Mamici casnice 61
Raspunsuri - Pagina 9
Danelutza spune:
Lucia si mie imi place poza, asha ca una o pun la catastif pentru posteritate
Alina e tatsu aproape intreaga, noroc ca e de sex meu
Dana ai vrut sa zici ca fac pipi ?
Flavia eu m-am inscris dar la Danele mamici , am anuntzat de multttt timp, si Georgi e tot Dana
Andreea pasaportul il folosim prima data in tzara mea de bashtina , ca inca nu ma scoate soatza din Europa, adica sa ma duca in vizita pe la neamurile lui prin Canada
Gata, dispar in bucatareala ca fac magiun de prune, bune, din gradina mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese
diadaniela spune:
eu acum am ajuns.
nu probez nimic ,ca am probat azi dimineata.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
alexa si mami spune:
danuto, plimbareato, bravo tie!
in rest fetele dorm? io vb, m-am spalat pe cap si vreau sa ma usuc de la sine, ca altfel zici ca m-am pieptanat cu obuzu', de obicei sforaiam deja.
alexa
diadaniela spune:
Alinuto ,sa inteleg ca bananai pe net?
eu ma duc sa o bag pe fii-mea la somn.
daca mai pot mai vin la calculator.
sa sti ca n-am scapat. maine tre' sa o ducem pe soacra la tara.
o sa o ducem de dimi ,ca sa pot si eu sa ies dupa amiaza.
of,of, ce ti-e cu soacrele astea.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
alexa si mami spune:
mai bintui vreo juma de ora apoi
s-a hotarit asa subit ca vrea miine acasa?! vezi ce se intimpla daca o neglijezi! rusinica!!!
alexa
Danelutza spune:
mey Dana, asha tratezi tu soacra, in loc sa stai cu ea, sa-tzi faca si tzie unghiile, tu o lasashi si plecashi la mami tau
Gata, va spun noapte bunaaaaaaaa , pupici la toate, pentru Lunna c-am uitat sa-i dau pupic dimineatza
A, cine face miine dimineatza cafea eu vreau cu ceascha asta , daca tot stau sa cetesc, ca individul celalalt mov, tare-i urit si suparat saracul
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese
alexa si mami spune:
gata dulceata danelutza? pai noua nu ne dai sa gustam cu un pahar cu apa, normal.
alexa