Clubul nurorilor (65)
Raspunsuri - Pagina 20
Himmelsduft spune:
Hallo fetelor!
Bunicuta, mersi de urare. Mie mi-a cazut f greu sa revin la lucru dupa 3 saptamani. Si nu ma menajeaza nimeni la lucru (doar acasa jumatate e dulce). Mersi de bancuri, m-am amuzat citindu-le.
Voicu-bebi, spor la facut marturii, se apropie Countdown-ul.
Marina, si eu astept poze cu burtica.
Fla, Cherry, Sun, Camelia, Razuca, Briza, Vicky, Fanna, Alynutza, Lavinia, Diadaniela, Corina, Olim, Joce, Nico, Kriss, Jone, Roxanicea, Andreea si Bianca, la toate cite un
_
Bist du traurig?
Hast du Sorgen?
Soll ich dir mein Lächeln borgen?
Hilft es dir und bringt's dir Glück
Gib's mir irgendwann zurück!
NicoletaB spune:
Un elev se duce la cantina si singurul loc liber este langa un profesor. Neavand ce face, se aseaza acolo. Profesorul spune: - Porcul porumbelului nu-i este prieten. Studentul zice: - Bine atunci eu am zburat. Fiind nervos, profesorul la examen ii pune cele mai grele intrebari, dar studentul raspunde la toate . In cele din urma, profeorul il intreaba: - Vezi pe drum un sac de minte si unul de bani. - Pe care il iei? - Pe cel cu bani. - Eu l-as lua pe cel cu minte. - Fiecare cu ce-i trebuie. Profesorul, enervandu-se, ii scrie pe lucrare "bou". Studentul se duce si il intreaba: - Domnule profesor, v-ati semnat, dar nu ati trecut nota !
Raza de soare spune:
'mneata! e, acum stiu de ce n-aveam chef..k am racit! ma doare in gat de park as avea un ou acolo..ma indop cu Strepsils si Neo angin de-mi vine sa vars..si tot degeaba! si eu care speram sa nu racesc vara asta..k de obicei racesc..
apropos de sarbatori..noi azi implinim 2 luni de cand suntem luati cu acte
pup fetele! de Andreea ce stiti?
Nunta noastra - 3 Iunie 2006
Alynutza spune:
'Neatza fetelor!
Raza, la multe luni si ani fericiti impreuna!
Noi azi mergem sa depunem actele pentru schimbarea buletinelor (eu schimb numele, el adresa). Mi se pare putin ciudat ca n-o sa ma mai cheme ca si pana acum...
toate fetele, o zi buna, spor la treburi!
Nunta noastra de vis
Luna de miere
briza_marii spune:
Hehe, la multi ani dna Razuca....sa inteleg ca serbezi fiecare luna care trece?!
marina si eu vreau poze cu burtiq....
lavice n-as da sa am si eu un santier in CASA MEA....gandeste pozivit, la cat de multumita o sa fi apoi
aly stai tu linistita ca nici eu nu m-am obisnuit cu noul nume. A trebuit sa fac o cerere si vreau sa iti spun ca atat m-am cacait sa o scriu, ca nu mai nimeream numele, adresa (desi stau aici de un an juma)...
Hai ca plec la un audit. Uf ca m-am saturat de teren, vreau si eu o zi de stat la birou si de palavragit cu voi. Bine macar ca maine e weekend......si ma duc la sopping
dragi nurori va doresc weekend placut la toate, ca sigur pana ajung eu acasa diseara nu mai gasesc pe nimeni pe aici.
iar tu razucounde racisi fata mea? de fapt cred ca ai papat rece rau de te doare gatul in halul asta. de la mine si bubu sa te faci bine
briza_marii
poze
SunSmile spune:
Buna fetele,
O zi buna va doresc si scuze pt absenta...trebi multe si oricum "asa e mai corect".
Andreutza va pupa si va multumeste pt suport. Este inca in spital, Biencuta e o dulce...am facut cunostinta cu ea...m-am indragostit de gangurelile ei! Este blonda cu parul cretz! E cumintica, mananca si doarme! Andreiu' e bine si foarte fericita! O sa puna ea poze cand ajunge acasa.
Va imbratisez!
The future belongs to those who believe in their dreams.
fannna2003 spune:
salutare nurori!
LA MULTI ANI!!!Razuco si sa auzim numai de bine
Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
Gabriel José García Márquez
Alynutza spune:
Briza, ce repede vine weekend-ul la tine ... ca azi e doar joi, din pacate. Cat despre obisnuit, cu adresa n-am probleme, ca el se muta la mine, nu invers, adresa de e-mail la scarbici am schimbat-o pe noul nume de cum am venit inapoi, dar inca n-am avut ocazia sa ma prezint la nimeni ca sa vad daca fac vreo gafa sau nu. Cred ca nu m-am obisnuit cu trecerea de la statutul de "domnisoara" la cel de "doamna". Tot mi se pare ca nunta a fost un vis si acum o inteleg pe Raza cand spunea ca ar mai vrea, ca si eu parca as mai vrea sa repet ziua aia... Hai c-am luat-o razna.
Him, ne luam de mana, si eu tare greu ma re-acomodez cu scarbiciul dupa concediul de 3 saptamani.
Lavi, si la mine e santier, si o sa tot dureze, sper doar sa putem termina ce ne-am propus pana in noiembrie de ziua lui iubi. Acum inca ne monteaza mobila in dormitor, apoi trebuie sa punem gresie in balcoane, mai am o camera de zugravit/pus parchet, inca una de raschetat si de mobilat sufrageria. Dar stiu ca la anul o sa stam linistiti ca o sa scapam de santiere si o sa ne simtitm bine in casutza noastra, sunt sigura ca si voi la fel.
Nunta noastra de vis
Luna de miere