FETELE FANTASTICE (5)
Raspunsuri - Pagina 22
cicina spune:
Vio, am ramas fara cuvinte. Esti sado-m declarata. Ii aratam eu "implicat in viata copilului", nu cumva intre f...ii mamei?
Hai ca m-am enervat, stiu ca extraveralele sant din plante, am folosit si eu o perioada, dar nu e bine sa iei asa multe. In timpul ala nu te-ai gandit la pestisor?
Cert e ca te samt ca esti o femeie tare, si totusi ai speranta ca totul va reveni la normalitate, dupa spusele lui. Dupa parerea mea, trebuie sa clarifici situatia inca o data si sa nu mai fii permisiva cu alegerea de a recunoaste el copilul, daca o face, sa se duca la ea. Ma miram eu sa mearga bine in astfel de situatii, ma gandeam ca o sa-ti faca probleme dar nu acum. Oricum e bine de stiut.
Dandush ce bine-mi pare ca te-ai intalnit cu Stefy asa va cocolositi una pe alta si pe pitici. Si aratai orezarului ei ca nu e buricu' pamantului cu pretentiile lui. Mi-a ramas la inima Stefy cand a spus ca incearca sa ajute pe fata care trebuie sa nasca si omul nu vrea.
Aelita, dar ce credeai ca daca iti spuneam de pisica nu te intriga atat, asa am trezit spiritele pe aici. Eu daca nu am bani cand ma duc sa iau ceva, pe langa ce trebuia sa iau mai pun ceva , si inca ceva de se face un cont acceptabil sa platesc cu cardul.
Puf, macar atat sa faca clientii, sa.si plateasca debitele, ca doar nu faci voluntariat.
Madyn, vrem nume.
Alex, no bine c-am vorbit.
Elas, sant fericita ca te-ai linistit un pic, asa ca pregatestete de mici si bere, wow abia astept.
Fleor, Ana, Amura, pe unde santeti? Vin sa va spionez.
cicina
fleur-de-lis spune:
Mei feteleor,Am o secunda libera si v-o dedic voua, cum sa nu, pai nu-mi sunteti voi cele mai scumpe?!Vio, draga si scumpa mea, din nefericire, unora dintre noi, viata le ofera greutati insuportabile, munci de Sisif, care ne aduc sufletul la gura si ne saturam de viata efectiv. Dar draga mea, nu crezi ca barbatul acesta nu-ti mai merita lacrimile??!!!!Tu ai crescut fara parinti si ti-a fost foarte greu. Incearca sa te gandeshti la baiatul tau minunat, vrei sa creasca fara tine, sau mai rau s-o aiba de mama vitrega pe idioata acea nenorocita??!!! Doamne fereshte!Gandeshte bine inainte sa faci ceva nechibzuit.Oamenii aceshtia sunt ca un cancer, ori il tai de la radacina si scapi de el, ori te mananca de vie. Ar mai fi o varianta, SA FACI SA NU-TI PESE, DE DRAGUL MINUNEI TALE DE COPIL!Sunt alaturi de tine cu gandul si inima si ma voi ruga pentru o hotarare in viatza ta in favoarea copilului tau si spre fericirea ta.Fii tare!!!!
japsoledad spune:
Buna dim fetelor,Aelita,l-am facut pe orezar ca danseze cum cint eu,in afara de faptul ca si el e innebunit dupa juniorii Danei chiar el o sa fie cel care da startul la artificii,deci va fi in mijlokul actziunii,dupa cere intram in casa si continuam acolo cu nebuniile pe el nu-l deranjeaza atita timp cit ne simtzim noi bineacum am ceva de facut si reintru sa cit pot de repede ca sunt inca in faza de cunoastere,va pupic dulce pe toate,se pare ca inca nu v-atzi trezit,sper sa va gasesc cind revin,of of of,si cu munca astamult as vrea sa mai stau sa mai tst pt voi dar...aici el e sefuldar acasa....am fugit,
violeta69 spune:
CUUUUUUUUUCUUUUUUUUUUURIGUUUUUUUUUUUUU
Buna dimineata dragele mele fantastice!
ma asteptam sa strige cucurigu Stefy,ca ea se trezeste devremmmmeeeee.....de tot,dar ea draguta nu a vrut sa-mi ia si ultima bucurie!......glumesc, poti sa o faci tu pana vine Danutza!
sa va ganditi si la noi cand dati cu artificii si sa aveti grija de copii ca sunt periculoase!
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio
violeta69 spune:
Felelor......mai inainte s-o facem lata,ca tot nu vad cafeaua!!!
tare grozave sunteti cu.... parosul....de ce va ganditi numai la prostii?!
poate sa fie un paros si asa.........
AM SI EU UNUL!!!! dar nu din ce credeti voi,am unul adevarat si e tot motan.......Puf,daca era vre -unul pisica ne lipeam......... adica pisicii nu noi!!!
dragele mele,azi sunt bine,ca am discutat aseara suficient.........nu mai am incredere in ce-mi spune insa.......e la fel ca-n povestea aceea cu "sariti lupul,sariti lupul!!" si cand a venit lupul nu a mai sarit nimeni,poate ca spune adevarul si nu mai au nimic,dar nici eu nu mai pot duce toate chestiile astea ca nu-s din vina mea........
i-am spus sa plece dar evident ca nu vrea,am zis ca vreau sa vand sa traim separat ,dar tot nu vrea,ca el pe noi ne vrea,ca langa noi vrea sa stea........chestii din astea!......ca putea sa ma minta ca nu a fost cu ea,dar nu m-a mintit........insa ca asa e, nu tb. sa vorbeasca cu ea chiar in ziua aceea!
nu mai am pastile in casa.....acelea cred ca erau si expirate de cand le avea,am doar algocalmin,de cap........dar nu mai am altele.........asta a fost norocul meu,ca flaconul nu a fost plin si ca nu a fost altceva mai periculas.........Aelita are dreptate,e atat de simplu sa aluneci ........chiar un om cu convingeri serioase,cu credinta poate ceda.....de asta nu-i judec pe sinucigasi......pe unii dintre ei!.....ca nu stii niciodata ce a fost in sufletul lor!!
Vio
violeta69 spune:
.......nu pot sa va las fara cafele,ca stiu cum e!!!
Alex stii cum spunea copilul meu cad era mic asa ca al tau, la castravete?! CACAIETE!
uite scumpa..... si pt ingerasii fiului tau ......sunt mai linistits azi,incerc sa nu ma mai supar.......incerc sa nu ma mai gandesc desi cand stai cu bomba in casa nu stii cand explodeaza!
dar asa cum spuneam ieri, nu o sa ma mai implic(eh, ce simpla e teoria!) adica nu o sa mai judec totul cu sufletu ci cu mintea!!!
ramane de vazut cum o sa reusesc!!!
va dores sa aveti un weekend frumos-frumos de tot!!!
Amura
Ana
Cicina
sa stii ca situatia cu copilul acela nu e asa simpla......vazut din exterior si eu as fi gandit la fel,dar asa ........ma gandesc ca sufletul acela nu are nici o vina,am spun si repet nu copilul ma deranjeaza, ci mama copilului......
Elas
Fleur , la puiutzul meu ma gandesc in primul rand......am taiat raul asta de la radacina,l-am lasat sa plece,am acceptat divortul....si apoi nu stiu sa-ti explic de ce am luat-o de la capat!
El spune ca amplific eu problema,ca nimic nu mai e cum era inainte,ca acum nu mai vorbeste cu ea cu saptamanile si ca inainte vorbeau zilnic......ca nu mai poate fi ce a fost din nici o parte,si ca,prin absurd,daca ar vrea sa se duca la ea,nu mai vrea ea!!!
dar ca e ceva reflex,cu care s-au obisnuit si de care nu pot scapa decat in timp.......chestia cu telefoanele.......dar eu ce vina am,am intrebat?
cica,stiu,n-ai nici o vina,mi-a promis ca-si schimba nr. de tel si sper ca o sa o faca,oricum i-am promis ca-l arunc eu pe geam daca mai vad vreodata vre-un bip sau altceva!!!
Iliuta pe unde umbli?
Ixxi
Stefy
Vio
elas spune:
Buna dimineata, frumoasele mele!
Imi place ca va gasesc mai vesele...
Asa si trebuie, avem o singura viata si nimeni pe lumea asta nu merita sa suferi ptr el...Eu am ajuns la concluzia ca viata nu iti ofera garrantii, dar trebuie sa o traiesti la maxim, sa te bucuri de fiecare clipa, ptr ca niciodata nu stii daca nu e ultima!Lucrez la un scut de aparare...indiferent ce o sa imi ofere viata numai vreau sa sufar...e greu, dar tb sa pot!
In rest, la mine e binisor acum...adica duomnul e mult mai preocupat sa imi faca pe plac..dar eu suflu si in iaurt!
Vio, tu esti pasarea Phoenix....ai grija de tine!Stiu ca viata nu a fost prea darnica cu tine, ai suferit f mult, dar nu se stie ce plan are Dzeu cu tine!Nu iti pierde credinta si priveste cu incredere inainte!Parerea mea e ca tu esti mult superioara din toate punctele de vedere sotului tau, priveste-l cu intelegere...nu e capabil sa inteleaga ce minune de femeie i-a dat Dzeu!
Tu ai grija de tine...pune pastilele la distanta, uita-te la minunea de copil pe care o ai si mergi inainte!Numai esti singura, noi sintem aici sa te sustinem!Eu sint din Bucuresti si daca vreodata ai nevoie de un umar pe care sa plingi, iti pot trimite un nr de mobil pe PM si ne putem vedea si discuta...
Va pup pe toate...si astept sa aud numai lucruri bune!
violeta69 spune:
Fetelor,somnoroase sunteti!!!
Aelita e super melodia pe care mi-ai trimis-o..si m-a facut sa plang!
mai ales versurile,sau nu stiu,combinatia....
m-am gandit la un nume pt. scumpica AIDA e italian, simplu si de rezonanta!....si are si succes,iti spun eu ca am o prieten care avea succes.....si acum culmea e tot in Italia!!
Vio
japsoledad spune:
Buna dragele mele,am revenit si eu,am vb cu Dana si e plecata in mini vacantza cu familia,aici e f cald si eu am alergat mai mult pe afara,imi vine sa-l omor pe sheful asta al meu dar vede el acasa ce patzeste,Vio draga de tine esti tare dulcica,cu artificiile stiu ca sunt periculoase de aceea va veni cocoshul mai batrin sa le lanseze,ma bucur ca eshti mai bine,si eu am avut destule depresii dar ma uitam in oglinda si ma gindeam ca-i pacat de tineretea mea sa ma autodistrug,crede-ma ca nu te merita,esti deosebita,lupta pt ce-ti doresti dar fa-o cu zimbetul pe buze,noi suntem alaturi de tine si daca nu se potoleshte ne stringem toate acolo si...,trebuie sa-si bage mintile-n cap,fii tare iubita,te
violeta inca nu-mi permit sa dau buzna asha cu trezirea,am ramarcat ca fiecare are sarcina ei asa ca...spor la treaba dragutza si chiar daca te trezesti mai tirziu ca mine te voi ashtepta cu cafelutza
cicina draga mea ai dreptate,acum ne-am unit fortele si orezarul meu a bagat-o pe mineca dar e f incintat cind vin jr-ii abia asteapta,cit despre ajutorul pe care sunt dispusa sa-l dau...ash face-o pt oricine intr-o asemenea sit.eu mi-am dorit f mult un bb si orezarul la fel dar...asta e,ne-am conformat si acum ajutam pe cit se poate pe cei care lupta pt bb-ii lor,vreau sa cred ca oricine ar face asta daca ar avea posibilitate
Aelita
Alexmona
Amura
Ana68
Anderra
Bblusha
Cicina
Dandush
Davidutza
Diego
Elas
Fleur-de-lis
Iliuta
Ixxi
Joker
Liana30
Puf13
Violeta69
o zi buna sa avetzi dragele mele
puf13 spune:
Fetele mele dragi vreau sa va impartasesc un fragment din ce gandeam acum multi ani mai exact in 1999, nu vreau sa va stric dispozitia asa de dimineata, vreau sa cititi doar ca pe lectura si sa vedeti ca asa cum zicea elas oricui i se poate intampla sa o ia pe aratura:
"Suntem doar niste calatori in lumea asta. Calatorim prin viata fara sa stim de unde venim si incotro ne indreptam, pur si simplu trecem prin viata fara nici un scop, suntem ca niste roboti programati in asa fel incat sa nu stricam nimic din ce a fost rostuit de altii cu multi inaintea noastra.
Ne nastem si murim singuri. Nu avem pe nimeni in momentelecele mai importante. Viata e doar o umplutura intre doua momente cruciale. Nimeni niciodata nu-ti poate spune ce te asteapta dupa ce te nasti si nici dupa ce mori. Suntem aruncati in valtoarea vietii si trebuie sa ne descurcam SINGURI. Viata si-o traieste fiecare dupa cum poate, dar trebuie sa fii constient de faptul ca nu dispui de ea asa cum ar trebui. In mod normal cand iti apartine un lucru poti face ce vrei cu el, dar cu viata nu e asa, cu toate ca doar ei curajosi sunt in stare sa faca ceea ce toti ceilalti considera lasitate. Din contra, nu e lasitate deloc, ba e chiar un act de mare curaj sa poti renunta la toate cele cu care esti obisnuit si sa te arunci cu capul inainte in necunoscut. Moartea nu trebuie privita cu frica, nu ai de ce sa te temi si ar trebui sa vina atunci cand vrei tu nu cand vor altii. Atunci cand te-ai plictisit de ceea ce stii sa ai curajul sa faci ceea ce trebuie si nu sa astept sa se intample pur si simplu.
Daca ar gandi mai multi asa atunci poate viata ar fi mai interesanta caci ar ramane in viata numai cei care au intr-adevar ceva de facut, fara umplutura, fara noi cei care suntem aici doar pentru placerea altora si nicidecum pentru placerea noastra.
Oricum nu are cine sa te traga la raspundere - dumnezeu nu exista - toate chestiile astea sunt doar o doctrina, sa te faca sa te temi, sa crezi ca te va trage cineva la raspundere, dar nu e deloc asa. trebuie sa dai socoteala doar in fata ta si daca te poti impaca cu tine insuti atunci chiar nu ai ce sa regreti si nici nu ai de ce sa te temi. Raspunzi pentru tot ceea ce faci in fata ta caci suntem SINGURI, asa cum suntem in cele mai importante momente din viata.
De ce daca toata viata (ma rog, atat cat alegi sa traiesti din ea) suntem singuri sa dai socoteala altora??? Nu frate, da-ti socoteala singur. Fii demn in fata faptelor tale si asumati-le cu toata responsabilitatea. Ce-ti pasa tie de ceilalti...si ei sunt de umplutura ca si tine..."
Fetelor va rog sa nu ma condamnati pentru ce am scris atunci, mi se parea ca viata mea nu are nici un rost si eram atat de singuraaaaa....
grupul fetelor fantastice