40 cu + sau - (cap.14)
Raspunsuri - Pagina 25
KUKI spune:
'naseara
Bre, s-a intors lumea cu susu-n jos. Azi a fost ziua mamei mele (59 de ani, multumesc, sa-mi traiasca). Ei bine, cu ce credeti ca m-a servit pe mine mama mea cand m-am dus la ea??? Aud?? Nu ghiciti, asa-i?
Cu pizza, oameni buni ! Mama mea care e traditionalista convinsa, de-aia cu dulceturi si prajituri de casa si alte alea, s-a gandit s-o faca lata cu pizza si bere la cutie. Bravo mama, draga de ea...da' eu tot zic ca vine apocalipsa daca mama mea a cumparat pizza...
Mai viu cand imi revin din soc.
KUKI spune:
Nu ca mi-as fi revenit asa repede da' sa n-o las pe Craciunitza cu ochiul zbatandu-se. E posibil, da' de unde stii? Ca nici eu nu sunt chiar sigura, dar ma paste un gand...ai vreun plan?
Mik, bine ai re-venit.
cius22 spune:
Mik-bine ai revenit...hai-povesti,povesti si poze!( nooo,nu mi-am schimbat job-ul...pai bine mey Mik,acu' in vacantza sa-l schimb??? poi nu e mare pacat?
Craciunitzo-te-a scos Soni din "butoi"?..are un dar fata asta sa "incarce bateriile" ceva nemaipomenit...Vroiam sa te intreb daca esti zodia Fecioara(ca barbatu-mio,ca numa' el se plange din Iulie ca ...vine toamnaaaaa),da' am vazut ca esti Taur-tot zodie de Pamant...mey,voi astia "impamanteniti",ia mai uitati-va si in SUS...hai...visarea!
Gabiii! nu ne-ai uitat...hai,distreaza-te frumos acolo,plimba-te,viziteaza tot ce apuci ca sa ai ce ne povesti cand vii acasa!
Nema-avantaje si dezavantaje cu...barbatu'n casa,acu' daca a preluat el conducerea operatiunilor se salvare,poa'sa puna si el neshte conditii-colo-shea,nu?
Soni-da' Americanii aia de s-au mirat de Italia,au vizitat oare Romania???? hahahaa
Cicina-te inteleg ca nu vrei sa schimbi locul...o data in viata mea am iesit din Romania si am vizitat Italia.Declar ca m-am indragostit iremediabil de tara asta!Si n-am vazut mare lucru:Florenta,Pisa si Roma...dar suficient sa traiesc cu amintiri o viata de-acu'nainte...
Kuki-mey,scurt-scurt,de parca ar fi fost acolo colega!...ia vezi ce faci acolo!Apoi,sa-ti traiasca MAMA!LA MULTI ANI cu sanatate si bag sama ca dumneaei intinereste si se adapteaza vremurilor...bravo ei!
Carmi-tu cand pleci in vacantza?
Io azi am iesit in oras sa-mi cumpar o carte...si...ce credeti ca am facut?m-am intors cu un costumas,2 carti si o revista---am spart 1 milion juma..sa faca infarct musiu!Poi daca m-o suparat ieri...Da' pan' la urma o recunoscut ca e frumos costumasul si imi sta bine...hahaha...ce sa mai zica si el?
polux spune:
Mama nu mai poate omul sa doarma un pic de galagia voastra. Asa de vorbarete sunteti. Dar imi place ca doar sunt in concediu, si am timp berechet, nu tu copil(de asta are grija bunica), nu tu husband(a, stai ca din asta am unul, dar il vad asa de rar, ca parca nu-i). Dar ce fac eu cand incep scoala ...uff ufff drobul de sare. Uite ce ma roade pe mine, cum reusesc eu sa va citesc cand incepe scoala.
Mai ce haioasa e Soni...auziti si voi "Acum sa mi spuneti ca VITA nu poate incepe la orice virsta!!" Eu cu neuronul pierdut, citit prima oara mot a mot(chiar asta cum se scrie), si ma gandeam ce are mai Soni cu vitele, nu le lasa in pace...sau pe cine face ea vita. Ca apoi sa ma bufneasca rasul singura, amintindu-mi ca-n italiana vita = viata. V-am spus eu ca e de la batranete, caci parul nu l-am vopsit inca.
Simona tot suparat este sotul? Stiu cum e cu berbantii care gasesc scuze ca sa nu te scoata.
Lu cand pleci in conced?Si mai ales unde?Africa....?
Gabita ai ajuns cu bine la Germanica?Cum este pe acolo?
Iulia mai ca ii plang de mila noi tale colege ...pai de ce au mutat-o cu sefa in birou, sefa nu are un birou numai al ei?
Of course nu am citit decat o pagina, dar recuperez acum.
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi
Carmi spune:
Mik, bine-ai revenit! Poze, ceva?
Kuki, sa-ti traiasca mama, sa fie sanatoasa !
Cius, noi plecam vineri.
Pe mine m-a luat raceala, am o stare naspa, ma doare in gat si abia imi tin capul...azi intentionam sa ma vopsesc, da nu prea mi-a ars de asta. Incerc maine.
Flacaii mei (junior si senior) dorm ca valizele, de vreo 2 ore...m-au fentat, eu am zis prima ca vreau sa dorm, au venit si ei in pat cu mine si au inceput sa se harjoneasca, Fabiano ma tragea de par si de lantisorul de la gat, asa ca am ales dc-ul...acuŽbag okiuŽ si vad ca dorm
Pup fetele,
Carmi
Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
polux spune:
Ana Maria nu-i trimite bre barca Iulianei, trimite-i o aeroterma sa-si usuce covorul. Apropo Iuliana cum mai e situatia in oceanul pacific, apa la mal?
Cicina am si eu un verisor bun acolo in Padova(parca, daca nu ma lasa memoria) si spune ca-i place mult acolo. E cu pretena acolo si cand am citit numele tau m-am gandit ca esti girlfrienda lui, doar ca pe ea o cheama Camelia parca, si e medic .
Iulia La multi ani pentru mama ta. Hei se pare ca nu e asa de traditionalista...incearca si dansa sa tina pasul cu modernitatea vietii.
Mik bine ai revenit.
Carmi sanatate multa...sa-ti revi pana vineri, si sa aveti un concediu placut.
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi
cicina spune:
Polux, nu sant eu la girlfrienda varului tau ca ma cheama Carmen, si am o anume varsta care am trecut de faza asta. Si nu cunosc mai pe nimeni pe aici ca romani. Dar tii legatura cu el?
Dar mai bine povestete-ne cum e la chica-gonit-o de-acasa?
KUKI, sa-ti traiasca mama, sa te bucuri de ea cat mai mult. Si ce aveti voi cu emanciparea unora, de ce sa stea mereu la cratita?
Carmi, unde plecati, in sud?
Cius, dupa mine, nu numai tara merita ci civilizatia de aici. E NORMALA, traiesti o viata normala, decenta. Ceea ce in Ro nu se poate cu un salariu mediu, mai esti luat si in bijboaca de altii asa zisii miliardari care stiu sa-ti arunce sare in ochi.
Soni, nici pana acu n-am reusit , dar nici nu ma mai strofoc ca am alte cai. Nu vreau sa-i cer ajutorul la al meu ca ma ia mereu la misto, si orgoliul din mine nu-mi permite.
cicina
cius22 spune:
Mey Carmi,stiu io un leac polonez care functioneste la raceala...un pahar de bere fierbinte cu miere si lamaie...si sa stii ca nu e deloc rau la gust chiar daca suna ciudat.Sanatate maxima!(si mai ales rapida,ca doar n-o sa pleci beteaga,no)
polux spune:
Cicina stiu mama ca nu esti girl frienda varului. Din aceleasi motive ca unu te cheama Carmen (am vazut asta si asta m-a dus cu gandul la el- ca nu stiam sigur daca o cheama Carmen sau Camelia). Da tin legatura cu el, dar de cateva saptamani nu mai stiu nimic de ei, doar ca se pregateau sa plece in vacanta.
Cum e la Chicago...depinde cum privesti.
Hai sa-ti spun un banc si apoi deduci singura cum e la Chicago.
Un tip moare si se duce in rai, lapte miere etc, plictisitor. La vizierul raiului un anunt"excursie in iad". Ca sa nu se plictiseasca zice omul ce ar fi sa merg sa vad cum este. Se duce el in iad...chefuri , dezmat, fete, vin...Cand se intoarce inapoi face cerere la Doamne doamne sa-i faca transferul in iad. Cand ajunge acolo, hop scaraoschi il pune la cazanul cu smoala. Baiatul nostru nedumerit, spune, stai, stai, ca eu cand am fost am vazut altceve, fete, etc. A, spune scaraoschi, aceea e pentru turisti, asta e pentru imigranti.
Hai ca am adaptat-o ca imi e lene sa scri. Deci ideea este, Chicago e fain ptr vizitatori, ptr imigranti...nu e iadul, dar nici raiul.
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi