FETELE FANTASTICE (5)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

eh,nu pot sa nu ma gandesc la copilul acela,dar ma gandesc cu dragoste,el e nevinovat n-a cerut el sa se nasca!
nici la individa aceea nu ma gandesc cu ura,din contr-mi e mila......nu stiu de ce,asa sunt eu setata.........desi stiu ca nu ma crede nimeni,asta simt si Dumnezeu mi-e martor ca nu as vrea vrodata sa simt astfel de sentimente,vreau sa am in sufelt doar iubire....
ma gandesc ca va veni vremea cand se va intalni cu copilul meu,deja sotul meu imi si spune ca el ar vrea sa-i imprieteneasca,ca ce e fratele lui,si nu cred ca ma voi putea opune mai ales ca asta al meu iubeste copii si chiar isi doreste un frate sau o sora.....va dati seama ce varza e viata mea si cate tb. sa indur?!
asa as vrea sa-mi iau copilul si sa dispar sa nu mai stiu de nimeni sa nu mai aud de "partea cealalta".....sau poate ca e prea grava rana acum,poata mai tarziu o sa vad lucrurile altfel.......

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio

Mergi la inceput

am trimis de doua ori,nu stiu de ce!!
vad ca si la Cicic e la fel.......o fi de vina site-ul?!

Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Eu te inteleg, dar n-as face ce faci tu. Fiecare cu familia lui. Ah, daca vrea sa le faca cunostinta, nu are dacat, dar sa te lase pe tine deoparte. Nu suferi deajuns?
Bag sama ca, nu prea e scarmanat al tau. Daca-l bagi intre ghiarele noastre, il facem sa-si dea seama ca alta e realitatea nu telenovela in care inoata el.

cicina

Mergi la inceput

ai dreptate Cici,nu prea l-a scarmanat nimeni....nici macar viata!
ca de asta nu stie sa pretuiasca nimic!
a avut de toate,e singur la parinti,la bunici,nu i-a lipsit nimic....deci,Doamne-fereste cand o sa se schimbe soarta.imi e mila ce va face cand il va "pedepsi "Dumnezeu!

Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Pupici pana maine, ca m-apuc de treaba, am terminat sa ma vopsesc intre timp. De, ma fac frumoasa ca vin acasa.

cicina

Mergi la inceput

OK
pupici si tie.....si sa nu te faci prea frumoasa,ca eu m-am facut urata!

Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

amura,e dragut si Eveline.
cicina ,ce-ti pasa,peste o sapatamana esti la romanica :)
am multe Carmen in jur,si in familie,asa ca ne incurcam cu aceleasi nume.
fleur
dandush
stefy
ana,ai speranta ca o sa fie bine.daca mama ta a avut nu inseamna ca neapara vei face si tu,doar ca NEAPARAt tu vei face controale toata viata,regulate,si as aprinzi din start tot ce poate fi rau .sa nu te stresezi atat timp cat nu stii ce e!ca nu ajuta la nimic grija si stresul!
alex
puf,mamaaa ce frumoae poze!! nu am vazut niciodata ,si nici nu stiu ce spectacol e asta de la Sighisoara.de cand se face si despre ce e vorba??

vio,mai lasa-ma cu copilul de un an care citeste si scrie! ii cam dai mult nas,mai ales ca ii permiti sa iti povesteasca TIE asa ceva.sa-si pastreze parerile si daca simte nevoia sa vorbeasca cu el,sa se duca la el,nu sa iti impuie tie capul.in casa ta sa se discute de copilul tau,nu de copiii facuti din aventuri!
esti prea buna si ii permiti prea multe si ti se urca rau in cap,de-aia te tot duce cu galagia sa ai rabdare.
da-i una peste bot cand incepe sa discute despre aia sic opilul lor.
si tu AI UN COPIL NU AI DOI! CE ATATA SOCOTEALA CU AL SOTULUI.ei pot sa faca zeci ,pe drumuri,sa fie sanatosi!
frate o sa aiba Mihnea de la mama . sa te scuteasca cu fratii de pe drumuri.
pai nu zice nimeni sa te gandesti cu ura la el,sau altfel,dar e ca si copilul vecinei,da-i ignore si cu asta basta.
NU E AL TAU! are mama,are tata,ba chiar doi tati! ce ,vreti s ail faceti cu doua mame si cu multi frati deodata?
dar la al tau cine s-a gandit tot timpul asta ??
si cu facutul cunostintei,sa se abtina acum cand sunt ei mici!
e timp destul,cand vor fi mari,daca vor dori copiii.
acum cred ca nu e cazul sa stai sa ii explici copilului ce?ca uite,mami,de ce ne.-a parasit tati.normal ca nu e de vina copilul ala,dar nici ca va fi o relatie prea buna intre ei!
el tot incearca sa iti bage individa aia pe gat si familia ei intreaga sub toate formele?chiar vrea sa ti-o aduca si in casa???
adu-l pe mana mea si daca mai scoate el cuvintelul "cupil" sau "individa" de nu zboara pe fereastra inainte sa mai respire a doua oara!
orice femeie are limite,si el intinde coarda la maxim cu tine!
chiar vrea sa te imbolnaveasca de tot?fie-ti mila de tine si nu ii mai permite sa deschida subiectul in casa ta!!
cu cat tu esti buna si intelegatoare cu ce a facut si cu copilul,el intinde coarda si PROFITA! el nu a fost ,si nici nu e corect cu tine,asa ca nu ii pune tu pe masa toate cele bune,ca nu merita.
incepi prin a nu-i mai permite ceea ce te doare pe tine!
si tu incearca sa uiti ca mai exista altcineva in viata voastra,si sa devina subietc inchis,atlfel va duceti rau cu nervii!

Mergi la inceput

Aelita,ai dreptate,eu sunt cam fraiera.si stii cand esti bun esti luat de prost!
ca daca ma mai enervez si-i zic sa ma lase in pace cu "bastardul" zice ca-l jignesc..pai eu am inventat cuvantul acesta"bastard"?
ca asa se numesc copii nascuti in afara casatoriei,nu cred ca e o jignire,e o realitate ca in certificatul lui o sa se vada ca e recunoscut la 2 ani si ceva.......
ca nu a fost ceva corect!
ma rog,eu sunt cu alte principii,daca as fi facut un copil fara sa fiu maritata cu tatal copilului in veci nu as fi alergat dupa el,copilul ar fi fost al meu si atat!
eu nici macar cu al meu n-am vrut nimic in plus de la sotul meu,adica nici macar nu ar fi fost in plus,legal el avea drptul la 1/4 din taote veniturile lui si asta insemna destul de mult avand in vedere ca el a lucrat peste jumatate de an in strinatate,dar nu am vrut nimic,si el stie asta,stie ca niciodata nu l-am amenintat,nu i-am ascuns actele cand avea nevoie de ele,nu i-am oprithainele,nu i-am facut scandal nu l-am amneintat cu procese, cu puscarie,cu politie,cu scandal la seriviciu.si el stie toate astea,e constient si imi spune ca desi stie cat rau i-a facut nu o poate ura.de parca eu l-am pus sa o urasca.........
asta se intampla in viata,daca esti corect si cinstit si fidel patesti ce patesti...nu e regula generala,nu ma certati,dar uite ca sunt unii care asa procedeaza....
Dana maine sper ca esti "cocos" adica la datorie.....
o seara buna la toate fetele x19

Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

draga mea,el stie ca tu nu ai facut toate astea,tocmai de-asta PROFITA!
NU ESTI FRAIERA,ESTI PREA BUNA! dar orice are o limita,si tu ar trebui sa pui aici niste bariere si niste conditii pt ca nu se poate trai asa.
daca e deranjat cum il numesti tu pe celalalt,e PROBLEMA LUI! tu numesti cum vrei,si pe el,si pe ea,si situatia in sine,iar el e liber saunu sa accepte,sa se simta jignit,sa plece sau sa ramana.
tu ai acceptat prea mult itmp sa itivorbeasca despre ei.daca se simte inca legat de ei,sa merarga si sa se spele cu ei pe cap.nu sa te innebuneasca pe tine.ce vrea,sa ii infiezi tu? estiNEVASTA-SA!!! NU ESTI MAMA LUI!El incurca aici rolurile,de parca tu esti soacra si aia nora cu cupil.Chiar asa si-a luat-o inc ap si altceva nu mai are ce discuta?
Pune-i afis mare,daca mai deschide subiectul despre dansii,sa doarma la pres de buna voie ca sa nu il pui tu!
Cand intra inc asa,sa se scruture de purici bine la pres.
stim noi cine-s puricii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puf13 spune:

aelita ai dreptate, vio nu-l mai lasa sa-ti indruge verzi si uscate spune-i clar ca subiectul te deranjeaza peste masura si sa nu mai sara calul cu povestile care te dor

aelita este vorba de festivalul de arta medievala de la sighisoara care se tine in fiecare an (3 zile) de vreo 15 ani incoace, au dat si la stiri imagini de acolo chiar vineri seara cand m-am hotarat eu sa plec, am mai vazut ceva imagini si cand m-am intors duminica e chiar ceva frumos, daca intri pe messenger eu sunt aici si-ti mai arat poze ca dureaza mult sa le uploadez pe net

cici abia astept sa ne vedem in tara

grupul fetelor fantastice

Mergi la inceput