credeti e normal?
Raspunsuri - Pagina 14
Adela99 spune:
no pai, s-ar putea sa aiba dreptate irina, ca doar se tine post de doua ori pe saptamana (miercuri si vineri) plus postul Pastelui (sapte saptamani), postul Craciunului (40 zile), postul Sfanta Mariei (doua saptamani) si postul San Petrului (variabil)... deci din 365 zile se posteste cam 180 zile (deci jumate de an), in cealalta jumate mai avem si perioade infertile care nu intotdeauna coincid cu zilele de post
gandul ma duce la liber arbitru (facem alegeri morale si le transpunem in fapte corespunzatoare; raspunderea revine asadar omului) vs predestinare (providenta)
deci in momentul in care te lasi in voia Lui si nu planifici sarcinile, ai facut o alegere (conform liberului arbitru cu care tot El te-a inzestrat)? daca tu te lasi cu totul in voia destinului (care din cate stiu io nu e acceptat de crestinism) providentei, ai ales sau nu?
casandra spune:
Mi-am adus aminte de pilda cu stapanul care da cate 1 talant la 3 slugi, paoi pleaca se intoarce si ii intreaba pe fiecare ce a facut cu talantul. Al treilea il ascusese, si i l-a data inapoi spunanadu-i ca El culege si de unde nu a semanat, si s-a temut. Asa si noi, ne e teama ca vom avea mai multi copii decat vrea El sa ne dea, si ne ascundem talantul (darul de a procrea).
DARAEL spune:
Cu gandul la Casa Credintei , eu va spun doar atat:
Daca fiecare din distinsele autoare ale postarilor de mai sus ar fi spus un simplu “Doamne, iarta-ne si ajuta-ne” in locul fiecarei propozitii scrise cu atata truda, cred ca lumea ar fi fost cu 5 minute mai buna.......
Evident, aceasta este o opinie proprie si personala si trebuie tratata ca atare !
Pace tuturor !
Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic
ManyHope spune:
quote:
Originally posted by DARAEL
.......
Evident, aceasta este o opinie proprie si personala si trebuie tratata ca atare !
Adika kum ???
cataghe spune:
quote:
Cu gandul la Casa Credintei , eu va spun doar atat:
Daca fiecare din distinsele autoare ale postarilor de mai sus ar fi spus un simplu “Doamne, iarta-ne si ajuta-ne” in locul fiecarei propozitii scrise cu atata truda, cred ca lumea ar fi fost cu 5 minute mai buna.......
Poate unele dintre noi (asta avand indrazneala sa ma consider printre "distinsele" de care vorbesti) am spus in timp ce scriam (si nu numai). Ce zici, iese macar de 3 minute?
P.S. Adica mei, Darael, tu zici ca lumea ar fi cu 5 minute mai buna cu forumul blank mei?
_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)
DARAEL spune:
quote:
Originally posted by ManyHope
Adika kum ???
Adica trebuie tratata cu inghetata si savarine cu frisca multa .... sa ma mituiti la greu ca sa va mai spun si alte pareri
quote:
Originally posted by cataghe
Poate unele dintre noi (asta avand indrazneala sa ma consider printre "distinsele" de care vorbesti) am spus in timp ce scriam (si nu numai). Ce zici, iese macar de 3 minute?
P.S. Adica mei, Darael, tu zici ca lumea ar fi cu 5 minute mai buna cu forumul blank mei?
Din pacate, tot ce ati dezbatut nu a facut lumea mai buna, nici macar cu 1 secunda – sigur. In schimb, dezbaterea a facut nenumarate bataturi la degete distinselor clicaritoare........ ceea ce nu se intampla cu un forum blank
Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic
cataghe spune:
quote:
Din pacate, tot ce ati dezbatut nu a facut lumea mai buna, nici macar cu 1 secunda – sigur. In schimb, dezbaterea a facut nenumarate bataturi la degete distinselor clicaritoare........ ceea ce nu se intampla cu un forum blank
Adrian
Daraele, Daraele, facem si noi ce putem...
Io ti-as pregati mita, dar din pacate gatesc si mai prost decat scriu (daca poti sa-ti imaginezi asa ceva!!!)... da' daca treci prin Cluj te mituiesc, parol! Asa ca pana atunci, fa si tu o batatura doua si mai da-ti cu parerea pe aici.
_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)
DARAEL spune:
cataghe – esti o dulce !
Multumesc pentru invitatie. Sincer, nu se stie niciodata cand ne vom intalni..... se intalneste munte cu munte, nu-i asa ?
Cat despre datul cu parerea, eu ma gandesc ca doar Parerea Tatalui conteaza..... asa ca va las pe fiecare sa o aflati direct si personal dupa cuvintele acelea frumoase: „cere si ti se va da, bate si ti se va deschide, cauta si vei gasi”.... culmea este ca trebuie luate exact cum sunt spuse – o, Doamne, cat de Simplu si Minunat este !
Pace tuturor !
Adrian