40 cu + sau - (cap.14)
Raspunsuri - Pagina 7
polux spune:
Mai, mai ce petrecere am ratat eu azi.
Nomi scumpa, LA MULTI ANi din toata inima mea, si toate urarile mele de bine, fericire.
Fie ca viata sa-ti daruiasca toate lucrurile frumoase care ti-au lipsit pana acum, si mai ales sa-ti daruiasca fetita cea mult visata.
Despre mine nu pot spune decat ca sunt ocupata cu incheierea situatiei scolare, iar de acasa nu mai stiu nimic. Abia maine am sa sun sa vad daca s-a externat maica-mea.
Lu, ceea ce am spus, este ca ii suspectez ca-mi ascund adevarul, ca sa nu ma faca sa sufar.Adevarul despre starea mamei mele, de asta vorbesc. Cu Adeluta nu e mare problema, caci am vorbit cu Ama(o cheama Simona pe nepoata mea si Adeluta ii spune Ama)si se pare ca se descurca. Mai pleaca amandoua brambura la o terasa cu prietenul nepoatei...dar in principiu se descurca.
Adevarul este ca am in minte proaspat pierderea tatalui meu (nu are nici un an), cand ei imi spuneau ca este okay, si apoi sa-mi spuna ca s-a dus. Nu mai spun nimic ca incep sa plang...si nu vreau, caci eu sunt de genul meu optimista si plina de umor...dar uneori simt ca viata ma depaseste si pe mine.
Hai ca nu am vrut sa intristez pe nimeni, mai ales azi, cand Nomi cea dulce intinereste cu un an, pupa mama tineretea ei.
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi
Carmi spune:
Buna noaptea !
Zambaretzul e mai bine (va multumesc pentru gandurile bune), i-am facut baita des si l-am hidratat pe cinste.
Eu nu vreau la culcare, ma uit la termometru si cand vad 29 de grade in dormitor mi se face rau. Asa ca bantui pe-aici...
Pup fetele,
Carmi
Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
nematics spune:
Buna sa fie noaptea/ziua la voi!
si eu bintui fiindca de-abia m-am intors dintr-o plimbare prin Obor. Am incercat cu o prietena sa momim un catzelus vagabond pe care ea vrea sa-l adopte, sa-i punem lesa si n-a mers - i-am cumparat fel de fel de bunatati de la un nonstop pe care le-a papat hamesit si bucuros dar la noi in brate n-a vrut ca e speriat rau de lumea din timpul zilei care se pare ca-l cotonogeste cu voie si fara voie din pricina aglomeratiei de la metrou, unde-si face veacul; intre timp am facut o mica sedinta cu tabara iubitorilor de ciini din zona, toti cu sticlele cu apa si parizerul/salamul in miini. Miine la prinz, cu forte sporite, reluam actiunea. Pina atunci ultimele felii de salam le-am terminat eu ca mi se facuse si mie pofta.
Scuze da' am sarit niscaiva virgule si puncte, luati de-aici daca se simte nevoia:,,,;;;...
Acasa am gasit un tzintzar in frigider, suspect de vioi - l-am lasat sa se racoreasca in continuare pe-acolo, sper ca se descurca in bezna!
fetele
Iuliana
PS: Porumbel, uitasem de cuvintul cimilitura!!! Esti mare!
PPS: completare la cimilitura
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bunica bate doba
Bunica bate tare
Bunica bate doba cu machuca’n casa mare
Bunica bate doba
Bunica bate tare
Bunica cu machuca bate doba’n casa mare
ana_maria222 spune:
Nu mai bate dom'le in toba aia ca nu mai pot sa dorm...crezi ca daca venisi de la plimbarea prin Obor poti face ce vrei tu?
Noapte buna fetelor....va pup!!
Pozeeee
Mancarica
nematics spune:
Auzi?
Da daca-ti spun ca imi place vocea lui Fuego de mor, imi faci rost de un mp3 cu cintecul cu casa parinteasca???
PS: v-ati gindit ce vreti sa faceti la pensie??? Apropo de
quote:
CASTRO SE PREGATESTE DE PENSIONARE
Autor: (D.A.) ziarul Ziarul
Presedintele cubanez Fidel Castro sustine ca nu intentioneaza sa ramana la putere pana la varsta de 100 de ani, dezvaluie presa iberica. "Vecinii nostri sa stea linistiti, ca n-am de gand sa raman la putere pana la 100 de ani", le-a transmis el americanilor. Castro, aflat la putere din 1959, va implini 80 de ani in august.
ana_maria222 spune:
Normal...
Da-mi un PM cu adresa si-ti trimit....
Edit: din pacate nu am gasit-o pe DC....daca mai ai putina rabdare ii dau un mail..si mi-o trimite!!
Pozeeee
Mancarica
gabibarta spune:
nu stiam de ce nu dorm bine... si de fapt in Obor se bat tobele... in Baia Mare e chef...
LA pensie nu stiu ce-as face... dar am impresia ca va trebui sa-mi cresc nepotii, nu?:))))
KUKI spune:
Neatza
Sper ca nu e prea tarziu sa mai apar cu cafeaua.
Am dormit tare bine. Atat de bine incat n-am auzit-o nici pe bunica cand batea doba si nici ceasul cand a sunat sa ma trimita la munca. Ceasul nu-i bai ca nu l-am auzit, ca doar ce interes as fi avut, dar de doba lu' bunica chiar mi-e ciuda ca era rost de vreo distractie, ceva si io-s mare amatoare.
Io la pensie vreau sa calatoresc. Si sper sa vina vremea aia cat mai repede. Chiar asa, la ce varsta mai ies romancele la pensie? Ca eu am momente cand as iesi si maine daca as putea.
Pup populatia feminina matura, dar vesnic tanara.
Carmi spune:
Hop si eu la cafelutza !
Mmmm...avem numai 21 de grade, ploicica racoroasa, respiram, respiram...in sfarsit
...asa ca ma apuc sa calc, sa nu care cumva sa se faca prea racoare in casa
Pup fetele,
Carmi
Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video