FETELE FANTASTICE (5)
Raspunsuri - Pagina 28
violeta69 spune:
am vazut si eu ca suntem cam putine in Buc.dar cine stie!!!
si,asa e despre Davidutza si despre Ixxi nu mai stim nimic.adica despre Ixxi am citit ca nu era prea bine.....sper ca o sa-si revina si sa stie ca noi suntem alaturi de ea...
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio
cicina spune:
Mai frumuseilor, v-ati imbracat in costume? Mor de oftica ca n-am fost si eu acolo, dar odata si-o data tot o sa merg.
cicina
puf13 spune:
cici ala a fost oful meu cel mai tare ca nu aveam costume
si am gasit pana la urma de inchiriat pt poze, dupa ce toata ziua mi-am cautat ceva de imbracat ca muream de cald
grupul fetelor fantastice
violeta69 spune:
Puf,frumoase poze.....
odata o sa ajung si eu acolo,ca tare-mi doresc......
Vio
violeta69 spune:
Eh,Mady mai avea vreo 3 saptamani pana la nastere acum vreo 2 saptamani,deci slabe sperante.........
si oricum nu cred ca o sa stea cu noi cand e pe cale sa nasca.mai ales daca e primul!
eu asa as fi facut,la primul,la al doilea nu mi-ar mai fi asa teama.......desi nici la primul n-am fost asa socata,ca mi-am spus "asta e,toate femeile au nascut,nu sunt eu prima,au fost si vor mai fi....."
nastere usoara Mady si sa ai mult curaj,asta e cel mai important!
Vio
violeta69 spune:
nu scumpa,eu am decat unul....ziceam ca daca as fi la al doilea nu mi-ar mai fi teama....desi daca e sa-l iau in calcul si pe cel al sotului meu,ar iesi doi....copii!!!
ca nu va mai spun ca acum imi povesteste ce copil destept au ei,ca stie copilul acela care nici n-a facut doi ani sa scrie si sa citeasca,ca ce desface el telfoanele mobile si nu le strica(si eu abia reusesc sa-i scot capacul......la teleflon)......mama,ce copil cuminte,destept,frumos....alea-alea si ce seamana cu el!!!........al nostru deja nu mai ii ajunge nici la degetul de la picior.....hai,ca mi-am amintit si m-a apucat nervii,va spun si eu voua.....si voi stiti,care aveti copii ca un copil la nici doi ani mazgaleste si el ceva acolo,si daca-i spui ca asta e 1 zice si el 1,sau asta e a zice si el a,dar mai mult repeta ca un papagal nicidecum nu stiu sa citeasca si sa scrie.....dar,ma rog o fi vre-un geniu si sunt eu rea!!!
Vio
cicina spune:
[quote]Originally posted by cicina
Nu te gandi la celalalt, nu e al tau. Asa au unii in cap ca ai lor sant cei mai ..dintre cei mai... si cand colo... Nu se stie.
cicina
cicina
violeta69 spune:
eh,nu pot sa nu ma gandesc la copilul acela,dar ma gandesc cu dragoste,el e nevinovat n-a cerut el sa se nasca!
nici la individa aceea nu ma gandesc cu ura,din contr-mi e mila......nu stiu de ce,asa sunt eu setata.........desi stiu ca nu ma crede nimeni,asta simt si Dumnezeu mi-e martor ca nu as vrea vrodata sa simt astfel de sentimente,vreau sa am in sufelt doar iubire....
ma gandesc ca va veni vremea cand se va intalni cu copilul meu,deja sotul meu imi si spune ca el ar vrea sa-i imprieteneasca,ca ce e fratele lui,si nu cred ca ma voi putea opune mai ales ca asta al meu iubeste copii si chiar isi doreste un frate sau o sora.....va dati seama ce varza e viata mea si cate tb. sa indur?!
asa as vrea sa-mi iau copilul si sa dispar sa nu mai stiu de nimeni sa nu mai aud de "partea cealalta".....sau poate ca e prea grava rana acum,poata mai tarziu o sa vad lucrurile altfel.......
Vio