40 cu + sau - (cap.14)
Raspunsuri - Pagina 8
viorela hoff spune:
hallo fetele,
voi nu dormiti, chefuiti, bateti tobele?
eu mai 2 zile de stat pe aici, cum prind ocazia ca ma arunc pe balkon la cafea si tigarica ca tare mi-e drag!
maine o sa caram "tona" de plante!
Carmi, de ce nu calci pe balkon? eu asa am facut zilele astea.
pusilici,
Vio
ana_maria222 spune:
neatza!!!!
ma cam doare capu si mi-e cam somn....am adormit in jur de 7....nu stiu ce sa mai fac cu somnul asta!!!!
Pozeeee
Mancarica
nematics spune:
neatza!!! S-a sculat kupilu!!!!!!!!!!!!
Pai cum sa nu te doara capu' de la atitea tobe
Uite, un sfat pe bune: ia o aspirina
si daca ai o tableta cu calciu efervescent la indemina, ia-o si pe aia
ana_maria222 spune:
sarumana nema! ma duc acum sa iau calciu!! trebuie sa prajesc si niste cartofi(sper ca mi-e permis ca am vazut atata mancare ieri si alalteri la subiect de m-am ingrasat inca 10 kg ) si n-am chef deloc...dar deh..e post...si nu am nimic prin frigider....
am baut o cafea....m-a luat si mai tare lenea.....de vreo 3 zile abia ies din casa ca nu am voie pe caldura si deja devin sensibiloasa la orice.....ma deprima sa stau atata in casa.....offffff....
gata, nu mai spun nimic ca cine stie...ma mai apuca si plansu!!
Pozeeee
Mancarica
craciunitza spune:
Buna dimineata!
Am adormit la 5 (dimineata) dupa ce am luat o fiola de calciu si un pahar de suc de portocale, ma apuca groaza cand ma gandesc ca iar vine noaptea Nema, daca ai nevoie de ajutor sa prinzi catelul, call me, sunt fresh.
Ezit intre a scrie doar despre mine si a citi ce scrieti doar voi, ambele se dezvolta armonios din cauza voastra, sau datorita voua, vrea cineva pulpe de pui la jar? Imi fac incalzirea pentru ziua soacra-mii, e o super tipa si face mancare multa si buna, cam ca slana lui Noemi :)))
La Carmi s-a racorit, asta inseamna ca peste 5-7 zile se racoreste si la noi, cum arata 21C?, ca nu mai tin minte. Da' tin minte ca prin luna mai ningea, cel putin asa zicea lu, pe care atunci o suspectam de desene animate in exces :)))
Nu ma suna baietii, ultima data erau la Sapanta, asta a fost acum 2-3 zile, pana maine sigur nu ma suna, sa ma simt vinovata ca nu le simt lipsa? Lasa-i sa se distreze, in camera lor e dezastru, am inceput sa fac ordine si curatenie si din cauza de canicula m-am oprit, vreau sa fie curat cand se-ntorc acasa, asa cum imi imaginez c-o sa-i astept mereu, cu liniste, curatenie si multa mancare buna, numai ce le place lor. Ce sa fac, ma antrenez pentru marea evadare, doar n-o sa stea la fusta mea
Nu certati copiii cand viseaza!
Poze
lu.more spune:
Stiti ca paparuda moderna este masina spalata?
Daca vrei sa ploua, spala-ti masina.
Eu am spalat-o fiindca era murdara.
Aud tunete. Va fi furtuna.
M-as bucura sa ploua in sfarsit putin, dar parca vad ca iar ne ocoleste. Sau poate nu ?!? Totul e negru, norii au coborat jos de tot, aerul e si mai sufocant decat inainte.
Inca 9 zile si o zbughim si noi. La munte, la racoare. Speram sa fie soare acolo (ciudat mai e omul...)
Gabi a plecat deja?
Daca nu, si daca mai treci pe aici, drum bun, Gabi, vacanta placuta si profita bine, asa cum meriti.
Gata chiulul. Inapoi la calcule.
Pup
P.S. Eu vreau pulpe la jar. Arse le vreau. Cu mujdei. Fara paine, fara nimic. Pe urma mananc frunze de patrujel, si ce daca?
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo
Carmi spune:
Craciunita, in mai a nins si aici. Ne-am intors de la Bucuresti pe 2 mai si aici....ningea, foarte ciudat.
Am vorbit cu mama mai devreme (la Buc.) si mi-a spus ca e canicula mare. Va trimit un pic de ploaie, fetelor, ca nu se mai opreste...
Doarme bb pe vreme ploioasa, parca ar fi pisica.
Viorela, nu calc pe balcon, ca ma ploua
Pup fetele,
Carmi
Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
KUKI spune:
Vreau si eu pulpe la jar cu muuuult mujdei.
Lulu, nu cumva frunze de menta tre' sa papi dupa mujdei ? Cred ca la asta te refereai cu patrunjelul. Bun si-ala.
Bun asa, pulpe avem, bere o mai fi ramas ceva la rece de ieri de la Nomi. "Aia mica" o fi facut ceva dulce? Ia sa ne mai uitam prin albumul ei sa vedem ce prajituri mai stie sa faca.
Si uite-asa am impuscat dieta in creierul mic. Ca ma apuca cateodata niste pofte si ma intreb io pe mine "pentru cine vreau sa slabesc?" ca io zau daca nu ma iubesc si-asa dolofana.
Cat despre paparuda, uite de-aia nu ploua la noi ca nu mi-am spalat masina. Ca e argintie si nu se vede praful pe ea
Nomi, hai, cand apari sa ne povestesti cum a fost aseara, ce cadouri, alea, alea, niste barfe, asa ca de la petrecere. Maseaua te mai doare?
Viorela, mutare placuta, daca exista asa ceva. N-as vrea sa fiu in locul tau.
Pup
ana_maria222 spune:
kuki...nu am facut nimic dulce ca e post azi..dar maine sigur fac ceva!!! macar o rulada!
Pozeeee
Mancarica