Bulgaria - impresii:drum,hoteluri,statiuni,etc(3)
Raspunsuri - Pagina 27
Bebe Beca spune:
Depinde de agentie, probabil. Cea cu care lucram noi face face rezervarea inainte de a-i face eu plata.
Numerele de telefon ale hotelurilor se gasesc relativ usor pe net.
Am cerut si eu o oferta pentru un hotel de la Nisipuri, de la una din agentiile date de tine, mi-au dat si raspuns, dar cu tarif foarte mare, cam cu 30eu mai mult/noapte. La cei care raspund de bulgariancoast.
Ioana si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
aissa spune:
Ieri am recitit capitolul acesta (pacat ca nu sunt puse la inceput si linkuri catre cele anterioare) si am dat de o informatie care ma face sa optez din ce in ce mai mult pentru Nisipuri, si anume info ca au acolo un Aquapolis. Am cautat pe net si am gasit niste super poze de pe acolo si tare m-a incantat, asa ca banuiesc ca la Nisipuri o sa mergem. Mai ramane sa decid hotelul.
Dar ce ma fac ca visez piscine deja si afara sunt grade sub minus? ![]()
lavi02 spune:
aissa
Uite aici link catre capitolul (2)
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78038&SearchTerms=bulgaria
Pe prima lui pagina ai link catre (1).
Bebe Beca foarte ciudat ce zici tu. Ti-am trimis mail. Vreo 3 ![]()
Multumesc de ajutor 
madau spune:
Eu am vorbit la Alltur si la Carpediem, la ambele se face rezervarea abia cand achiti cei 50% avans. Deci degeaba mai verific apoi
. Cred ca ramanem la Alltur pana la urma, sper sa fie ok. Am trimis mail si la hotel si mi-au confirmat ca au patuturi ptr copii, asa ca m-am linistit, si am scapat si de un bagaj in plus![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"
lavi02 spune:
Madau, ambele agentii sunt de incredere. (Si prin carpediem au fost fete de pe forum) Deci go! cu aia care iti ofera tarif mai bun!
Drum bun! 
madau spune:
Stai ca acum ne chinuim sa obtinem si o camera SGL...parca-s tampiti zau asa
, tot o tin pe a lor cu :da' de ce nu luati tot o dubla?? Ptr ca nu am ce sa fac cu ea
, of Doamne. Si timpul trece....sunt deja dezamagita de ambele agentii, lipsa de profesionalism complet. Inteleg sa negociezi cu unul care nu stie ce vrea, dar cand corespondam pe mail de 4 zile si ii spun exact ce si cum vreau, la ce dracu mai insista nu stiu?
Madau si
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"
lavi02 spune:
O-hoooo, madau, stai sa vezi ce tontuca-i tipa de la www.vacanteinbulgaria.ro. Mi-am mancat nervii cu ea in n mailuri + la telefon; uita ce vreau; uita ce mi-a raspuns, uita ca vorbise deja cu bulgarii si confirmase perioada/hotelul/etc 
Adica uita ce-mi scrisese pe mail, cu 2-3 mailuri in urma. 
Bebe Beca spune:
Madalina, la ce hotel v-ati oprit? Pe cei de la Carpediem ii cunosc si agentia este serioasa tare. Pana anul trecut, numai prin Carpe diem am mers si nu am avut niciodatat problme. De acum insa... iupii ne bazam pe noi insine
Ioana si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
madau spune:
Am primit in sfarsit un mail de la carpediem..cu pretul ptr o SGL. De la Alltur, acelasi mail..mai avem 4 camere DBL..zici ca e mesaj presetat zau asa 

. M-am lamurit..o sa ramanem la carpediem, macar astia mi-au trimis pe mail un draft de contract, sa vad si eu ce trebuie sa semnez. La Alltur cica il vedem acolo. Adica sa bat si drumul pana la ei, sa pierd si timp si daca nu-mi convine contractul 

.
Poate-s eu mai pretentioasa, avand in vedere ca sunt si in domeniu, cu negocierile si contractele...dar chiar asa...
Bebe beca ne-am hotarat la KEMPINKY, sper sa fie ok, cel putin pe mail pareau seriosi, mi-au raspuns frumos si imediat..![]()
Partea cea mai nasoala e ca odata platit avansul, chiar daca te razgandesti dupa 3-4 zile nu mai iei nici un ban inapoi..cica asta e politica hotelului...n-am mai auzit sincer..chiar asa e??
Madau si