Clubul nurorilor (65)
Raspunsuri - Pagina 31
a.cicel spune:
Buna fetelor
Multumesc mult de incurajari si pt cuvintele frumoase. Eu de sambata sunt acasa, dar a fost furtuna in ciuc si nu a mers netul. Acum a adormit Bianca si am timp sa va scriu. E o dulceata de fetita, cuminte foc. Nu stie sa planga. Mananca si doarme. O sa pun si poye in cursul zilei de azi.
Va pup si pun poze cu ingerasul nostru.
Andreea si Bianca Maria
POZE
briza_marii spune:
quote:
Originally posted by a.cicel
Buna fetelor
Multumesc mult de incurajari si pt cuvintele frumoase. Eu de sambata sunt acasa, dar a fost furtuna in ciuc si nu a mers netul. Acum a adormit Bianca si am timp sa va scriu. E o dulceata de fetita, cuminte foc. Nu stie sa planga. Mananca si doarme. O sa pun si poye in cursul zilei de azi.
Va pup si pun poze cu ingerasul nostru.
Andreea si Bianca Maria
POZE
burticuta, pardon..mamicuta draga bine ai revenit alaturi de noi. abia astept pozeleleeeee cu brotacelul tau drag
briza_marii
poze
Alynutza spune:
Andreea, bine ai revenit acasuca! Acum iti poti privi comoara in ochisori, ca pana acum era ascunsa in burtica. Ma bucur tare ca e fetitza cuminte, sa fie tot asa! Asteptam poze.
In alta ordine de idei, nu se incumeta nimeni sa deschida capitol nou?
Nunta noastra de vis
Luna de miere
a.cicel spune:
Gata. Am reusit sa pun cateva poze. Promit sa mai pun si altele.
noricile.
Andreea si Bianca Maria
POZE
bunicuta spune:
Andreea bine ai venit acasa impreuna cu "domnisorica"-inca
odata sa-ti traiasca, sa creasca mare, sanatoasa , sa va bucurati in
fiecare clipa de minunea care a aparut in viata voastra.
Sa stii draga mea ca bb-ei cresc asa de repede asa ca sa te bucuri de fiecare minut petrecut impreuna cu ea si se pare ca pe cat a fost de
'gimnasta" in burticuta pe atat e de cuminte.
Gata cu vorba ca trebuie sa te odihnesti si sa ai grija de fetita.
Fetele o zi buna ca eu am plecat. Ne reauzim maine.
a.cicel spune:
Bunicuto sa stii ca e tare cuminte si ma lasa sa ma odihnesc. Nici macar nu stie sa planga. Mai degraba as spune ca face ca un pui pisica.
Si sa nu uit... Sun multumesc mult ca le-ai tinut la curent pe fete cu starea noastra
Andreea si Bianca Maria
POZE
NicoletaB spune:
Andreea am vazut pozele, frumoase foc!
aveti o frumusete de fetita, sa va bucurati de ea!
i-ai facut baita? nu tie frica ca o sa o scapi?
eu una n-am putut sa tin un copilas de 1 saptamana mai mult de cateva secunde, un sentiment de frica ma apucase, cand sunt mai mari nu mai am aceasta frica
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by NicoletaB
Andreea am vazut pozele, frumoase foc!
aveti o frumusete de fetita, sa va bucurati de ea!
i-ai facut baita? nu tie frica ca o sa o scapi?
eu una n-am putut sa tin un copilas de 1 saptamana mai mult de cateva secunde, un sentiment de frica ma apucase, cand sunt mai mari nu mai am aceasta frica
Mersi frumos.
Nu i-am facut inca baita. o sapl doar la fundulet. Asteptam sa vina nasa de la mare si apoi ii facem baita. Ca ea tb sa ii faca prima baita.
Si nu mi-e frica sa o tin in brate. Inainte de a naste ma gandeam cu groaza cum o sa ma descurc. dar instinctul matern isi spune cuvantul si mi-a trecut teama de cum am vazut-o pe iubitica noastra.
Andreea si Bianca Maria
POZE
Jocelyn spune:
Am fost la doctor. Din pacate nu mi-a putut spune sigur daca e sarcina fiindca e doar un punctulet acolo si am facut la urgenta (cu rezultat abia maine dupa-amiaza :( ) analiza de sange ca sa stim sigur si daca e pozitiv sa imi dea tratament. Dar ma simt f rau, sangerez si ma doare burta. Am mai facut azi inca un test obisnuit si e pozitiv. Off...
DPN 3 Aprilie 2007
If you don't stand for something, you'll fall for anything.
Alynutza spune:
wow, Andreea, ce micutza ea, dar lasa ca o sa creasca ea. Mi se pare mie sau e blondutza ca mamica? Inca o data, sa va traiasca.
Joce, tinem pumnii sa iasa bine analizele.
Fetelor, deja nu mai am chef de lucru. La Cluj a si tras o ploaie buna si noi trebuie sa coacem niste vinete, ca am luat sa punem pe iarna si le coacem afara in curte pe gratar. Sa vedem cum le mai coacem daca nu sta ploaia.
Nunta noastra de vis
Luna de miere