FETELE FANTASTICE (5)
Raspunsuri - Pagina 15
cicina spune:
Bravo Aelita, mi-a placut partea a doua, esti tare, dar eu spuneam de religie, asa ca fapt divers ca sa intru odata si-o data in legalitate.
Si ca nume, in Ro stii ca accentul se pune intotdeauna pe primul e si n-ar suna bine cand prof incepe sa o cheme la catalog, iar Athina? Nu stiu ce sa spun, era o moda la noi cu Athena, dar suna a oras. El cum vrea?
cicina
violeta69 spune:
Aelita, mie mi se par putin ciudate numele astea!
poate ca e vorba si de pronuntie.....dar mi se par ciudate pt. ca nu le-am mai auzit!
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio
violeta69 spune:
Cici, cum adica faci conserva de rosii?..."adica de paste"???
pui paste cu rosii la borcane?!
spune-ne si noua sa punem pt. la iarna!
eu sunt la munca,ce crezi?
nu am fost inca in concediu,dar abia astept sa plec la mare cu sufletelul meu care e inebunit dupa apa.......toata ziua isi spala masinuta,face experimente si incerca tot felul de combinatii de solutii cu care sa-si spele masinutz!!!
asta doar ca sa se joace in apa!!!
i-am spus ca o sa rugineasca si mi-a spus ca stie el o solutie care nu rugineste!
e un copil tare bagacios,vrea sa faca mancare cu mine,prajituri....sa bata el ouale, sa puna el ingredientele,sa faca curat,sa ma ajute la toate...casa nu mai vorbesc de spalatul vaselor,se cearta mereu cu mine ca acum e randul lui!dar uda tot si de multe ori nu-l las.........
fetelor,care aveti o fetita,uite ce baiat gospodar am!
Aelita ce zici?
Vio
cicina spune:
Vio, nu cu paste, pentru. Adica suc de rosii cum se face la noi doar ca-l fac mai dens si cu frunze de busuioc, iar deasupra in fiecare borcan pun putin ulei de masline. Asa este gata, doar cand vrem sa mancam cu paste, le fierbem, incalzim sucul asta in putin ulei cu un catel de usturoi, si e gata. Tin sa-ti spun ca sant multi care cumpara acest suc, dar nu se compara cu cel facut in casa.
Aseara m-a certat al meu ca nu l-am asteptat sa-l facem impreuna ca eu am pus un pic de sare ca sa tine mai bine.
Cat despre baiatul tau e o dulceata, lasa-l sa faca ce vrea sa stie un pic din toate, ca tare e bine cand un barbat te ajuta in bucatarie.
cicina
violeta69 spune:
aha,am inteles cum e cu sucul de rosii!!!
bun,asa e !
mie imi place sa beau suc de rosii chiar asa din sticla iarna,dar e mult de munca la el.......
si cu busuioc cred ca e nemaipomenit!
stii mie imi place la nebunie pitza(am scris corect?!) e preferata mea(asa cum spune fiul meu!)as manca de dimineata pana seara si in fiecare zi.... iar el e inebunit dupa paste,se pare ca intr-o viata anterioara am fost italieni!!!
il las sa faca si el cate ceva,dar e prea mic si de cele mai multe ori incurca.....dar are vointa si asta conteaza!!!
Vio
cicina spune:
Nu e de munca la sucul de rosii ca am aparat electric de scos coji si samburi dupa care le pun la fiert , in borcane si bain-marie. Numai ca e cald la foc, ca restul le-am facut afara in gradina.
Se scrie pizza, si se face cu coca de paine, adica apa sare si drojdie, iar pe deasupra poti pune ceea ce vrei tu.
Cred ca ala mic e o dulceata, mi-l imaginez plin de faina pe nasuc. Ce daca incurca, asa mama dupa cine sa faca curatenie?
cicina
aelita spune:
cicina,lasa,draga,sa mai fim si noi ilegale :))
despre nume,asa,e bine ca imi spui ca nu merge.daca zici ca suna ca nenea ,nu merge.
si athina,daca suna a atena,iar nu merge,ca asa ii pun Venetia ,Barcelona
ce sa zica el,.ca astea imi venira azi in minte.lui sigur nu ii plac dar daca iti placeau tie era de ajuns
pe el il iau doar de sfatuitor,si daca vad ca se stramba..ma gandesc ca nu e asa frumos numele,si renunt.ca altfel,nu se bate cu pumnul in piept sa puna el vreun nume,ca si el se tot gandeste.
vio
Nerea ala e comun..pe undeva ,au multe fetite,dar pronuntat altfel,dar ma intereseaza sa nu sune urat in Romania sau ciudat.mi enu mi se mai pare ciudat ca l-am tot auzit,dar e important sa nu se cuceasca si bunicii :))))
asa ca ma iau dupa voi.le tai din lista!
cicina ai arici ??cum in acvariu ??ptiiiiiu femeie batrana eu habar n-am unde traieste ariciul !
imi plac si hamsterii.defapt toate animalutele,imi palc.
dar nu sunt in stare s am grija de ele.
suc de paste,cred ca se refera la suc de rosii special de pus la paste ,vio,nu ?sau asa intelesi eu.vaid e noi,nimic nu stim.
tu il faci asa separat a la italieni si il pastrezi?cred ca iese bun.
viooo,pai eu chiar ma gandeam sa ne facem cuscre!asa comoara de baiat!promit ca n-o fac puturoasa pe fii-mea ca eu sunt maniaca la curatenie,asa ca trebuie sa invete si ea ceva.
acu vad ca a scris cicina de sucul pt paste.cum il faci exact?as face si eu.ca eu as manca paste zi si noapte,daca fac sosul bun.
cred ca fac azi,cu ce-o fi,ca mi-ai facut pofta.nuu,nu azi!! ACUMA!
mmmm si cu usturoi.sa vezi ce inventii fac eu ,bulionesti!
hai ca ne-am adunat aici niste pastagii !
cicina spune:
Aelita, tu mai cauta nume si-ti spunem noi daca ne place sau nu,de exemplu imi place Sorina.
Ariciul este de mare, uite aici.
http://www.divingitalia.it/GalleriaFotoBig/Foto20riccio.htm
Da gata, am terminat cu sucul acum pun borcanele in camara pentru la iarna , ca asa fac furnicutele.
cicina
violeta69 spune:
Cici,da ai dreptate cum se scrie...........am uitat si eu,ca si eu mi-s batrana!!!
dar nu faceam blatul cu coca de paine,eu facem mai complicat.de,daca nu am complicatii,imi gasesc!!!
Aelita,gata,cu tine ma "incuscresc".........
mi-ai facut pofta de paste,si eu sunt la birou nu pot sa fac chiar acum!!
cand sunt gata gandeste-te si la mine!
Vio
puf13 spune:
'neatza fetelor asa mai la pranz ca la mine acu e dimineatza
vad ca v-ati apucat de suc de rosii pe aici, cine imi doneaza si mie o sticlutza ca eu mi-s lenesaaaaaa raaau de la caldurile astea
aelita daca vrei nume deosebite cauta intr-un calendar catolic, am o prietena care si-a botezat fetita Daria (mie imi place foarte mult) si mi-a zis ca din calendar s-a inspirat si mai gasise cateva care ii placeau dar nu mi le mai aduc aminte
grupul fetelor fantastice