FETELE FANTASTICE (5)
Raspunsuri - Pagina 14
aelita spune:
fleur
amura,as face eu asa dar sunt isterica si nerabdatoare.
haideti sa ne apucam toate de desenat-pictat,fetelor!
violeta69 spune:
Dragele mele fantastice..........
CUUUUUUCUUUUUUUUUURIGUUUUUUUUUUUUU
eh,nu ma pricep asa bine ca Dana......nu vreau sa-i iau jobul!!!
vreau doar sa o ajut,de fapt imi face placere sa va dau desteptarea!
si v-am spus ....de la ea vine Soarele si apoi sa vreau n-am cum sa ajung in Japonia!!!
vin si cu cafeaua....
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio
violeta69 spune:
....berea era deja rece,cafeaua nu merge pe stomacul gol....
asa ca v-am lasat sa mancati ceva inainte...
ia uitati!!!
e suficienta?!
Vio
violeta69 spune:
quote:
Originally posted by fleur-de-lis
Va mai spun cate ceva puncte de vedere barbateshti, culese "din popor", sper sa va descifreze ceva ganduri. Cica barbatii cu cat mai mult imbatranesc cu atat mai multa nevoie de dragoste si afectiune au, iar noi le oferim din ce in ce mai putin. Barbatii inseala neveste bune, nu pentru ca n-ar fi multumiti, ci pentru ca se gandesc ca acolo, in afara, poate gasi ceva mai bun si de multe ori se intampla ca cealalta sa fie mai rea. Alta idee, barbatii au placerea sa agatze strans o femeie de el (prin facerea copilului), apoi s-o lepede pentru o alta victima.
Stiu ca ati uitat despre subiectul barbati.
Vio, ce mai face puiul tau cel scump? Ce-ti mai povesteshte? Tu cum eshti afectiv? Te mai satura zapacita aia?
Fleur nu sunt feminista,da asa m-am saturat de barbatii astia care tot timpul au nevoi.......oare noi nu avem nevoie de iubire?
adica nu ar trebui sa fie o chestie "bilaterala"?!
de ce doar ei au crizele varstei ....de 35,40,45........80 de ani?!
nu vreau sa cred ca de atatea mii de ani nu au evoluat!
si stii de ce?
pt. ca am si eu un baiat! si nu vreau sa ajung mai tarziu sa-i plang vre-unei fete de mila!
eu zic ca e chestie si de educatia pe care le-a dat-o mama lor!
cand stii de la mama ta ca familia e sfanta si cand stii ca si femeia e un "om"......cand stii ca si ea are nevoi, si ea oboseste nu poti doar sa astepti sa primesti,mai si daruiesti!!
eu asa as vrea sa-mi cresc copilul si de acum ii spun ca femeile sunt mai sensibile si ca sunt mai finute.......
stii ce ma intreaba: ]"mami pe o fata n-ai voie sa o atingi nici cu o floare?!daca te ating pe tine cu o floare ce se intampla,esti fragila?te doare?".........
Eu sunt bine,pe mine nu ma mai suna individa....nu se stie pana cand!!!!
ii mai da lui bip-uri,dar deocamdata nu-i rapsunde.........
sper sa-si fi dat seama ca nu poate sa fie cu fundul in doua luntre.....desi cred ca la toti barbatii le-ar fi placut religia musulmana........
Vio
violeta69 spune:
Amura,scumpa mea,imi era dor de tine.....
hai sa facem o medie,tu sufli putin rece eu suflu putin cald!!
adevarul e ca dintre ger si canicula prefer canicula....
se zice ca anotimpul in care te-ai nascut te influenteaza.....eu sunt nascuta in sept,deci nu era nici prea cald dar nici frig!!
Mady ce bine-mi pare ca te mai "vad".....sa dea bunul Dumnezeu sa ai o nastere usoara......oricum daca te gandesti ca va fi usor asa se va intampla!!!
si puiutzul mic si scumpic sa fie sanatos si sa aiba muuulu-muuult noroc in viata.....sa ne spui si noua cand o sa poti!!! suntem cu tine
Aelita si pt. frumusetea ta iar pt mamica cu multi pupici gata ca te albim!!!
o sa iti scriu eu un mesaj in legatura cu ce m-ai intrebat .....cand o sa am timp!!!
Fleur
Cicina
si pt. celelalte fete
Vio
cicina spune:
Vio, iata ca sant prima la apel, cu cafeaua care m-ai facut-o. Buna rau, dar tot nu reuseste sa ma trezeasca. Aseara am adormit cu cond aprins si am niste ochi umflati de trebuie sa ma camuflez acu' cand ies afara.
Fleor tot romantica a ramas, cu ganul la barbatii astia. Dar nu exista o religie ca o femeie sa aibe mai multi masculi? Asa fiecare isi face treaba cu calitatile pe care le detin. Cam asa zic eu, dupa toti care i-am cunoscut fiecare avea ceva mai bun decat altul si ma gandeam, nu se poate sa-i pun pe toti la un loc?
Vio, chestia cu floarea e stiuta din copilarie, dar daca te loveste cu o floarea soarelui?
Amura, nu se schiaza pe la voi? Parca ,parca imi fac un gand.
Aelita, si mie imi place Elena dar se pare ca barbatilor li se pare un nume invechit, dar poti da al doilea nume, ca sa aibe zi onomastica.
Mady daca as fi avut un baiat mi-ar fi placut Max. Oricare nume alegi, sanatos sa dea D sa fie si tu sa ai o nastere usoara.
Puf mai esti prin preajma?
cicina
violeta69 spune:
vad ca degeaba zic eu "cucurigu" ca nu ma aude nimeni!!!
cred ca-mi trebuie altceva!!!
nu e nimeni aici?
atunci
Vio
violeta69 spune:
Cici,vad ca scriam in acelasi timp!!
nu stiu sa fie o religie din asta in care femeia sa aiba mai multi barbati!!
nici nu cred ca mi-ar placea!
dar asa e,cum spui tu,daca s-ar putea sa iei de la fiecare ce e mai bun.......acum nu ca noi am fi perfecte,suntem doar fantastice,nu?
glumesc,adevarul e ca nu exista om perfect,sunt constienta de asta,dar putem sa incercam sa ne facem viata mai frumoasa,ca uite ce scurta e......nu stii cand trece!!!
cat despre atinsul unei fete cu o floare,e ca nu e bine sa o atingi nici macar cu o floare,doar sa o acoperii cu flori si cu saruturi.......asa cred ca mi-ar placea,la toate fetele cred ce le-ar place........
Vio
aelita spune:
vio,ai dreptate cu educatia la barbati.
mamele care nu isi invata copiii sa respecte femeile,sau femeile care ii bat de mici,sau multe alte cazuri...
copiii lor,viitori adulti,nu vor respecta femeile.
unii sunt in cautarea continua a mamei.cand nu au avut-o :lipsa fizic sau sentimental.
altii isi pedepsesc mama continuu prin toate femeile pe care le intalnesc.
cazuri si cazuri...
cicina ,eu ma gandeam sa pun doar un nume,simplu,dar pana la urma,cine stie...
ma mai gandesc acum la unul : Athina. suna ciudat ?
si am mai gasit Nerea ,dar nu stiu cum suna la Romania.(citit gen andreea ,cu accent pe ultimul e ). suna aiurea sau ciudat rau ?
acu nu ziceti si voi ca sunt toate dragute,ca stiu ca unele mie mi se par dragute,dar pt marea majoritate poate suna ciudat rau .
nu trebuie sa spuneti la toate ca sunt frumoase :)
religie sa aiba femeia multi barbati ?pai ce ne trebuie religie ??
ii avem si fara religie,daca vrem
de parca ei au vreo religie!nju vedeti ca le place in ilegalitate?
ia sa ne mai placa si noua!
cicina spune:
Ehe, fosta-i lele si s-a dus. De-aia spun ca unul din ex , ma saruta mult si peste tot iar actualul trebuie sa sar eu pe el , dar din fericire are multe alte calitati.
Dar tu inca esti pe baricade la servici? Eu fac pauza ca am inceput sa curat acvariul si cretinul ala de arici m-a intepat. Trebuie sa am grija de ei ca temperatura e mare si stau mereu cu ghiata pe ei.
Pe dincolo am doi hamsteri ai vecinei care e in vacanta si le dau papica, asa ca vezi ca am si eu activitate.
Ieri pe caldurile alea m-am apucat sa fac conserva de rosii (adica suc de paste), dar bine ca am scapat, sant inca vie si linistita.
cicina