FETELE FANTASTICE (5)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puf13 spune:

aelita ti-am trimsi cateva liste cu nume nu le-ai observat? sunt pe pagina precedenta

grupul fetelor fantastice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

acu vad ca sunt mesaje pe care eu nu le-am vazut !!! ori nu aparusera la mine ,ori nu stiu .ca eu le iau la rand.

sau se mai intampal sa mai fac ceva princ asa,sa las pagina si sa continui,si sa sar fara sa vreau ceva.

stati sa iau la puricat.

cicina,haha acum am citit faza cu numele,ca le cereai sa vezi cu cine te mariti sa vezi daca se potriveste .hahah si veni iitalianul :)))
na! socoteala de-acasa nu e ...am uitat ,dracului,era aia cu targul! stiti voi !

care paroasa a lui puf?? numai rezista pe caldura??care paroasa ???

fetelor,doar gura e de mine! nu am facut ieri tochitura aia,ca am zis ca ies sa cumpar,si m-am trezit ca nu aveam bani in casa,na! si cardurile nu le tin,sunt anti card ,sa nu radeti de mine,dar nu le folosesc :))) i-am pus numele lui si pe ale mele,si sa se spele cu ele pe cap . eu sa am bani in casa,ca taranu.nu radeti,ca si el imi face capul calendar ca daca uita vreodata sa imi lase bani ,eu ce dracu fac? ei,ce fac,ma duc la banca si scot ,ca nu sunt proasta,dar nu pt o tochitura .
asa,cemai,am zis ca vine el si sa mearga sa cumparam,si el era obosit,brusc subit si dintr-o data m-a luat si pe mine lenea,si mi-am alea alea in ea de tochitura.am mancat ciorba de rosii .
azi,am zis ca ies.am iesit aici aproape si am luat fructe ,dar dupa ingrediente de tochitura tre sa ies cu masina,si iar mi-e lene.(l-oi convinge pe el cand vine ??)
dar si acnd oi face-ooo! cu mamaliga de ieri !! am facut una cat roata carului.
alex
,chiar,nu poti sa vii pe la mine?stii tu unde .
fleur,daca zici ca e batranicios,ma mai gandesc.celelalte sunt cam scurte.imi placea si Olga,dar nu le place la familion.
stefy,daca vrea el sa te transforme in de-ale lui,de ce se insoara cu romance??europence? si nu s-a multumit cu ale lor?tu,macar ai fost pe taramul lor,nu aveai de ales,dar el de ce nu si-a luat una cum vrea mama lui traditita? sa nu se mai chinuie sa le schimbe .
haaaaaaaaaaaaa puuuuuuuuf,acum am citit cu "nutzi spaima p**ii" haaaaaaaaaaaaa mor aici.asa o sa o strig de-acum incolo,o sa -i spun lu ta-su .nutzi spaima p**ii !!!!!!!!!! si asa radeam eu ca ii zcem Leana,Lenutza.Dar de NUTZA ui-ta-sem !!!!!!!!!NUTZAAAAAAA !!
MAI,EXACT ANDRADA MI-A ZIS MAMA SAMBATA!
adevarul e ca imiplace,dar am doua nepoate cu nume asemanatoare..si am zis ca facem trei andrele. (de crosetat)
o sa cat si la siteurile alea,doar s-o lipi ceva.
madyn
tu te-ai hotarat pt baietelul tau ? mai ai nitel,tine tare de burtica!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns japsoledad spune:

Buna fetelot,imi cer scuze ca intru asa tirziu dar am fost plimbareatza azi,de la munca m-am oprit la cumparaturi ca-mi ashtept juniorii si pe Dana sapt viitoare si le cumpar jucarii sa facem nebunii,cred ca vom arunca blocul in aer,am cumparat un bax mare de artificii si bubuitoriabia astept sa vina,suntem disperatzi unii dupa altzii si profitam din plin cind ne intilnim,asta va fi a2a oara dar parca ne cunoastem de cind lumea,pe Dandusha o voi pt ca ma facea "saraca prietena mea a ramas in urma cu somnul"dar ea nu stie cit de bine m-am simtit,a fost prima data cind sotul meu a acceptat sa vb cu o rom si mai ales sa o invit la mine,deci chiar am reushit sa-i schimb ideile.
In alta ordine de idei ma bucur ca nu m-atzi uitat si ca m-ati primit cu atita caldura,suntetzi minunate si apreciez curajul cu care intimpinatzi prb vietzii,cit despre VIO,draga de tine,trebuie sa fii tare si nu mai lua pastile ca nu-ti vei face decit sa-ti distrugi stomacul iubita,capul sus si ramai pe pozitzie,lupta iubita,uite cite suflete sunt alaturi de tine,din pacate nu cunosc prea bine sit.ta dar promit sa citesc f atent de la inceput,din cite am intzele mergi la biserica,f bine faci asta te ajuta f mult iar cind te simtzi cu nervii la pamint mergi in parc sau undeva si alearga,la mine asta ma calma si ma simteam mai bine cind aveam prb cu orezarul meu,alergam cca 2h si nu mai aveam timp sa ma gindesc pe unde umbla,cu cine,sau la ce ora ajunge acasa,asa am reusit sa trec peste o parte din prb,restul cu rabdare calm si rugaciuni in sufletul meu,am reushit sa-l imblinzesc si chiar sa-l fac sa accepte totul din partea mea,nu te lasa dominata de durere iubita,sper sa reushesti,stiu ca vei putea,eu ma voi ruga pt tine in fiecare dim si noapte cind imi fac eu rugaciunile,tare ash vrea sa fiu acolo linga tine...daca te pot ajuta cu ceva ash face-o cu cea mai mare placere,te .
acum fug la somnik si abia astept maine sa intru iar,suntetzi minunate si va pe toate,cu respect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns japsoledad spune:

Aelita a incercat si el sa faca pe cocoshul dar nu i-a tzinut,acum e mielushel si nu mai spune nimik,credea ca-i tzine cu mine cum a tzinut la altele dar s-a inshelat amarnik,i-am aratat eu mindrie de roman,tot raul spre bine.

Mergi la inceput

stefy,somn usor ! ce draguta esti si cum ii astepti tu pe cei mici ai Danei !
o sa bubuiti tot cartierul.
invitatia ca invitatia,am inteles ca a acceptat-o sotul tau,adr el e acasa cand bubuiti casa ? si cand stati toata nopatea la taclale?nu ii e frica sa nu puneti tara la cale?
eu zic asa: bagati-l in debara !! si ii spuneti ca e razboi,sa stea la aparatoare,cat bubuiti .

distractie placuta,fetelor!si sa nu tabarati tare pe om,sa il bagati in sperieti :))

Mergi la inceput

aelita, parosul-blanosul e motanul meu
i-am aratat niste poze cicinei pe mess si a tinut minte de ma intreaba de el

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by puf13

aelita, parosul-blanosul e motanul meu
i-am aratat niste poze cicinei pe mess si a tinut minte de ma intreaba de el

pai eiu ce sa inteleg,mai,fetelor,prin cum iti rezista paroasa la caldura ???????

Mergi la inceput

hai ma ca nu-i vorba de ce te gandeai tu repede...:))
si oricum nu mai e paroasa ca-i epilata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexmona spune:

OOOOOO, imi place e multa voie buna!!!!
Bravo...dar fara mine????
Iaca ca binenteles!!!!!Va pup fetelor si tare imi place ca glumiti!!!!
dar chiar asa , mai PUF...greu pt.motanel!!!E cald tare !!!
Dragul de el!
Fetele si eu am acasa un caine lup ...cred ca saracul zice ca noi il pedepsim cu atata caldura!!!E prima lui vara...deci ...cred ca prefera iarna!!!O fi cu limba de trei picioare afara!!!!
Japsoledad...pai voi acolo chiar puneti tara la cale !!!Dandush este pregatita???De atac???
Distractie placuta si va pup !!!!
Aelita , cum mai e cu numele????sa ne anunti cand te hotarasti ce nume ii pui frumoasei fantastice!!!!
Vio , cum mai esti???Vezi ca ingerasi sunt TAREEEEE flamanzi !!!Deci
Aelita , fa tu tochitura si mamaliguta ca vin eu ...dupa miros!!!!
Auuuu, ca tare mai imi ploua in gura!!!
Mai vorbim!!!!Va pup pe toate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexmona spune:

feteleeee!!!!
Iar nu e nimeni!!!
Am vorbit cu fiul meu la tel.si mi-a zis ca ..."mami , mi pace calstavetii"...in traducere ...mami mie imi plac castravetii...
Si acum culmea nu mai vrea bobo din Italia vrea ce credeti????
Da , castraveti!!!
se pare ca i-a dat mama sa manance si cum sunt mai greuti la stomac nu-i da cat ar vrea el ....sa nu-i faca rau si lui i s-a pus pata pe castraveti.
Va pup ...si trec la treaba , ca nu se mai poate!!!!Mai am de corectat un sfert de carte si ...merg acasa , in RO!!!!
Hai ca va pup!!!

Mergi la inceput