Posh Spicy sau Skeletal Spicy
Raspunsuri - Pagina 10
MissParker spune:
"Posh" inseamna mai mult "elegant cu aer de snob"... eu cred ca asta o reprezinta destul de bine, mai ales in ce priveste impresia de suprafata, fiindca pe dinauntru e varza, saraca... e mai mult de compatimit decat de invidiat...
Felicia
Poze cu noi si vacantele noastre
Adevar > Autonomie > Identitate
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!
Yael spune:
Chiar mi-a placut. Foarte simpatica si cu mult-mult umor. Super!
www.youtube.com/watch?v=fd7ek_r9XP0" target="_blank">Victoria Beckham Coming To America (4)
www.youtube.com/watch?v=CoQrLCfLpr4" target="_blank">Victoria Beckham Coming To America (5)
www.youtube.com/watch?v=aytsgj-Io-E" target="_blank">Victoria Beckham Coming to America -sfarsitul complet
Gabbriela spune:
am vazut intrarea ei in america, am ras cu lacrimi la testul dmv si cand invata sa conduca, si la simularea cutremurului...
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
ooana spune:
...filmuletele sunt super haioase!
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Noi 2...
...si o clipa din viata noastra!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
louisea spune:
www.bt.dk/apps/pbcs.dll/article?AID=/20070722/UNDERHOLDNING/70722006&template=zoom" target="_blank">brrr
belutza spune:
mai fetelor,dar alea chiar sunt picioarele ei ?
al meu o place pe d-na victoria si ma contrazic cu el de nu mai pot. el e ferm convins ca nu-s picioarele ei.
da` chiar sa arate in halul asta ? parca e prea prea..
belutza
mama lia spune:
am vazut filmuletele...tipa este dusa rau de tot cu pluta....si are un IQ....dar la banii ei ar fi prea de tot sa mai si gindeasca!!!
ce rautaciasa sunt, cred ca de la caldura excesiva de afara!!!
louisea spune:
Si mi-e mi s-a parut comica in filmulete
Beluta.. cu poza respectiva era si un articol.. Scria ca si-a pierdut multa masa musculara (nu doar grasime) din cauza ca nu mananca decat f putin peste si legume si nu face sport. Seara nu mananca dupa ora 18 cel mult un ou fiert dar de cele mai multe ori bea doar apa. In unele perioade a mancat numai grapefruit..
Cat e de adevarat sau daca pozele sunt trucate nu stiu
Exceptand greutatea oricum o prefer fata de Paris Hilton, Lindsay Lohans etc.
louisea spune:
www.youtube.com/watch?v=r3CYVb0x9-M" target="_blank">Victoria Beckham - Today Show
www.youtube.com/watch?v=pDqxNEShkes&mode=related&search=" target="_blank">Being Victoria Beckham - Part 1
www.youtube.com/watch?v=bi7jJbT-R4E&mode=related&search=" target="_blank">Being Victoria Beckham - Part 2
www.youtube.com/watch?v=8u5i7GGR8XA&mode=related&search=" target="_blank">Being Victoria Beckham - Part 3
www.youtube.com/watch?v=YgS0Lx25X5E&mode=related&search=" target="_blank">Being Victoria Beckham - Part 4
www.youtube.com/watch?v=y4foTn2ssEo&mode=related&search=" target="_blank">Being Victoria Beckham - Part 5
www.youtube.com/watch?v=UiuKxdAHM4k&mode=related&search=" target="_blank">Being Victoria Beckham - Part 6
www.youtube.com/watch?v=BjIbP5oad6s&mode=related&search=" target="_blank">Being Victoria Beckham - Part 7
www.youtube.com/watch?v=J_3F2eHG-KM&mode=related&search=" target="_blank">Being Victoria Beckham - Part 8
louisea spune:
www.click.ro/articole-duminica/victoria-roasa-de-celulita/26390" target="_blank">cu celulita la vedere