Sa testam creme de zi - experiente impartasite
Raspunsuri - Pagina 60
iuliana_2007 spune:
Mie fiindca imi ies niste pete rosii pe fata folosesc o crema de la eucerin care este extraordinara,nu mai am fata asa de uscata,este mai fina si petele mele aproape ca nu se mai vad.Nu m-am inteles niciodata cu aerul asta din Bucuresti si de cand stau aici am numai probleme cu fata.Am incercat zeci de creme dar la asta m-am oprit de vreo o luna si ceva pentru ca a raspuns cel mai bine la cerintele mele.
O zi buna si aveti grija de voi,toate cele bune.
ellinia spune:
Am descoperit crema cu nectar de gutui de la Elmiplant, pe cutie scrie ca e fara parabeni. Cert e ca imi place cum lasa fata, eu am probleme cu tenul meu mixt, vesnic imi luceste fata, acum nu mai e asa, folosesc si demachiantul din aceeasi gama si mi se pare fain. Problema e ca nu scrie absolut nimic de o oarecare protectie ptr ultraviolete. Am sa caut pe site-ul lor sa vad daca e ceva specificat.
Mai foloseste cineva crema asta?
anamona spune:
a folosit careva creme de fata de la farmacia homeopata?
contin arnica si galbanele...
Teolina spune:
Mi-am luat si eu din tara Elmiplant Crema cu nectar de gutui si am inceput sa o folosesc de putin timp. Nu scrie nimic despre protectie UV, deci nu are. Daca tin bine minte este o crema nou aparuta de la Elmiplant antirid pt ten normal/mixt care are Spf 15. Site-ul Elmiplant este in reconstructie. Abia astept sa revina!
ellinia spune:
Da, am vazut si eu crema antirid de la Elmiplant, tot din gama noua, dar am vazut ca e recomandata dupa 35 de ani. O folosesc totusi in continuare, am sa-mi caut un fond de ten cu protectie. Pana acum imi merge bine cu ea, nu imi mai luceste fata si imi place aspectul ei.
ANITA75 spune:
ati folosit fetelor crema de fata cu extract de melc? am vazut-o si eu intr-o farmacie naturista si mi s-a spus ca e f buna
anduel spune:
folosesc crema de la Hofigal care nu are parfum sau parabeni, adaug in ea capsule de Q10, vit A si C si e super!!!Se absoarbe repede, nu lasa pielea grasa si nici nu e scump.
ANITA75 spune:
mi-am luat de la Herbagen o crema hidratanta cu ulei abisinian si unt de shea,scrie ca n-are parabeni si nu e nici cu protectie solara ,nu prea imi place zici ca e artificiala nu naturala ,de intrat intra-n piele dar pina se absoarbe zici ca e apoasa, cum era odata crema aia ieftina de aloe vera,si mi-a iesit si niste cosulete cred ca din cauza ei,m-am cam pacalit dar imi iau alta mai buna
dry_votka spune:
Am tenul mixt si m-am impacat bine cu crema de zi de la Garnier Nutritionist, de asemenea m-am impacat bine si cu Elmiplant crema antiiritanta - a fost o perioada cand am avut nevoie sa o folosesc
http:verze.ro Site-ul verzelor, fff. simpatic!
http://verze.ro
SITE-ul VERZELOR, FFF. SIMPATIC!
Allure spune:
http://www.lancome.de/_de/_de/catalog/product1.aspx?prdcode=201041&CategoryCode=AXESkincare^F1_Moisturizers^F2_Moi_NormalSkin^F3_Moi_Normal_bienfait&vname=name&
imi place mult crema asta de la Lancome, face pielea catifelata si luminoasa
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">my target :)
www.flickr.com/photos/42726167@N06/sets/72157622754103816/" target="_blank">halfway there