mamici cu pitici din Baia Mare veniti aici !!!
Raspunsuri - Pagina 23
irlandeza spune:
Ali, Anca pe care o stiu eu sta pe Aleea Rotunda , in bl. nr. 5 , la et. III, blocul are o singura scara. Fata e singura la parinti, ne era asa plinuta , dar nici slaba n-o puteai numi. Era cam cu nasul pe sus , intotdeauna.![]()
Noi 2 singurei
szaboali spune:
Ce chestie si eu stiu una cu acelasi nume numai ca e plinuta bine...![]()
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 6 luni
szaboali spune:
Vad ca am ramas singurica pe aici...va
si va doresc o noapte buna.
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni
danast spune:
Stiam ca visul Ancai inca din sc. gen era sa dea la medicina , stii cumva ce facultate a facut si cu ce ocupa in Anglia?
La noi nu s-a tinut intalnirea de 10 ani de la terminarea sc. gen. si nu mai stiu nimic de colegii de atunci.
Daca e sa ma gandesc bine cred ca 80% din colegii mei de clasa erau din Meda, Al. Rotunda si blocul ala de la care nu imi amintesc numele nici sa ma tai.... cum ii zicea, Irlandezo? Cel cu foarte multe scari in care stateau si fratii Tolas, daca ii stii...
Culic i-a fost diriginta si fratelui mei, a fost cu 4 ani mai mare decat tine; fiul ei a terminat Stomatologia in Cluj, un tip foarte istet
Multumesc pt aprecieri la adresa lui Andrew
Va tinem pumnii sa va iasa si voua pasenta cat mai repede ![]()
Dana si www.dropshots.com/new.php?userid=139510&cdate=20060719&cimg=0" target="_blank"> Andrew (07.02.2006)
Poze
camelia.t spune:
Olim, intrebai de o firma pt termopan. Iti recomand cu mare mare incredere OPTIMEDIA.Au sediul la Maramures, pe aripa unde era Universul Copiilor pe vremuri. Eu mi-am pus cu ei si mai am prietene care si-au pus si sunt ff multumite. Sunt pe piata de vreo 5-6 ani, seriosi si au niste profile care arata foarte bine.
adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
Baieteii lui mami
AICI
Varsta Fineas
Varsta Andrei
szaboali spune:
salutare fetelor , la firma de termopane sunt de acord cu Adela , sunt foarte de calitate si sunt si eu foarte multumita.
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni
szaboali spune:
pe unde sunteti gagici de nu bagati macar un rand pe aiai?![]()
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni
aldaesme spune:
Salutare,
ziceam sa scriu si eu pe aici mai mult pentru ca am vazut ba locuri comune, ba licee, ba persoane :)
Eu am terminat la 21 in 89 si Sincai in 93, am fost in generatie cu Cristina Branzan (faceam orele de sport impreuna, ea fiind in clasa lui Butoi la sincai), tatal ei a fost coleg de servici cu mama o bucata de vreme. Intr-adevar are copil...motiv pentru care soacra mea (cu care dealtfel ma inteleg foarte bine) imi tot spune..."sunteti de aceeasi varsta si ea are si voi inca nu".
Parintii sotului meu (si el pana a plecat de acasa) stau in blocul Dragos, el a terminat in 91 la 18 cred si apoi Telecomunicatiile si numele de familie e Forausbergher (ma gandecs ca e greu de ratat numele asta :)). Altfel se pare ca eu nu sunt din zona voastra:) eu am copilarit mai intai pe Melodiei (groaznic, noroc ca nu am stat mult acolo) apoi pe Amurgului (langa gara) si cand aveam 14 ani ne-am mutat pe Traian peste drum de Ursus.
Ei cam asta ar fi,
O zi frumoasa,
Esme
aldaesme spune:
Apsara, de cand?
Noi am stat din 82 pana in 89 in blocul cu gradinita (nr 2) la etajul 2m dupa ce ne-am mutat apartamentul a fost preluat de gradinita, s-a facut contabilitatea acolo. Mie mi-a parut tare rau cand ne-am mutat, fiindca eram foarte multi copii pe strada, chiar daca e o straduta mica...eram vreo 8 colegi de clasa pe aceeasi strada si o multime intreaga de colegi de generatie, pe Traian nu am reusit prea tare sa ma adaptez...de, eram adolescenta supraponderala, nu stateam bine cu increderea in mine, si toti prietenii care deja ma acceptasera asa cum eram erau dincolo "la gara" :)
o zi faina,
Esme