Pestisori... pestisori... (22)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Buna pestisori dragi!

Am o stare de super bine ! Nu stiu exact de unde , dar cred ca din faptul ca cineva mi-a marturist ca ii este DOR de mine ( este lipsa din oras de vreo 2 saptamani ) ....si am eu un feeling ca in curand m-i se va intampla ceva f f bun! Sper sa nu iau teapa! MIRELA , azi doar am dat o raita , poate miercuri ajung sa si cumpar.Vreau costum din 2 piese , sa vad ce gasesc , ma enerveaza ca se poarta slipul intreg nu tanga! Abia astept sa plek !

Charlie , cat stai in tara ?Ramai sau te intorci ? Pupici si sa stii , ca mie , personal imi esti tare draga ! Daca ajungi cumva in Bucuresti , da un semn cumva!

Patricia , mult noroc pe taram american! Acomodare usoara si rapida! Multi pupici Anastasiei1

Daca pana acum ceva vreme imi doream fetita , azi mi-as dori baiat !

Va pupacesc si numai bine!

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

pe la ora asta ma ia un somn ... zilele trecute ma intinsesem pe-un scaun si m-am trezit de'o sforaitura de'a mea ... super fain ii la serviciu

elyanne - multam' ... n-am ajuns pe unde mi-ai spus ... dar am poposit in alt magazinas ... si i-am luat un trusou fistic cu alb tare haios ... avem caciulita de bufon, manusele, body, bluzita, camasuta de piele, pantalonasi, paturica, chilotei si o bluza mai groasa, babetica ne-a costat 95 RON ... am dat mult ?
si i-am mai luat o salopetica galbioara cu fes ... si asta m-a dat pe spate ... 26 RON

poate mergem la cump impreuna

ametita de somn cum sunt si tot am vazut io acolo ca daneza zicea ceva de intalneala ... hai lasati-ma ... pai ce va intalnirati ??? fara mine si Fum ??

rusinica

va pup

UM 16 ian 2006
DPN 23 oct 2006
"Mariuca mea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Dany eu iti doresc si fetita si baietel!
Patricia ma bucur ca ati ajuns cu bine.pentru micuta voastra.
Noi azi am lenevit ,drept pentru care am o mare durere de cap.Am cateva nopti nedormite si cred ca acesta e motivul.Sper sa-i vin de hac cu o plimbare maine.
va pup si pe curand!

www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

cred ca pe mine m-a apucat vorbaria ... cand v-a lasat pe voi

crig - am citit povestea minunatei tale fetite ... si am ramas impresionata ... va doresc multa sanatate si ... sa aveti parte de'acu incolo doar de bucurii

am vrut sa vad pozele salisei ... dar aparu' un nene urat

danamunti - de tine nu mai stiu nimic ... dar de sotul tau sunt la curent "noi suntem caini pana la moarte"

hai ca va las'

UM 16 ian 2006
DPN 23 oct 2006
"Mariuca mea"

Mergi la inceput

Buna !

Hai ca v-am citit , dar nu am rewusit sa scriu.

Crig , ti-am trimis un e-mail.Pup scumpetei de fetita si multumesc de urari !

Lori , f . bine .Vorbeste!Ce face fetita ? Sunteti ok?

Eu deja nu mai am stare .Vreau sa vina odata sambata , sa plel la mare .

Nici eu nu am reusit sa vad pozele Salisei.

Mirela , matalutza ce faci ?

Multi pupici!

Dany

Mergi la inceput

Aloooooooooooooooo! M-ati lasat singura pe aici? Nu stiu sa inot ! Ajutor!

Hai mai pestisori, mai da-ti si voi din aripioare sirenelor !

Mi-e urat fara voi!

Am fost ieri prin targ la cumparaturi, dar din ce voiam sa iau , am luat cu totul altceva !

Va pup si o zi buna!

Crig , am primit! Mersi! Nu promit ca ne vedem, dar incerc!

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Charlie spune:

Salut Sirenutelor !
Aici sunt Dany ! Mai greu, mai incet.. greu se fac anumite lucruri pe la noi !
Dany iti multumesc ! Sentimentul e reciproc ! Daca ajung prin Bucuresti sigur dau un semn de viata - poate dupa ce imi i-au masina !
Ca si planuri de viitor e greu de decis, cert e ca voi ramane o vreme buna in Romania !
Acum ma lupt cu achizitionat masa de birou, calculator, internet, masina (ma pregatesc sa dau o raita prin germania) si imi caut un apartament. In afara de toate astea sunt cam debusolata - cam straina si singura dar incet ma straduiesc sa refac toate vechile conexiuni !

Va pup pe toate mult !

------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)

Mergi la inceput

Charlie , spor la achizitii ! Si abia astept sa ne vedem live !

Nu mai am stare ! Vreau sa plek, sa nu raspund la tel de servici si sa ma lafai la soare si poate se indura cineva si imi face o surpriza plakuta !

Diseara ma bibilesc si fac si bagajul !

Pup!

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabgabriela spune:

Daniela_daneza, Iti urez vacanta placuta ! Sa fie soare ! Dar ce ne vom face noi fara tine ?Tu esti membrul cel mai activ

Si noi vom mai pleca o saptamana, caci acus incep scoala si gradinita (pe 31. 08)si nu vom mai putea.

Azi i-am aratat lui Adeline poze cu mine invatatoare in Romania . A ascultat cantecul "taranul e pe camp" in fr si i-am spus ca-l cantam si eu cu elevii in Romania. Si a venit si cea mica , Héloise si l-a recunoscut pe tatal meu intr-o poza de acum 30 de ani ( eram eu mica) .M-a impresionat !

Acum va las , ma duc sa ma joc cu ea : o pun sa insire margele pe ata . Se spune ca e f benefic , caci dezvolta multe capacitati!

Va salut pe toate.

Mergi la inceput

GABI , emotionant moment cu fetita ta , cu fetele tale !Mersi de floare si nu plange ca nu stau mult , doar 1 saptamana .
Pup! Vacanta plakuta si voua!

Dany

Mergi la inceput