mamici cu pitici din Baia Mare veniti aici !!!
Raspunsuri - Pagina 25
camelia.t spune:
Bun venit Cristina si sedere placuta pe-aici!
Sa ne pui poze cu Ana. 
adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
Baieteii lui mami
AICI
Varsta Fineas
Varsta Andrei
szaboali spune:
Salutare gagici,

incet,incet se inmultesc baimarencele 

![]()
Cristina,aldaesme,apsara bine ati venit printre noi

Cristina sa iti traiasca papusica si asteptam pozici sa o vedem si noi.
Adela daca vrei neaparat sa te muti si nu ai destui bani , de ce nu faci un imprumut?(se poate si daca esti pe CIC, adica te ia si pe tine in considerare pe langa sot cu 75% din maternitate)stiu pe cineva care a scosacum 4 luni.
Fetele v-am 
Eu mai sunt prin zona.....![]()
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 6 luni
danast spune:
Vad ca s-a mai insufletit atmosfera pe aici, ma bucur mult. 
Esme, Apsara, Cristina Bine ati venit la noi! 
Esme, il stiu pe Forausbergher, era intr-o clasa foarte buna la 18, cu un an mai mic decat mine. (Era cat un soricel pe vremea aia
) Ti-a povestit de profa de biologie cum ii pedepsea pe baieti? :)) Ouch!
Pe Traian, chiar langa blocul Ursus, am avut o colega de facultate, o chema Codruta Todea, avea un frate mai mare care a facut medicina; era cam greu sa nu o remarci
, o stii cumva?
Cristina Branzan e in Baia Mare? Ce varsta are fetita ei? O stiu si pe Cristina si pe sora ei, Daniela.
Camelia, unde era scoala 11, in ce zona? Sper sa ai mai mult success in viitor cu cautarea de apart.
Cristina felicitari pt Anna! Si asteptam poze. Poti sa pui link de la orice album ai, chiar daca e de pe Yahoo sau Dropshots (sau orice alt site), vrem sa o vedem pe bebelusa 
V-am pupat si ne mai auzim zilele urmatoare, ca azi mai am ceva trebi administrative

Dana si www.dropshots.com/new.php?userid=139510&cdate=20060719&cimg=0" target="_blank"> Andrew (07.02.2006)
Poze
camelia.t spune:
Ali, oricum scoatem si din banca......da nu putem mai mult de 3000 de euroi ca ar fi prea mare rata pt noi.asta e.....cautam, sa speram ca pica ceva.
adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
Baieteii lui mami
AICI
Varsta Fineas
Varsta Andrei
szaboali spune:
Adela, dar la 3000 de euro cat ai avea rata? pe cati ani? si de la ce banca?
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni
irlandeza spune:
Danast nu stiu ce a terminat Anca , dar sun in week-end acasa si o intreb pe vecina-mea ca-i prietena cu bunica ei.
Ce zici de Culic, am auzit ca-i divortata , ca mai umbla cu Clovis , profu' de istorie. ![]()
Noi 2 singurei
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by aldaesme
Salutare,
ziceam sa scriu si eu pe aici mai mult pentru ca am vazut ba locuri comune, ba licee, ba persoane :)
Eu am terminat la 21 in 89 si Sincai in 93, am fost in generatie cu Cristina Branzan (faceam orele de sport impreuna, ea fiind in clasa lui Butoi la sincai), tatal ei a fost coleg de servici cu mama o bucata de vreme. Intr-adevar are copil...motiv pentru care soacra mea (cu care dealtfel ma inteleg foarte bine) imi tot spune..."sunteti de aceeasi varsta si ea are si voi inca nu".
Parintii sotului meu (si el pana a plecat de acasa) stau in blocul Dragos, el a terminat in 91 la 18 cred si apoi Telecomunicatiile si numele de familie e Forausbergher (ma gandecs ca e greu de ratat numele asta :)). Altfel se pare ca eu nu sunt din zona voastra:) eu am copilarit mai intai pe Melodiei (groaznic, noroc ca nu am stat mult acolo) apoi pe Amurgului (langa gara) si cand aveam 14 ani ne-am mutat pe Traian peste drum de Ursus.
Ei cam asta ar fi,
O zi frumoasa,
Esme
Cred ca sotul tau ( dupa nume ) a fost coleg de scoala ( cl. I-IV sau V-VIII , NU STIU EXACT)cu o fata PAULEAN CRISTINA RALUCA. Intreaba-l poate stie , daca-i el.
Danast, blocul acela lung se numeste HORIA.
Noi 2 singurei
irlandeza spune:
Mama , mama , ce de lume , nu am timp sa citesc , atat de mult ati scris.
Bine ati venit fetelor
Noi 2 singurei
szaboali spune:
Bai fetelor pe unde sunteti? va uitatio la meci? e 2-0 pt Romania....fain, macar atat dupa ce au facut egalul ala 

ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni
szaboali spune:
Aha deci ati plecat la culcarica...ok...va doresc si eu o noapte buna si ziua de maine sa fie excelenta.
si
usor.
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni