Cluj rulz! (56)
Raspunsuri - Pagina 30
roxana1974 spune:
Roxilante! se vad! Jeez ce poze mistooooooo!!!! Acum stau sa ma gandesc daca a meritat sa-mi sacrific concediul pt. chestia aia din Berlin?!?!
Nu ma paste nici o avansare...am avansat anul asta deja si nu mai e loc cred pentru multa vreme...eu lucrez intr-o banca...
Repet, ai niste poze fantastice, si tu, ai niste ipostaze mai mult decat interesante, complimente! Esti foarte draguta!
Ok, ma duc sa fac un tort mare mare si bun bun, am cumparat ieri strugurei si mure tineti-mi pumnii sa iasa bine!
pe curand,
R-b
No, vidiazni!
mariana tache spune:
Trec doar sa va salut ca am o gramada de treaba (mi-a plecat mamica ... un ochi rade, altul plange!).
Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
roxanicea spune:
quote:
Originally posted by roxana1974
Roxilante! se vad! Jeez ce poze mistooooooo!!!! Acum stau sa ma gandesc daca a meritat sa-mi sacrific concediul pt. chestia aia din Berlin?!?!
Nu ma paste nici o avansare...am avansat anul asta deja si nu mai e loc cred pentru multa vreme...eu lucrez intr-o banca...
Repet, ai niste poze fantastice, si tu, ai niste ipostaze mai mult decat interesante, complimente! Esti foarte draguta!
Ok, ma duc sa fac un tort mare mare si bun bun, am cumparat ieri strugurei si mure tineti-mi pumnii sa iasa bine!
pe curand,
R-b
No, vidiazni!
doamna bancher,
multzam` de complimente! nu-s chiar asa dragutza ...poate ma avantajeaza photoasele......;
ai avansat deja...? am ramas in urma bag de seama....; stiam ca urma sa primesti up grade-ul prin primavara ,imediat dupa ce te-ai intors din austria....dar am pierdut sirul evenimentelor...scuze.
cum e jobuiala la banca, intreb ca de tare mult timp cochetez cu ideea....;mi-ar placea....dar nu cred ca am sa am vreodata sanse, tinand cont ca experientza mea in domeniul bancar este jos de tot,la cota minima.
tortul minunat va fi un diplomat? cu fructe?
sau ce reteta inedita prestezi?
cum merge masaju`? te-ai dus pt intretinere sau pt celulita? se vad rezultate? eu nu am mai facut nimik in sensul asta. as veni si eu....dar sunt cam naspa cu vanataile...ma fac toata mov.,..am o piele de cacao...;
mariana, la tine cum e cu rezultatele? dar d ecand fugi, cum esti?
sunt o lenesa...si nu ma indur sa fac deloc sport..offfffffffffffff ticaloasa mare ce ma aflu....!
fug si eu al bucatarie
mai revin
pupici gastii intregi!
pofta mare si sforaituri in tihna pe asa vreme!
pupici
roxi foto
noutatifoto
carrie spune:
Hielau fetelor
In primul rand LA MULTI ANI RALUCA!!!!!sa-mi traiesti prietena draga si sa fii fericita cu familia ta frumoasa.
cred ca navalim azi la voi.
si nu incepeti va rog capitol nou sa apuce lmea sa-mi felicite finutza.
Dimineata asta am avut program administrative, ca de multe we n-am mai fost casnica.am gatit, am spalat haine, Theiutza tare m-a ajutat…
Roxi, nu ma lamentez sunt indragostita de masinutza e o bijuterie, faptul ca e second a facut-o mai ieftina.
legat de sport si io-s cam puturoasa desi am facut aerobic 10 ani, asa ca ma dedic bicicletei eliptice si masajului...
Dana, vin sper sa am planurile we asta.Vreau sa va spun ca am intrat in panica, nu stiu daca vom termina casa pina trebuie eliberat apartamentul.
Tatiana, eu am operat-o la Ene, a fost super ok si am trimis-o si pe Dana la el care uite ce a patit…nu stiu ce-i cu dr astia…noi i-am dat lui 2 mil si la anestezista 1 mil.nu se da atata da la cat am fost de stressati am vrut macar sa fim linistiti ca am cotizat destul.eu zic sa n-o operezi daca nu e acut, noi am consultat-o la 3 dr care au zis acelasi lucru insa problema a fost ca facea otite repetate.nici mie nu mi-a placut Mihut.
Adriana te contrazic legat de amigdale alea chiar e bine sa nu le scoti!
Mariana scumpa vreau impresii despre jucarioare, pe PM.noi n-avem da fantezii exista.zi-mi zi-mi ce ti-ai cumparat pliz pliz!!
Legat de pusul pe iarna si eu sunt catastrofa, noroc cu mamicile insa si acolo am impresia ca exagereaza,la mine inca zac conserve de 2-3 ani!
Vreau sa va spun ca am dat-o pe asta mica cu un spray cu Aloe pe zgarieturi si a facut minuni, aproape a trecut.e super!
Arleena, din cate stiu eu pampers de ala se gasea numai la Bucuresti cu vreo 400000.de fapt e un chilotel mai special.daca vrei vb cu prietena mea sa-ti cumpere ca ea mi-a trimis si mie.
Roxa
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
roxana1974 spune:
hai ca va scriu iar un pic pe scurt!
Cristiana, mai am uitat sa-ti multumesc de articol si sa ma repet iar si iar ce sotior simpatic si bun ai!
Roxi, tortul nu va fi cine stie ce, din moment de am ars din greseal ablatul, incerc sa-l dreg cumva...crema va fi din branzica de vadca amestecata cu mascarpone, un deliciu si inainte de crema si peste crema vor fi fructele amestecate. Cat despre poze, repet ele sunt foarte frumoase si tu arati tare bine in ele. Atunci tre sa ni te arati ca sa ne dam cu parerea in mod avizat .
La banca, e un fel de love&hate pentru mine...cat despre posibilitatea ta de a ajunge sa lucrezi in banca, sa stii ca nu e chiar asa de greu, zic eu, la noi se recruteaza la greu, oameni cu experienta macar "colaterala" sau cumva relevanta se cauta la greu, si li se face un program de induction, asa ca se familiarizeaza repede cu mediul bancar. Ideea e sa aplici!
Masajul, hmm, la mine e poveste lunga, eu sunt cu forme de-alea de sirena si am si celulita asa ca....de subtiat nu m-am subtiat, dar nici nu am tinut regim, insa in mod clar coapsele imi arata mai bine de la masaj si sunt mai ferme. Mariana a avut succes mai mare ea face si gimnastica si a facut si regim...ea are coapse mai subtiri...
va las gagici, revin diseara tarziu sau maine dimi sa va zic de tort!
EDIT de EDIT!!! LMA Raluca!!!
R-b
No, vidiazni!
roxanicea spune:
asa vra sa zica....treaba cu banca. hai ca imi fac si eu curaj si aplic...cine stie...? banui pe unde esti asa ca nu te intreb.voi intra pe site si la cariere ma infiltrez .
hai ca promit sa vin si eu la masaj la edith (am de la mariana de cateva luni nr ei de tel si imi fac o programare) si poate in felul asta,intrata in hora si cu tonus mai ridicat, reusesc sa dezmortesc bicicleta care imi ocupa loc degeaba prin casa fara sa ma folosesc de ea. asa ca sigur ne vom intlani prin zona, daca nu cumva si pana atunci.
tanks de info.thanks again de complimente.
criss, da-mi si mie articolul ca sa am pretext sa-ti pot admira virtual sotioru` .
ralucai!
dupa amiaza placuta!
roxi foto
noutatifoto
roxana1974 spune:
ciao fetelor!
tocmai am sosit acasa de la prieteni si suntem bucurosi, dar obositi. am smuls de la Vic acordul ca-i face el baie lui Tziky si-l culca, iar eu ma voi tolani frumos in pat! Din pacate am pierdut serialul preferat, e unul italian fainut care e pe TVR2 de pe la 19 si ceva, ii spune Treptele Iubirii, frumos film...interesant... si merg imediat online sa vad daca am sanse de o reluare ceva...
Sper ca sunteti ok toate, va si sper sa gasesc noutati de dimineata
Mariana, vorba lu Murphy, te nem normalish! Io am crezut ca ne-ai dat linkul ala cu jucarii eroice in gluma, cand colo, ea.......in loc sa te duci sa-ti iei de banii aia pantofiori si poshetutze maaaai, mai!
No, vidiazni!
ralucames spune:
Multumesc dragelor pt. urarile voastre, tare bine mi-au prins, iar eu va intorc cate o si un .
Criss., imi place la nebunie cadoul... ma bucur ff tare ca ati "navalit" la noi, ne-am simtit super, sper ca si voi... fetele noastre is mortale: se pupau, se impingeau, se trageau-toate la cate o fractziune de secunda, iar la plecare n-au mai facut circ, s-au comportat kiar neasteptat de bine. Stef, pt. ca a fost ea in centrul atentiei, e asa rasfatzata, incat a varsat un pahar cu apa pe pat-in dormitor si radea de numa... ii trece ei azi-maine, cand ramanem iar amandoua acasa
Roxanicea, am vazut cateva din pozele tale, meseriashe foc, restul o sa le vizionez alta data, ca azi nu am avut timp... ai zis cumva si nu am fost pe faza?? unde ati fost in conc.?? ca peisajul e mortal frumoase photoase kiar !!
Roxana, tu draga cum de faci tort asa repede... ca pe mine nu ma apuca kefu decat de cel mult un kek din cand in cand.. in rest... haioshe (tot din cand in cand...) ei -fiecare cu talentul ei.
Va pup de noapte buna, fug sa trag o baie cu spuma-vorba Roxanei... apoi in pat la caldurica
minunea vietii mele