mamici cu pitici din Baia Mare veniti aici !!!
Raspunsuri - Pagina 22
danast spune:
Irlandeza 

cred ca te stiu de la sc. 18, erai cu o generatie mai mare decat mine, daca zici ca ai terminat in '89. M-am uitat putin in pozele voastre si cred ca te stiu din vedere, desigur; aveai si atunci un par lung, roscat natural, foarte frumos, nu-i asa?
Eu am terminat in clasa la Branzan, era profa de mate. Ce mica e lumea!
Iar Aleea Rotunda..........
aveam o gramada de colegi de clasa care locuiau acolo: Ana-Maria Kolarik, Anca Lupsea, Sanda Cotet, Radu Flavius, Marius Lapusean, Delia Marosan si in blocul Meda mai aveam cativa si in Dragos (cred ca asa se numea, cel cu vreo 10 scari in partea opuse a Al. Rotunde)... Ce vremuri! 

Dana si www.dropshots.com/new.php?userid=139510&cdate=20060719&cimg=0" target="_blank"> Andrew (07.02.2006)
Poze
danast spune:
Hi-hi-hi Ali, cred ca ai locuit vis-a-vis de blocul meu, eu stateam la nr. 3, cel cu 4 etaje pe partea cu Meda.
Cristina locuia la etajul 2 intr-un bloc cu 4 etaje. Merci mult pt efort si bafta la mutare!
Dana si www.dropshots.com/new.php?userid=139510&cdate=20060719&cimg=0" target="_blank"> Andrew (07.02.2006)
Poze
danast spune:
Irlandeza, probabil ca stii, dar pt mai mare siguranta iti spun: Acid Folic si vitamine pre-natale poti sa iei inca de pe acum, ascultam zilele aste la tv despre un studiu in care se zicea ca vitaminele ar trebui luate inca de la conceptia copilului, nu doar dupa...
Bafta si sa fie cu noroc luna viitoare! 
Poze
danast spune:
Se pare ca numai eu mai bantui pe aici la ora asta, poate reusesc sa umplu o pagina daca nu se mai iveste nimeni ![]()
Olim iti urez sa ai numai succese si satisfactii la noul loc de munca, si sa fie cat mai banos! 
Poze
danast spune:
Merg sa imi hranesc comoara, pana nu ma reneaga.![]()
Poate intre timp mai apare careva
Poze
danast spune:
Vad ca nu mai apare nimeni pe aici sa imi tina de urat, asa ca ies la plimbare cu micutzul meu. Sa aveti o noapte placuta! 
Poze
irlandeza spune:
Danast, draga vitamine si acid folic iau din februarie ( de cand am pierdut sarcina) , chiar daca noi ne-am reaoucat de treaba doar de 2 luni.
Si sa sti ca pe Anca Lupsea o stiu , statea in bl. 5 , acum e in Anglia de 5 ani , daca nu de mai mult, pe Flaviu il stiu , statea in bl.2 , pe Marius il stiu , statea in bl. 2 sau 3 , pe restul nu-i stiu dupa nume......
Si pe Branzan o stiu , fica-sa cea mare are un copilas.Am vazut-o acum in vara .Eu am avut-o diriginta pe Culic , de franceza.
Si sa sti ca n-am avut parul lung in generala , in cl. a XII-a il aveam chiar scurt de tot.
Da' vad ca te-ai plictisit rau de tot azi... Numai tu esti pe aici.
Mai stau o vreme , poate mai intra cineva.
Noi 2 singurei
irlandeza spune:
Danast m-am uitat la pozele tale , dar nu te stiu.
Ai un baietel foarte frumusel. Sa-ti traiasca.
Noi 2 singurei
szaboali spune:
Ciao fetelor, sunt si eu prin zona...![]()

Danast
eu am stat in blocul 4A, peste drum de blocul tau e un bloc cu 8 etaje iar in spatele lui stateam eu ![]()
![]()
.
Draga...dar pe unde ai fost cand eu mi-am cautat un ginerica pe la bebeii de ian-feb? uite ce bine ne incuscream noi...![]()
irlandeza am intrat eu....

ali
poze
IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 6 luni
szaboali spune:
Mey fetelor voi vb de una Anca Lupsea... nu cumva e o tipa mai plinuta ? ca pe aia o stiu si eu , sta la mama in bloc numai ca pe cealalta scara.Imi bagam si eu nasul![]()
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 6 luni