Clubul nurorilor (65)
Raspunsuri - Pagina 21
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by briza_marii
Hehe, la multi ani dna Razuca....sa inteleg ca serbezi fiecare luna care trece?!
unde racisi fata mea? de fapt cred ca ai papat rece rau de te doare gatul in halul asta. de la mine si bubu sa te faci bine
multumesc, fete! multumesc, fata! e, serbam si noi c-un pup...cu stat in pat in wk pana mai tarziu...mooooama, ce tusesc! si am febra...
oi fi racit in salina, ...afar' 35 grade, sub pamant 13...spor la munci!
Aly, io nici acum nu m-am obisnuit cu serviciul vreau hanimun
Nunta noastra - 3 Iunie 2006
Raza de soare spune:
Am uitat sa va spun ceva ce m-a amuzat teribil. briza s-a obisnuit atat de mult cu nickul meu, k sambata o aud k ma striga Razucaaaaaaaaaa... (ma striga sa-l vad pe cutu din poze) briza, salutari nasilor!
Nunta noastra - 3 Iunie 2006
bunicuta spune:
Buna si de la mine- credeam ca unteti mai vorbarete dar n-am avut mult de citit asa ca :
Razuca La multi ani si din partea mea si multa , multa sanatate -asa e vara se raceste mai usor- sa te faci repede sanatoasa..
Alynuta spor la treburi la serviciu si acasa (unde se pare ca ai nevoie de spor) la fel pentru Lavinia-succes la santier.
Him -acomodare rapida la job-
Ma bucur ca Bianca si mamica ei sunt bine sanatoase-sa ajunga repede acasa unde taticul cred ca le asteapta cu nerabdare.
sanatate si o zi buna tuturor.
fannna2003 spune:
mai da vorbarete mai sunteti....
pe unde umbla nadia??
Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
Gabriel José García Márquez
impreuna spune:
Am actualizat lista.
Olim aia e data nasterii tale?
Eu nu am chef de nimic, v-am citit dar de scris... mai greu:(
Ne pregatim de plecat la munte, am amanat pt maine, sper sa se indrepte vremea.
La multi ani Razuco
Fla (sotie si mamica fericita)
Alynutza spune:
Fla, nici eu n-am chef de nimic... din pacate cu sau fara chef, trebuie sa-i dau zor cu proiectul la care lucrez acum ca am deadline pe marti. Sper sa se indrepte vremea si sa puteti pleca la munte. Am vorbit si cu Rox si sper sa ne vedem cat de curand (aduc albumele).
Bunicuta, mersi, chiar am nevoie de spor, acum dupa ce a trecut nunta, parca m-am blocat, am ajuns sa traga sotzul de mine sa mergem sa cautam mobila pentru sufragerie (inainte de nunta era tot invers, eu ma agitam pentru casa si trageam de el). Tu ai terminat cu renovarea sau mai ai?
Nunta noastra de vis
Luna de miere
lavinai spune:
buna fetele!!!
sunt happy ca am mai terminat cu santierul un pic, mai avem foarte putin si suntem gata.
de vreo 2 saptamani tot imi caut de lucru si pana acuma nimik..... sper sa imi gasesc odata ca vrem si noi sa facem un bb
fla, la lista nu e bine, ca e trecuta data mea de nastere la clover. distractie faina la munte!! unde mergeti??
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
bunicuta spune:
Ce -ai patit FLavia? asa te lauzi cu lipsa de chef !!!eu ce sa mai zic ? la varsta mea- se mai accepta....... dar la varsta voastra NU
Sara ce face ? nu o energizeaza pe mami?
Trebuie sa fiti optimiste, energice,pline de viata- pai daca la 28-30 ani nu sunteti asa... ce faceti dragelor mai tirziu-?
Alynuta-pe tine te iert ai fost stresata cu nunta- ai motive dar mobilizare sa finalizezi casa -ca doar voi veti sta si va veti bucura de ea.
Eu n-am terminat renovarea-cu caldurile astea am lasat-o mai moale- ne-am impotmolit la o debara pe hol urmeaza apoi bucataria ,speram sa terminam in vreo 2 sapatamini-asa ca va inteleg.
A si ca sa fie tacamul complet mi-a cazut o vazuta de sticla cam de la 1,5 m pe laba piciorului, m-am taiat nitel , s-a umflat aseara locul (pus comprese reci) si acum sunt vanata destul si merg si putin schiopatand ca doare -dar trece "pana ma marit".
Hai mai vesele ca doar e vara- v-ati inmuiat de tot mai dragele mele norici.