Pestisori... pestisori... (22)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

DANY..stai nu pleca,parca ziceai ca numai sambata pleci,deja ne saluti?!...hihihih...am glumit...sunt bine dispusa...acum, dupa ce ma terorizat Robert zilele astea...ma rog,asa sunt copiii....trec ele si astea...deci pleci la mare imediat,fainnnnn!!!...ti-ai luat costum?...de care?..mie nu imi place tanga,...uitate la pozele mele gravida sa vezi ce costum aveam,asa port si acum,sau la albumul din Grecia,mai recente...uite aici; http://community.webshots.com/user/crismir100

MARUTA ce vorbareata te-ai facut... si spor la cumparaturi!!!

CHARLIE,mi-a fost si mie dor de tine,esti o scumpica....bafta la acomodare in Ro..eu dupa 1 an si 3 luni abia asteptam sa fug de acolo...nu m-am putut acomoda deloc.

GABI fetelor tale...sa inteleg ca tu nu vorbesti romaneste cu ele?!..de ce?

toti pestisorii si va doresc numai bine!!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Poze cu noi avem la casuta de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Mirela , inca nu fug.Mai stau pana diseara ! Asa ca intru mai inkolo .Costum nou nu am luat .Am 2 unul tanga si unul slip normal.Ma descurc .Poate daca gasesc akolo ceva sa imi plaka iau, daca nu , asta este! Fac fara !

Fug sa iau niste saltele si revin mai inkolo!

Va pup!

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

cam asa ma simt ...

daneza - sa ai parte de vreme frumoasa si sa te distrezi pe rupte

mire - m-am uitat dupa poze recente cu robert ... si n-am vazut ... sau io crez ca-i mai mare si saracutu abia face 1 an in oct ??

de "posed dop gelatinos" ... n-am mai auzit ... Davidutzu ... spune tu scumpete ce face mamica ta

noi suntem bine ... "Maria" face niste tumbe incredibile ... si ma simt minunat ... abia astept s-o cunosc si sa-i mananc nasucu'

in we mergem la casuta care incepe sa semene a casuta ... avem tigla si cred ca "toti" peretii ... vin cu poze luni

pupici si numai bine

UM 16 ian 2006
DPN 23 oct 2006
"Mariuca mea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Sirenelor, am intrat sa va urez wk-end plakut , o saptamana usoara si sa ne reauzim cu bine !

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Mirela te bat... am intrat la tine in poze si am vazut o prajitura... si mi-e o pofta...
Poftim educatie... apar dupa o mie de ani... si din prima incep sa ma "iau" de tine ... da' mi-ai facut pofta.

Lori nu e mult cat ai dat pe set... si nici pe salopeta... Sa-ti zic ce nu mi-a folosit mine de la hainute... ca sa iti faci o idee... bluzele de piele (nu stau de nici o culoare, are spatele gol) si nici caiulitele pt. stat in casa nu prea mi-au folosit (decat 2-3 am folosit cand era mica-mica si ii puneam dupa baie). In schimb am folosit body la greu, de preferat cele are nu trebuie bagate pe cap, cele care se inchid in laterale cu sireturi sau capse (da' sa nu-i vina direct pe piele capsa, sa nu o jeneze ca doarme pe o parte). In primele luni cand nu-si tine capul e f. complicat sa-i bagi ceva pe cap... mie parca nu-mi ajungeau mainile...
Da, poate reusim sa ne vedem odata la cumparaturi... poate la baby expo in sept. Ca trebe sa merg... sa vad ce si cum...

Dani nu te-am mai prins... ai fugit. Concediu placut, sa ai vreme frumoasa si drum bun.

Crig72 ai grija cu somnu'. Ai grija de tine.

Charlie bafta in tot ce ti-ai propus.

Eu ma simt cand bine, cand rau... Dimineata rau pt. ca ma doare capul de la tensiunea prea mica. In restul zilei, cand vad sau miros mancare mi-e greata... Dar o sa treaca si perioada asta in curand ... sper. Se putea si mai rau...

si sa aveti un we frumos.

Eliana si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabgabriela spune:

Mirela,, le vorbesc fetelor mele in romana , dar de ex ,la povesti , nu reusesc sa la captivez in romana . Sunt mereu cuvinte pe care nu le cunosc si tr sa ma opresc des sa le explic. La cantecele e mai usor le memoreaza .

Ele cunosc , sa zic asa vocabularul de baza , cel de toata ziua! De ex "taran" nu stiau ce inseamna. Mi-a adus mama din Romania caseta "Veronica" . Eu eram f bucuroasa . Deee copilaria mea . Si nu va spun ca nu au stat mult in fata TV-ului ! NU stiau ce inseamna nici "traistuta" cuvantul din cantecel . si tot asa....

Elyanne, un WE fara durere de cap ! E greu mai ales ca tr sa fii si-n forma in restul zilei ptr Elena !

Maruta, si tie sa-ti creasca bebelasul . I-am vazut prima "poza" . Sa va zic o anecdota apropos de ecografie . La prima ec , ptr primul copil , ne da "poze" si cateva date , plus masuratori. Si constat eu stupefactie ca are laba piciorului mai mare decat femurul . Nu va spun cum am dormit in seara aia ! A doua zi il sun pe doctor si-mi spune ca e normal la aceasta perioada !(cam patru luni de sarcina)

Va pup pe toate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

intre timp am avut si o pana de calculator .Norocul meu ca s-a putut remedia dar nu cred ca va tine mult.
Dany cred ca deja ai plecat .Vreme frumoasa sigur va fi ca asa s-a anuntat.Eu totusi sper sa ne vedem.(nu de alta dar trebuie sa-mi dai pupicii Mirelei.
Maruta iti multumim de urari si speram sa fie totul bine pentru ea in continuare.Un singur of am ...ca aici la noi nu va fi in siguranta.Asa vad eu lucrurile... deocamdata.Hihi face tumbe bebe?e minunat!!
Gabriela mi-ai dat o idee pentru Mariuca.Inca nu am facut cu ea aceasta activitate.va trebui insa sa ajung sa-i cumpar un joc cu asa ceva.Cred ca va fi incantata.I-am pus si eu Mariucai filmul Veronica nu de mult si ce credeti...a inceput sa planga (inca mai avem astfel de probleme)Unele melodii o sensibilizeaza puternic.
Eliana mai recuperez ziua ce sa fac...Ultimul medicament i-l dau noaptea pe la 12-12.30.In ultimul timp vorbeste mult noaptea si daca ma trezesc greu adorm la loc.cand voi merge la servici va fi mai greu dar ma voi adapta.Ai si tu grija de tine si vorba ta o sa treaca si perioada asta.
Charlie si noi te pupam si-ti doresc ca in curand sa te simti mai putin singura.Eu urasc singuratatea.De fapt daca stau bine sa ma gandesc intr-un astfel de moment am cunoscut Dc-ul deci mi-a prins foarte bine ca v-am cunoscut pe voi.
Mirela iar ai facut praji?Trebuie sa ma invrednicesc si eu dar sa se mai racoreasca un pic ca folosesc cuptorul cat mai putin posibil din cauza caldurii.Nu avem aer conditionat si e teribil de cald.
Am scris cam mult nu ma recunosc asa ca mai revin maine.
pupici si un weekend placut !!

www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelis4u spune:

BUNA PESTISORILOR,
MAI ESTE VREUN LOC IN BALTA ASTA??SI EU UN PESTE PE AICI:12 MARTIE1976...GAZA MEA E RAC SI SOTUL BALANTA..
DISTRACTIE PLACUTA CELOR CARE SUNT SAU SE PREGATESC DE VACANTA
VA IMBRATISAM CU DRAG

Mircea si Anne

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/anemarie4u/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Pestisori dragi ce mult ati scri..ce-mi place asa!!!

DANY si drum bun!...distractie placuta!..cred ca deja esti pe drum sau acolo

ELIANA ...off,imi pare rau,dar prajitura aia e veche si am pozat-o ca ma intreba cineva cum mi-a iesit,trebuie sa o sterg ....dar sa sti ca o gasesti acasa sigur,si iti spun cinstit ca acolo e mult mai buna ca aici,ingredientele sunt altfel aici si nu-mi iese ca in Ro...spre disperarea mea...se numeste "Chec la metru"...asa ii zicea la Brasov!!!...deci te simti relativ bine vad eu ,din ce zici tu,ma bucur,imediat trece perioada si gata...ce fain...parca uneori ma apuca si pe mine dorul,ma gadesc ca ...hai las ca-mi trece... si numai bine la toata familia!!!

MARUTA scumpa mea,pai eu am poze cu Robert care face imediat 2 anisori,in octombrie,in casuta de sus,adica din bara de sus... burtica jucausa!!!

GABRIELA asa deci,cred ca e greu,eu sunt disperata ca vreau ca Robert sa invete romaneste dar toata lumea imi zice ca va vorbii tare prost si greu...ca engleza va fi pe primul plan si asta e...toti copii aici vorbesc engleza si la joaca,intre copii de romani, desii parintii vorbesc numai romaneste acasa....uffff,mie imi e groaza de el cum se va intelege cu bunicii... voua si numai bine!

CRISTINA si sanatate multa Mariucai...nu am inteles de ce zici ca acolo nu-i va fi bine?!...poate vrei sa vii aici cu ea,ce ar fi... dulce si sper sa fii tare si sa ai putere pana la capat,sa fie totul bine cu printesa ta...sanatate multa si tie!!

Gata fetelor va pe toate,fug la nani!
Weekend placut la toata lumea!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Poze cu noi avem la casuta de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss1902 spune:

Asta seara am ajuns si noi acasa de la Nisipuri, a fost foarte frumos, ne-am simtit excelent cred ca a fost cel mai frumos concediu de pana acum.
Sper ca zilele urmatoare sa reusesc sa pun si ceva poze. Maine ne mutam la mama ca de luni vin muncitorii pentru renovarea apartamentului. Din pacate acolo nu am internet dar gasesec eu pe undeva un calculator disponibil pentru a va scrie..

Dany - concediu placut la Mamaia, te astept cu relatari de pe litoral
Crig - muta sanatate si multi de la noi. In curand incepi serviciul, nu-i asa?
Gabgabriela - distractie frumoasa !! Pe litoral mergeti sau gresesc?
Elyanne - multa sanatate, sa treci cat mai repede de perioada cu
Maruta - astept pozele cu casuta, ma bucur ca te simti bine
Charlie - spor la cumparaturi si sper sa rezolvi repede ce ti-ai propus
Crismir - "tort la metru " da chiar arata bestial si am ami admirat si alte bunatati prin pozele tale

Acum inchei ca mi se inchid ochii. Noapte buna

Mergi la inceput