mamici cu pitici din Baia Mare veniti aici !!!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

La o sapt. de la contact? Si a iesit pozitiv ? Ce simptome ai avut in zilele urmatoare , adica pana la urmatorul ciclu , care evident n-a venit ca erai insarcinata?
Incerc sa-mi dau seama daca sunt sau nu dupa simptome , sanii sunt umflati , dimineata cand ma dau jos din pat ma dor putin , de vreo 2 zile parca sunt balonata ,desi mananc putin imi simt stomacul plin, de parca as fi mancat 7 portii.
Nu vreau sa fiu prea increzatoare , daca nu e nimic , o sa fiu f. dezamagita .

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Nimeni pe aici?

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Salutare, am intrat si eu putin sa salut pe aici dar vad ca e cam pustiu...
irlandezooo numai singurica draga? Si sa iti raspund la intrebari: Da la o saptamana de la contact,da a iesit pozitiv,mi-a fost rau o singura data si asta a doua zi de la contact de la o banana in prima luna si apoi au mai urmat si alte dar nu multe.Sa sti ca si eu mancam putin la inceput si dupa aia sa vezi ce bagam la ghiozdan si noaptea ca doar nu degeaba am luat in greutate 27 kg. pe care le-am dat jos de parca nici nu am fost insarcinata. si bafta in asteptarea rezultatului si sa fie bineinteles cel pe care il astepti.

ali
poze IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 6 luni

Mergi la inceput

Azi ar fi 8 zile de la contact , ma gandeam sa-mi fac un test dimineata , dar oare n-o fi prea repede? Ar mai fi 5 zile oana la ciclu.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Pai nu stiu ce sa zic...eu mi-am facut mai repede si ti-am spus ca mi-a iesit pozitiv.Dar tu ti-ai calculat perioada ovulatiei?sau cum ati facut? Si testul poti sa il faci ca eu cred ca daca esti iese si acuma pozitiv. Bafta si daca il faci sa imi spui si mie rezultatul.

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni

Mergi la inceput

Pai ciclu mi-a venit pe 9 august , dupa 14 zile vine ovulatia (23 august ), iar noi am trecut la treaba din 17 august pana in 27 zi de zi , asa ca ma gandeam ca daca mai am 5 zile pana la ciclu...

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Pai eu stiu ca ovolatia e undeva pe la mijloc din 19 pana cam pin 25 daca zici ca in 9 ti-a venit.Eu una asa stiu ,adica asa am citit intr-o carte despre asta ca 10 zile dupa ciclu si 10 inainte nu e asa mare riscul sa ramai dar si atunci poti ramane.Oricum sunt foarte curioasa daca esti .

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni

Mergi la inceput

Si eu sunt la fel de curioasa , cand fac testul te anunt , fie ca-i I fie ca-s II.Cum o vrea Dumnezeu.
Noapte buna , merg la culcare c-am avut o zi grea.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Sa fie cum o vrea Dumnezeu asa cum zici tu ,numai sa fie sanatosi.
apropo ai auzit ca la Baia Mare a nascut o tipa 3 bebelusi adica tripleti?

noapte buna.si astept maine raspunsul daca faci testul.

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni

Mergi la inceput

Salutare iese soarele ce bine imi pare...
Pe unde sunteti? ati iesit deja la plimbarici?

Vad ca nu e nimeni pe aici asa ca va si va doresc o zi placuta si insorita cum e acum.

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni

Mergi la inceput