Gabriele si Gabrieli !!!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

neata gagici

as vrea eu sa ma distrez , dar nu mai pot de caldura
innebunesc , nici nu pot sa respir
oare cat mai tine caldura asta ??????

pupici la toate

G.K.R

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabella spune:

Ce se intampla fetelor? Nimeni nu mai da nici un semn de viata? V-ati molesit de la caldura?

gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

neatza.
eu vineri dau o fuga pana la mare..sper sa fie frumos...
nu am mai scris ca nu am "noutati".
pupici tuturor.

Mergi la inceput

ce bine de voi ca sunteti asa aproape de mare. noua ne trebuie 2 zile pana ajungem si Andrei are rau de masina Si pana cand stati?

gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

neatza.
stau doar in weekend....o balaceala mica. dupa operatia de polipi dr ne-a recomandat sa mergem cat mai mult la mare...incercam sa ne conformam! si ce rau imi pare mie...
stef nu are probleme in masina.
pupici tuturor.

Mergi la inceput

Distractie placuta! Sper sa aveti parte de vreme buna
Restul fetelor aveti absenta nemotivata

gabriela

Mergi la inceput

wow.... cw frica

scuze fetele , sunt asa de nervoasa ...

va povestesc maine eventual

la toate

G.K.R

poze noi

Mergi la inceput

ce s-a intamplat nanami? chiar ma gandeam pe unde esti de nu mai scrii nimic
noi toata ziua de ieri am batut orasul in lung si-n lat in cautarea unor hainite pentru Andrei. e nunta surorii mele saptamana viitoare si as fii vrut sa-i iau ceva mai deosebit dar ce sa-i faci daca n-am si eu o fetita.. sunt pline magazinele de rochite si de fustite iar pt. baieti aproape nimic. i-am gasit ceva scump si care nici nu e cum mi-am dorit ca idei aveam dar socoteala de acasa...........
voi le gasiti ceva hainite baietilor?
pupici tuturor

gabriela

Mergi la inceput

buna

nu, nici eu nu prea gasesc pt baiat , numai de fete sunt tot felul de lucruri frumoase , sa stii ca , chiar cu baietii e f. greu

eu am avut o sapt. cam grea , dar a trecut in plus , azi cand am ajuns acasa , fii-miu cu febra intins pe saltea , noroc ca a fost sotul azi acasa , si s-a dus dupa el la gradi , ca sunase educ. acasa , da si uite asa, ies din una si dau in alta

cu ceva timp in urma fusesem la ambasada si am facut actele pt pasaport , ca-mi expira , si imputernicire pt. mama , la care consulul imi spune ca ce vreau sa fac cu pasaportul asta , sa-l trimit in tara sau sa ramana aici si cand vine ala nou sa merg in 15 zile la ei sa mi-l anuleze , si eu ca proasta , am lasat pas. aici , iar cand s-a dus mama la pol. cica nu se poate daca nu are pas. asta , sa-l trimit de urgenta , si am inebunit , ca-mi venea sa-i sun si sa le fac o panarama ca lor .
pai ce fel de consul e asta? el nu stie legile , nu stie ce tre sa faci ca lumea ? am auzit multe cu ambasadele ro. in tari straine dar ,,,,,,chiar sa sunt culmea
si uite asa m-am suparat , dar mi-a trecut , asta e , o sa stiu de acu cu cine am de^aface , azi l-am trimis prin posta , si sper ca pe luna viitoare sa vina ala nou

fetelor , voi ce mai faceti?

va

G.K.R

poze noi

Mergi la inceput

ce faceti gabitelor ??? unde umblati??

la noi e ffff.....plictisitor acest WEEKEND , Hiro e bolnav si nu pot pleca nicaieri

asa ca imi petrec timpul pe net...

ce faceti in WK ? plecati undeva ? daca da , distractie placuta , si va astept la barfa

G.K.R

poze noi

Mergi la inceput