Clubul nurorilor (65)
Raspunsuri - Pagina 30
bunicuta spune:
Lavinia sunt si eu pe-aici-Am fost plecata cu treburi pe la Ad. Financiara dar m-am intors si am intrat sa vad ce mai faceti.
Multumesc de intrebare-piciorul "face" mai bine, mai este vanat si merg mai bine sper sa treaca mai repede.
Vreau sa-o felicit pe bb-lina Marinei ca a fost o cumintica in wk-
Si tu Lavinia meriti felicitari pentru invatat - ai vazut ca nu e asa de greu - totul e sa te mobilizezi , sa lasi panica la o parte si sa crezi din tot sufletul c-o sa fie bine, o sa iei examenul si cu note mari.( de dat sfaturi se pare ca sunt buna!!!)
lavinai spune:
nico, din cate am inteles eu, e un fel de evaluare a subiectului respectiv, il poti vota
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
lavinai spune:
buni, si eu sper ac voi lua o nota mare, sper sa nu fie sub 9 (!!!!) dar mie frica sa nu am pierd , sau sa imi puna vreo intrebare inafara proiectului (ca asa cam au obiceiul) si sa ma pierd..... anii trecuti a intrebat decanul la licenta un student : DE CE S-A NASCUT ISUS IN NAZARET????? sau CE E FEMEIA???
Voi ce ati raspunde???
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
bunicuta spune:
Lavinia, Cherry nu-i in concediu pana pe 21 August? eu asa parca imi aduc aminte ca a postat ( sau imi joaca feste memoria?)
lavinai spune:
quote:
Originally posted by bunicuta
Lavinia, Cherry nu-i in concediu pana pe 21 August? eu asa parca imi aduc aminte ca a postat ( sau imi joaca feste memoria?)
asa de mult???? ce bine de ea!!!!!.
SunSmile spune:
Cher vine pe 21 din concediu. Va pupa pe toate si va transmite toate cele bune!
quote:
Originally posted by lavinai
oare cat o mai fi cherry in concediu??? astept sa vina sa ne povesteasca cum a fost..... pup fata!!!
The future belongs to those who believe in their dreams.
lavinai spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Cher vine pe 21 din concediu. Va pupa pe toate si va transmite toate cele bune!quote:
Originally posted by lavinai
oare cat o mai fi cherry in concediu??? astept sa vina sa ne povesteasca cum a fost..... pup fata!!!
The future belongs to those who believe in their dreams.
si noi o pupam pe ea!!!!
lavinai spune:
gata fetele am plecat spre facultate sa-mi depun dosarl. ne "vedem" mai spre seara (daca mai e cineva atunci pe aici ).
sa aveti o zi frumoasa!!