40 cu + sau - (cap.14)
Raspunsuri - Pagina 26
adrienne12 spune:
Mai fetelor e pacat de berea aia s-o fierbeti. Mi s-a facut parul maciuca citind. Mai bine zeama de ceapa coapta. Kuki sa-ti traisca mami al tau. La anul sa te astepti la mincare chinezeasca ļUite ca nu pot sa ma abtin sa nu va pun si poza mea preferatahttp://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/detail?.dir=432dre2&.dnm=ab16re2.jpg&.src=ph
ana_maria222 spune:
adrienne..you're one hot mama!!!!
btw...ce mai face prietenul fiului tau??
Pozeeee
Mancarica
craciunitza spune:
La multi ani, mama de KUKI!
cius, fecioara is, ca acolo mi-i ascendentul, si cica la a doua tinerete conteaza mai mult ascendentul, nu zodia in care te nasti.
soni, no, mi-a trecut depresia, acu' sa te vad :)))
polux, cand incepe scoala ne citesti in recreatie si recuperezi seara :)))
Fetele, Noemi unde e?
Nu certati copiii cand viseaza!
Poze
adrienne12 spune:
Chiar asa, ce-o fi cu Nomi? Ana Maria, din cite stiu baiatul e in Creta in excursie cu ma-sa. Nu-s daca a reusit s-o vrajeasca pe gagica aia din Moldova. In sua se intorace pe la sf. lui aug.
KUKI spune:
Buna dimineata
Cafeluta e gata, poftiti la descantat.
Soni draga, daca mama facea pizza poate ca nu mai eram asa socata. Mai rau: a cumparat-o !!!!
Craciunitzo, hai ca m-am luminat de ce-mi esti tu asa draga: si eu tot ascendent in fecioara am. Ha, ha...
Liliana, pai cand incepi scoala disimulezi si tu munca cam ca si mine sau ca si Lu. Eu macar inchid fereastra, Lu e artista, doar da nitel din rotita de la mouse si schimba foaia. Deci pui sa zicem laptopul pe catedra si in timp ce le mai predai o integrala, un gradient, ceva, te faci ca mai butonezi nitel, asa, in interes de serviciu. Ca si mine, de altfel
Carmi, sanatate. Eu zic s-o incerci pe-aia cu berea calda. Parca nu suna chiar asa rau. Si-apoi, bererea-i frate cu romanul. C-o fi calda, c-o fi rece...
M-am uitat aseara la stiri: Sibiu, Oradea, Baia Mare, pe-acolo 29 de grade. Boiereala ! La mine si la Bucuresti 33-35 de grade in continuare. Uffff...
O zi racoroasa sa aveti
ana_maria222 spune:
neatza si de la mine! iar nu am putut dormi..m-am culcat pe la 4...acum sunt treaza..offffff...am visat nunti...eram agitata! nusht ce am avut!
Pozeeee
Mancarica
gabibarta spune:
mami de Kuki, La multi ani!!!! Vrem si noi un pic de pizza!!!!
Cius, dar cum sa va uit????
Liliana, am ajuns cu bine dupa un drum de vreo 24 de ore... A fost taaare lung, dar a trecut cumva:)
Carmi spune:
Neata la fete !
Am facut o noapte semialba, cu frisoane si draci la greu. Din lipsa de somn, am atacat frigiderul pe la 3 noaptea si mi-am facut de cap (usurel..). Intrucat uneori ma suspectez de ´ruperi de ritm´, am pus botu´ si la inghetata. Ca se pupa tare ´bine´ cu durerea din gat. Am adormit si eu pe la 4 dimineata, noroc cu infantu´, baiat de treaba, nu m-a trezit pana la 8,30. Acum ma simt mult mai bine si nu mai am febra. Asa ca ma duc sa ma vopsesc si sa ma ´demaimutzizez´, ca mai incolo nu se stie...
Pup fetele,
Carmi
Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
Carmi spune:
..am uitat, Cicina, da, in sud plecam.
Carmi
Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
cicina spune:
Polux, bun bancul, dar se cam potriveste peste tot ca emigrant in afara de Canada si Australia.
Mai dar va imprastiati in toate directiile, care in nord, care in sud care in vest , numai eu in est?
cicina