mamici cu pitici din Baia Mare veniti aici !!!
Raspunsuri - Pagina 20
irlandeza spune:
Ali , am facut testul , e negativ.
Mai am 5 zile totusi de asteptat , dar nu cred ca mai am sanse. Poate luna viitoare.
Noi 2 singurei
szaboali spune:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
imi pare rau ca esti dezamagita. Dar lasa ca urmeaza o luna in care sa nu-l scutesti pe sotul nici o seara
. Vezi ca poti sa ramai si in zilele in care nu ai ovulatie.
BAFTA.
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 6 luni
irlandeza spune:
Da , o sa-mi cumpar niste teste de ovulatie ca sa fiu sigura ca nu pierd perioada de "varf".
Noi 2 singurei
szaboali spune:
irlandezoooo

asa sa si faci ![]()

ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni
szaboali spune:
Gta ,plec la culcarica , ca mi-a adormit si printesa si sper sa nu ma trezeasca maine dimineata devreme...
Noptica buna si vise placute.
aaaaa...si wee placut ,cald si insorit
la toata lumea.
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni
olim spune:
Salutare fetelor
Imi cer scuze ca nu am trecut mai des pe aici, dar lucrez si nu prea am avut timp, iar calc de acasa e stricat
.
Am inceput de joi noul job, si sunt tare multumita, sper sa mearga bine.E aproape de casa si lucrez doar 7 ore pe zi, fara sambata si duminica![]()
Va doresc tuturor o sambata frumoasa
Irlandeza
, o sa vezi ca totul va fii bine.
irlandeza spune:
Mersi Olim de incurajari.
Ali , mi-am cumparat teste de ovulatie CLEARBLUE , 7 buc. la 37 euro!!! , sunt nebuni , ce scump poate fi.Si mi-am luat si test de sarcina FIRST RESPONSE ,(pt. alta data). 
Noi 2 singurei
danast spune:
Dragelor ce mai e nou prin Baia Mare?
Nu ni se mai alatura nici o alta baimareanca de pe Forum?
As vrea sa stiu ce generatii suntem la subiectul asta, poate ne descoperim prieteni sau cunostinte comune, ce ziceti?
Eu am terminat:
Sc. Gen. 18 promotia 1990
Lic. Gh. Sincai promotia 1994
Am locuit pe Bd. Decebal de cand m-am nascut pana am plecat din oras.
V-am pupat 
Dana si www.dropshots.com/new.php?userid=139510&cdate=20060719&cimg=0" target="_blank"> Andrew (07.02.2006)
Poze
danast spune:
Am si eu o intrebare referitor la o fosta colega foarte buna de liceu, o chema Cristina Les, a terminat cred sc. gen. 17 si avea o sora Diana, asistenta medicala. Cristina a ramas in Cluj dupa terminarea facultatii, din cate stiu eu. In Baia Mare locuia in zona Cosbuc intre Spitalul Judetean si complexul Meda.
O cunoaste cineva? Puteti sa mai imi dati niste date despre ea? Nu mai stiu nimic de ea de cativa ani si as vrea sa iau cumva legatura cu ea. Multumesc 
Dana si www.dropshots.com/new.php?userid=139510&cdate=20060719&cimg=0" target="_blank"> Andrew (07.02.2006)
Poze
irlandeza spune:
Danast , si eu am terminat Sc. gen. nr. 18 , dar in 1989.
Liceul " Emil Racovita" , absolventa in 1993.
Am stat cu ai mei langa Meda, pe Aleea Rotunda.
In legatura cu colega ta .... nu o stiu , imi pare rau.
Noi 2 singurei