Gabriele si Gabrieli !!!
Raspunsuri - Pagina 14
gabella spune:
Si noi pe-acasa si mai stau putin prin bucatarie sa nu se faca paianjeni. Maine sper sa mergem la Zilele Careiului daca ne lasa vremea ca vine Holograf.![]()
Destul de urat ca te tot poarta pe drumuri cu pasaportul asta, Nanami. Multa sanatate lui Hiro.
Dar de la ce face febra?
Andrei acuma doarme
ca m-a stresat azi la maxim.
Va pup si mai vb.
gabriela
nanami spune:
pai nu stiu
, raceala cred , de data asta febra mai mica si i-a trecut , doar ca avea greturi , si vomita continuu, dar se pare ca e mai bine , i-am dat med. si acu pare ok, chiar a mancat binisor in seara asta si acu doarme ![]()
restul gabitelor ce fac?
G.K.R
poze noi
gabella spune:
si al meu cand e bolnav vomita intr-una. oricum ma bucur ca sunteti mai bine si sper sa-i treaca cat mai repede si sa fie din nou
Noapte buna
gabriela
nanami spune:
Buna dimineata gabitelor 
azi ce faceti ? pe unde aveti de gand sa va distrati ?
noi vrem sa iesim putin la plimbare , ca e frumos afara , si nu prea cald , numai bine de plimbare 
multumesc gabella , azi ne simtim chiar f. bine 
o zi buna la toata lumea 

G.K.R
poze noi
gabella spune:
noi mergem la zilele Careiului si-l ducem pentru prima data pe Andrei cu trenul ca deja ma innebuneste ca el merge cu trenul cu remorca (asa le zice el la vagoane). acuma sa vedem ce figura o sa faca![]()
Restul Gabitelor pe unde sunteti ?
gabriela
gabgabriela spune:
Salutare Gabitelor!
Noi am fost plecati sapt asta la Ocean . A mai avut sotul o sapt de concediu !Si am invitat si o prietena de-a Dianei (fata mea cea mare) si a stat la noi . Ba la un moment dat era si fata vecinilor (12 ani) . Eram cu 5 fete pe plaja !
. Dar daca tot eram cu doua masini , am luat-o si pe ea la plaja . Unde mai pui ca fiind mai mare , Diane si prietena ei erau in admiratie ! In plus ea are si un caine !Ca eu nu vreau animal acasa !
Nanami, cred ca te-au uscat aia de bani la Ambasada !Eu am preferat sa ma duc in Romania si sa-i fac procura mamei ptr pasaport .Ca intre dus la Paris si toate taxele ma costa cred vreo 300-350 euro!Ca trebuia sa-mi inregistrez si casatoria...EEE complicat rau !Ori eu vroiam pasaportul romanesc , doar asa din...patriotism ! E drept ca tu esti mult mai departe
si tr sa treci prin mainile lor .
O sapt buna !
cgaby spune:
neatza. am fost la mare...a fost fain.. am prins vreme buna si stef s-a balacit toata ziua..nu mai reuseam sa-l scot din apa.
pupici si sanatate celor bolnaviori.
apropos de cumparaturi, nici eu nu prea gasesc haine de "gala" pentru stefan.![]()
gabella spune:
Vad Gabitelor ca v-ati cam balacit saptamana trecuta 
cgabi, daca nici tu nu-i gasesti hainite la stef in bucuresti iti dai seama ce gasesc eu in capatul asta de lume..... Si maine trebuie sa o iau de la inceput cu magazinele ca sotului nu-i place ce i-am cumparat lui andrei
gabgabriela de asta ti-am cerut reteta de facut fetite
cred ca-i tare bine cand va strangeti toate gagicile la un loc![]()
gabriela
cgaby spune:
ziua buna tuturor.
ce mai faceti?
de saptaman viitoare voi fi in cautare de toale si va spun daca gasesc ceva interesant...
imi place la cumparaturi!!!!!
gabgabriela spune:
Si mie imi place! !
Dar mi-am facut "plinul" cand au fost soldurile de vara . De joi incepe sc si gradinita asa ca voi avea timp mai mult sa ...casc gura prin magazine !Noapte buna ptr cine mai e inca pe baricade !