Sa testam creme de zi - experiente impartasite
Raspunsuri - Pagina 51
![](images/user_woman.png)
oliviutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monicelli A incercat cineva cremele organice, de carer aud vorbindu-se in ultima vreme? Daca da, ce parere aveti? E una m-am tot dat cu Eucerin, gandindu-ma ca e dermatocosmetic, a fost buna cea super hidratanta - e adevarat ca nici probleme deosebite nu am avut cu tenul. Monica |
Eu imi iau de cativa ani creme si sapunuri organice cu ulei de masline din Grecia, au astia o gramada de marci (pe fiecare insula gasesti alta
![](icon_smile_cool.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
oanamada spune:
citat din mesajul lui mychydutza a folosit cineva UNITONE pt pete maro de pe fata? mi-au ramas dupa nastere si vreau sa scap de ele......... ![]() decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori! ![]() |
Oana si
![](zana.gif)
NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,
oanamada spune:
citat din mesajul lui mychydutza a folosit cineva UNITONE pt pete maro de pe fata? mi-au ramas dupa nastere si vreau sa scap de ele......... ![]() decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori! ![]() |
N-am folosit, dar iti recomand cu multa caldura crema de la Skincode pentru asa ceva (exista una special pentru pete)...se gaseste in farmacii..sunt dermatocosmetice
Oana si
![](zana.gif)
NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,
RazaDeSoare spune:
Foloseste cineva cremele de la Elmiplant sau Gerovital??Am incercat tot felul de creme,inclusiv avene insa ma omoara tenul asta al meu.Am "T"-ul gras,restul tenului uscat si se cojeste.M-am gandit sa incerc ceva romanesc,poate ma ajuta.
Oliviutza,are o denumire crema aia de fata organica de zici ca o folosesti??
oliviutza spune:
citat din mesajul lui RazaDeSoare Foloseste cineva cremele de la Elmiplant sau Gerovital??Am incercat tot felul de creme,inclusiv avene insa ma omoara tenul asta al meu.Am "T"-ul gras,restul tenului uscat si se cojeste.M-am gandit sa incerc ceva romanesc,poate ma ajuta. Oliviutza,are o denumire crema aia de fata organica de zici ca o folosesti?? |
O sa razi, se cheama Olivia crema de fata (asa mi-a si atras atentia intr-un magazin in Zakynthos). Aici nu se gaseste, dar pe Olivo am gasit marca Bioselect care e foarte cunoscuta la greci si au si crema pt ten gras si mixt, o sa-mi comand zilele astea. Si eu am tenul la fel ca tine, mai putin ca nu se cojeste dar se usuca rau de la produsele de curatire. Uleiul de masline e bun pt partea uscata a fetei, si astia mai pun si ingrediente care sa controleze sebumul.
Cremele romanesti sunt ok pt un buget mic. Eu am folosit si Gerovital, si Herbagen si Elmiplant si nu mi-a placut nici una (Herbagenul cu struguri a fost oarescum ok, dar nu mai foloseste de cand mi se usuca fata).
RazaDeSoare spune:
Sar'mana mult Oliviutza,am gasit siteul Olivo si o sa-l studiez.Nu am folosit nici o crema romanesca,insa as vrea sa incerc.Folosesc masti de fata si ulei de masline pentru zonele uscate,insa tenul meu este tare "fitos"
oanamada spune:
Oliviutza exista doua feluri de Gerovital...ala scump care e facut de o firma si este super-adevarat (dar se duce mai mult la export!) si ala ieftinut de-l gasesti pe la noi...
Despre Elmiplant...revin, sunt creme cinstite, dar poate nu atat de puternice ca altele...adica efectele se cam vad in timp nu imediat...
O alta gama pe care as recomanda-o cu succes este Avene (dermatocosmetcie pe care medicii dermatologi chiar le recomanda ca baza in creme de tratament pentru diverse afectiuni). Mama mea are o problema dermatologica care nu a raspuns decat la Avene combinat cu o crema tot dermatologica pe care nu o gasesc decat in strainatate...
Oana siCati mica (1 an si 4 luni)
NOI-CRACIUN SI REVELION,
oliviutza spune:
citat din mesajul lui oanamada Oliviutza exista doua feluri de Gerovital...ala scump care e facut de o firma si este super-adevarat (dar se duce mai mult la export!) si ala ieftinut de-l gasesti pe la noi... Despre Elmiplant...revin, sunt creme cinstite, dar poate nu atat de puternice ca altele...adica efectele se cam vad in timp nu imediat... O alta gama pe care as recomanda-o cu succes este Avene (dermatocosmetcie pe care medicii dermatologi chiar le recomanda ca baza in creme de tratament pentru diverse afectiuni). Mama mea are o problema dermatologica care nu a raspuns decat la Avene combinat cu o crema tot dermatologica pe care nu o gasesc decat in strainatate... Oana si ![]() NOI-CRACIUN SI REVELION, CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII, |
Maica-mea foloseste Gerovital (nu stiu care din cele doua de care zici) si e foarte multumita. La mine e nasol cu tenul asta mixt si cu probleme, nu prea sunt creme care sa mearga la asa ceva (ori sunt prea grase ori prea putin hidratante). Adica pe loc e ok, dar pana seara am jumate de fata uscata si jumate cu sebum
![](bang.gif)
RazaDeSoare spune:
citat din mesajul lui oanamada Oliviutza exista doua feluri de Gerovital...ala scump care e facut de o firma si este super-adevarat (dar se duce mai mult la export!) si ala ieftinut de-l gasesti pe la noi... Despre Elmiplant...revin, sunt creme cinstite, dar poate nu atat de puternice ca altele...adica efectele se cam vad in timp nu imediat... O alta gama pe care as recomanda-o cu succes este Avene (dermatocosmetcie pe care medicii dermatologi chiar le recomanda ca baza in creme de tratament pentru diverse afectiuni). Mama mea are o problema dermatologica care nu a raspuns decat la Avene combinat cu o crema tot dermatologica pe care nu o gasesc decat in strainatate... Oana si ![]() NOI-CRACIUN SI REVELION, CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII, |
Oanamada,si cum pot cumpara o crema gerovital din aceea mai buna,sau nu se gaseste la noi?Cum deosebesc cremele??Poti sa ne dai exact cum se numeste crema?
![](floare.gif)
andreeaboros spune:
citat din mesajul lui oliviutza [quote]citat din mesajul lui Monicelli A incercat cineva cremele organice, de carer aud vorbindu-se in ultima vreme? Daca da, ce parere aveti? E una m-am tot dat cu Eucerin, gandindu-ma ca e dermatocosmetic, a fost buna cea super hidratanta - e adevarat ca nici probleme deosebite nu am avut cu tenul. Monica |
Toata lumea lauda produsele cosmetice facute in Israel asa ca mi-am cumparat si eu capsule anti imbatranire si crema de noapte de la Danielle Laroche. Capsulele sunt niste mici bilute de plastic pe care le spargi pe fata si iti dau o senzatie de revigorare iar crema are o prezentare foarte frumoasa si cred ca chiar are un efect benefic asupra tenului meu.
O prietena mi-a recomandat o masca exfolianta cu miere tot de la DL... am facut comanda, astept sa vina. Dupa ce o voi testa voi reveni la voi cu impresii..
PUPICI!