Posh Spicy sau Skeletal Spicy
Raspunsuri - Pagina 11
anky spune:
quote:
Originally posted by louisea
www.click.ro/articole-duminica/victoria-roasa-de-celulita/26390" target="_blank">cu celulita la vedere
My Gosh...!!!
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
"Happyness is the key to your heart"
Gabbriela spune:
eu nu cred ca sunt picioarele ei [:d]... la TV cand a aparut avea picioarele perfect si o saptamana dupa .. avea picioarele asa.. hai sa fim seriosi.. voi credrti ca ea daca ar avea asa picioare ar iesi la fuste scurte.. la cat e ea de obsedata sa fie perfecta, sa arate traznet .. nu nu nu nu se poate sa fie alea picioarele ei [:d]
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
XIO spune:
Louisea , permite-mi sa ma indoiesc
Culmea e ca celulita apare la un singur picior , si arata ca o arsura vindecata. Ca sa nu mai spun de gaura aia din picior.
Si culmea e ca o vedem asa , iar in alte poze , surprinsa pe strada are niste picioare de pici in fund.
Si , in final , credeti ca daca ar arata asa ar mai purta fuste scurte? Ca femeia nu doreste sa arate bine doar in reviste unde se retuseaza , doreste sa arate la fel de bine si cand merge pe strada , si in pat si peste tot.
http://www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?albumId=100560422
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by louisea
www.bt.dk/apps/pbcs.dll/article?AID=/20070722/UNDERHOLDNING/70722006&template=zoom" target="_blank">brrr
Incredibil! A fost si reactia mea la vazul pozelor in reviste si inca ma mai intreb daca erau trucate sau nu ?!
Cert e ca pozele au pus-o pe jar si pe Victoria si s-a apucat de sport (cu toate ca nu e fan al exercitiilor fizice),a angajat un instructor personal responsabil si cu nutritia ei iar scopul comun este "lucrul"la masa musculara.
Sa speram ca rezultatele vor aparea cat de curand
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Luna75 spune:
Se pare ca nici Victoria nu face exceptie de la sondajul de opinie potrivit caruia 98% dintre femei nu sunt multumite de corpul lor
"Cel mai mult imi urasc picioarele - le gasesc cele mai dezgustatoare" ,de asemenea e nemultumita de sanii ei
blackpanterro spune:
Pai normal ca e nemultumita de sani, e atat de slaba ca sanii arata ca niste mingi de baseball pe o tabla.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Luna75 spune:
in mod sigur cateva kg.in plus ar avantaja-o foarte mult
mie imi place noua ei tunsoare iar blondul chiar o avantajeaza
Luna75 spune:
bineinteles ca nu am reusit sa inteleg care e motivul schimbarii culorii parului - oricum blondul parca ii sta mai bine si ii accentueaza bronzul
oare ce metoda foloseste pentru a se bronza?
Luna75 spune:
turneul lor mondial incepe pe 2 decembrie si vor concerta la Vancouver, San Jose, Los Angeles, Las Vegas, New York, Shanghai, Madrid, Beijing, Londra si Cape Town.