mamici cu pitici din Baia Mare veniti aici !!!

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Eu inca nu dorm , mai bantui pe aici , imi fac grafice de ovulatie , acum invat.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Salutare,

Mersi de primire !!!
Da intr-adevar e blocul Horia...de pe Dragos Voda, nu stiu cum m-am incurcat ca fix pe apartamentul socrilor scrie mare cat casa Horia :)Danast asa era, intr-o clasa foarte buna, foarte multi din clasa lor au terminat Univ. Cristi si colegul lui Florin (Roman) au fost si la liceu impreuna si mai apoi si la facultate (Calculatoare la Cluj) si era micut, am vazut poze cu el din copilarie, foarte micut si dulce :) Despre Cristina si copilul ei, cred ca in jur de 3 ani ar trebui sa aiba...ca parca acu' vreo doi ani de Craciun am fost informata si atunci avea deja inspre un an parca copilul...dar se poate sa ma insel, am sa imi intreb soacra. Si da, ultima data cand am auzit de ea era inca in Baia-Mare.
Daca nu ma insel scoala 11 e pe Bilascu, era cotata ca scoala foarte buna si se tineau o multime din fazele judetene de la olimpiadele de mate, chimie si parca si fizica...Acum cred ca e scoala cu nume fara numar, dar habar nu am cum o cheama.
Irlandeza am sa il intreb!

O zi faina,

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Da scoala 11 e pe Bilascu (zona Kark Marx), acuma ii zice Nicolae Iorga.

adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

Baieteii lui mami AICI
Varsta Fineas

Varsta Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Salutare fetelor
Mai ce imi place ca avem atatea pagini si atata lume.Bun venit tuturor si sedere placuta.
Va doresc o zi frumoasa tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danast spune:

Irlandeza, gluma cu Culic a fost chiar buna. Nu, nu e divortata, sotul ei e un domn foarte foarte de treaba, simpatic, glumet, de casa, din iarna am inteles ca sunt si ei bunici . Despre zvonurile cu Clovis nu cred ca erau totusi adevarate, i don't know.

Chiar asa, ne apropiem de sfarsitul primului capitol!

Dana si www.dropshots.com/new.php?userid=139510&cdate=20060719&cimg=0" target="_blank"> Andrew (07.02.2006)
Poze

Mergi la inceput

Camelia, de la sc. 11 aveam un coleg de liceu, il chema Dan Kavetzki (am si uitat cum se scrie corect...)
Apropos, Camelia sau Adela? Cum preferi sa iti spun?

Dana si www.dropshots.com/new.php?userid=139510&cdate=20060719&cimg=0" target="_blank"> Andrew (07.02.2006)
Poze

Mergi la inceput

Blocul HORIAAAAAAA!!!!! Irlandeza draga merci de reimprospatarea memoriei. Fetili care vreti sa fiti mamici, sa va pregatiti ca o data cu venirea pe lume a bebelusului sa uitati multe chestii... sau o fi din cauza varstei? hmmmmmm....

Pe profa de engleza o mai stii? Kovalik; e in State cu familia. A fost profesoara mea preferata din toate scolile

Poze

Mergi la inceput

Tz, tz, tz se pare ca eu vin tot pe la spartul targului, ce sa fac daca e asa diferenta de fus orar.
Daca nu mai posteaza nimeni nu pot decat sa va urez o seara placuta.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Si eu va urez o seara placuta tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Nu-mi mai aduc aminte pe cine am avut la engleza....
Asa cum ziceai si tu , la mine cred ca-i din cauza varstei , ca bebe.... se lasa asteptat.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput