la spate se rade-n hohote de tine...nasol!...

Singura bila alba pe care-o au de la mine este acel gest caritabil catre fetita bolnavioara...insa nu era nevoie sa faca atata tam-tam pentru a ajuta un copilas bolnavior...Am avut impresia ca ei cauta doar aprobarea publicului, tin neaparat sa se faca placuti...

In fine, sa traiasca, sa-nfloreasca si sa nu ne mai intoxice atata cu emisiunile lor!

Oana 22+ cu Denis Cristian
poze

Nu stiu ce sa zic de dragostea asta... Ea ai iubeste doar banii , daca ar ramanea Irinel sarac peste noapte , Monica nici nu s-ar mai uita la el.L-ar parasi intr-o secunda.

Iar despre ajutor, da e bine c-au facut asta , dar de ce n-au ajutat pe cineva cu banii lor , castigat de ei , si nu cu banii dati de invitati.
Daca e s-o luam altfel ; daca toti oamenii de la nunta ar fi pus banii in contul micutei ajutate , se mai putea vorbi de Irinel si Monica ca au ajutat pe cineva ? Raspunsul e nu .
Am impresia ca doresc sa-si faca doar publicitate , sa aiba aprobarea publicului , dar pe banii altora.
Pacat ca Irinel la varsta lui se lasa condus de o pustioaica cu un trecut dubios.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by michelle7

uneori ne facem norocul si singuri
si cred ca columbeanu a luat-o de frumoasa nu de c.v.a

Michelle

Da' nici macar nu-i frumoasa.
Si apoi decat asa noroc , mai bine cinstit si sarac.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

draga mea irlandeza tu esti femeie si probabil heterosexuala. ca tu nu o vezi frumoasa e normal , tu ca femeie vezi barbatii frumosi . lui columbeanu ii place de ea , ii place cum se poarta cu el si in plus de asta ii face si un copil. care " frumoase " nu au relatii cu barbati mai in varsta si nu se arunca sa faca un copil . columbeanu e un norocos

Nu stiu ce sa zic de dragostea asta... Ea ai iubeste doar banii , daca ar ramanea Irinel sarac peste noapte , Monica nici nu s-ar mai uita la el.L-ar parasi intr-o secunda.

chestia asta cu " ea iubeste doar banii" ma face sa rad pe sub mustata proaspat epilata. de unde stii tu ce ii in sufletul fetei? multe fete nu au avut un " tata " adevarat in tatal lor si cand dau de un barbat in varsta se indragostesc nebuneste de barbatul - tata care are grija de ele
AI auzit de Floriana Jucan- ziarista care a devenit celwebra prin relatia cu ambasadorul elvetiei in romania? ea e o tipa cerebrala, frumoasa, inteligenta , castiga bine. In numeroase ocazii a declarat ca pe ea o atrag numai barbatii in varsta , ca cei de varste apropiate de a ei nu-i spun nimic.

Mi se pare foarte interesanta logica noastra a femeilor. vai de capul ei ca s-a maritat cu unul mai in varsta etc etrc etc. Eu zic vai de capul alora care se marita cu " un frumos de varsta lor " care isi bea banii sau isi bate nevasta sau nu are grija de proprii copii. De nevestele astea sa va fie mila nu de nevasta lui columbeanu care e tinuta in puf. pe alea care stau batute/ scuipate / jignite / inselate sa le judecati nu pe o cenusereasa devenita printesa

Mergi la inceput

Mie imi era mila de el , ca o sa-i manance banii si o sa-l lase cu ochii in soare. Oricum fiecare om si-o face cu mana lui .
Nu ma intereseaza prea tare ce fac ei sau altii, dar mi-e ciuda pe noi , romanii , ca nu stim sa facem reclama si sa promovam pe unii care reusesc sa se ridice si sa se realizeze prin forte proprii , dar fara a insela sau a trece prin diverse paturi .
Facem reclame la c... , proxeneti , hoti , criminali si etc.
In opinia mea , degeaba esti frumoasa si desteapta , daca nu poti sa razbesti singura (singur), probabil nu-s destul de destepti totusi.
Si apoi mai sunt si altii care prefera barbatii in varsta ,sau alte "lucruri" si nu ies in fata sa se laude .

Eu zic vai de capul alora care se marita cu " un frumos de varsta lor " care isi bea banii sau isi bate nevasta sau nu are grija de proprii copii

Aici ai dreptate , dar poate sa fie si frumos , tanar si bun , sau batran si rau .

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giul spune:

fetelor,scrie undeva ce parere au parintii ei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

quote:
Originally posted by michelle7

si in plus de asta ii face si un copil. care " frumoase " nu au relatii cu barbati mai in varsta si nu se arunca sa faca un copil . columbeanu e un norocos

nu stiu daca Moni a facut-o intentionat sau nu, dar mie mi se pare cea mai inteligenta miscare pe care putea s-o faca, aceea de a-i face un copil lui Iri: probabil ca lui Iri ii indeplineste o mare dorinta -aceea de a avea, in sfirsit, un copil, plus ca, la virsta ei si cu posibilitatile lor materiale, "recuperarea" ei va fi rapida si completa (s-ar putea ca dupa nastere sa arate chiar ceva mai bine, sa mai puna ceva carnitza pe ea)
si sa nu uitam ca indiferent ce se va intimpla cu ei doi in viitor (ca si cuplu) vor ramine pe veci unitzi prin acest copil, lucru care pt Moni s-ar putea sa fie f. important la un moment-dat, cine stie ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

quote:
Originally posted by giul

fetelor,scrie undeva ce parere au parintii ei?

da, s-a vorbit despre asta, nu stiu sa-ti spun "unde scrie", stiu ca tatal ei n-a acceptat relatzia (cel putin asa era inainte de casatorie, poate intre timp s-au mai schimbat lucrurile), iar la nunta nu a fost decit mama ei (cu sora/surorile parca)

Mergi la inceput