Mamici casnice 61
Raspunsuri - Pagina 10
CRISMIR spune:
Moaaaaaaama DANIELA magiun de prune,,asta e favoritul meu,imi mai place dulceata de cirese acre si atata...vreau si eu...bunica mea facea si punea si putina nuca
fetelor si weekend placut!
Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
alexa si mami spune:
'neata!
caldura maaaare! lesinam de cald in casa, ne facem bagajelu' si plecam la padure, cred ca mai venim deseara, pe racoare.
o zi minunata!
alexa
maria2mami spune:
beyyyyy
toate v-ati mutat la padure?
eu imi bat capul cu imprimanta cu sccaner-ul...cand merge unu nu merge celalalt....si uite asa trece ziua
Azi montam parchet-ul
Aaaaaaa, am uitat ....pt toate casnicutele
Just..... Maria
maria2mami spune:
am dat de Bianca , am trimis pm sa-mi dea un numar de cont sa-i trimit banutii de la moeciu
beyyyyyyy............io' vb singuraaaaaaaaaaa?
Just..... Maria
Danelutza spune:
Va invit la o linguritza de magiun de prune, a ieshit bunnnnnn
Dana ch multzumesc, ei individul asta mai merge, asha cetesc si beau cafea
Alina poftim, si un paharutz cu apa rece alaturi, de la munte
Mirela mai fac o tura de magiun, il trimit pe soatza sa cumpere si nuci, mie imi placeau cu nuca cind eram mica
Maria2mami spor la pus parchetul. Si eu am vazut ca a scris Bianca, dar la alte subiecte, la noi nu mai vrea
Dispar sa inchid si eu un oki ca mi-e somn
, pupici la toate
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese
maria2mami spune:
Offf Danelutza....daca nu am fii noi 2.....
Mai am o ora si plec, am cumparat vinete...sa vezi ce salata cu maioneza le fac....sa cada soacra-mea cu cr--i in sus
Just..... Maria
andora spune:
Mai fetelor io ma uit ca prostu' ce distractie e la mare..... voi ati plecat la padure... si pe mine m-ati lasat asa printre betoane? Si Miha se stramba la mine Ia zi ce printezi? Bafta la parchet . Cum e mai canapeaua, nu-ti zisei ca vreau s-o vad???
Alinuto ferice de tine
Danuto expediasi draga soacra?
Danaaaa tu mamicule te distrezi si te cionstesti acum? Hehe... cum e tortul???
Danelutza magiunu' ca magiunu' dar daca pui si nuca a ta sunt, fac ce vrei in balconasul ala . Hai ca te astept cu tot cu pasaport la Romanica . A propos e pasaport, Cami ce-o mai face???
Georgi unde umbli?? Masinuta ce va face?
La noi nimic nou decat ca avem monitor nou.. hihhi acum ma uit la voi din departare, e alta senzatie ce mai .. gogoasa isi face inca somnicul.. ha ca mai vorbim, va pup si o seara frumoasa tuturor!
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea