Cluj rulz! (56)
Raspunsuri - Pagina 29
ralucames spune:
Stanca, sa stii ca nu papa fructe mai defel, eventual cate fff putin dintr-o piersica... apoi restu'.... imi pare rau ca nu vrea... dar in fiecare zi incerc s-o fac sa vrea... degeaba-deocamdata. Mai vreau sa te intreb ceva: banuiesc ca voi ati facut modificarile din apartamentul vostru-in ceea ce priv. usa de la bucatarie as vrea sa ne facem si noi... iar sotul mi-a promis ca in urm. 10 ani (incepand de maine-il pun sa semneze, ca sa nu se razgandeasca...) imi face si mie asa () Sper sa-mi zici cu cine ati lucrat, poate iese ceva si la noi
Mariana...pe unde umblii de nu vii defel incoace???
Noapte buna, dragelor!!!
minunea vietii mele
mariana tache spune:
Mi-a fost dor de voi! Si ma bucur sa vad ca in lipsa mea s-au incins spiritele pe la noi.
Si sa va iau pe rand (in ordinea nr de pe tricou) :
Tatiana, ; cum sa te sterg de pe listutza, cand tu esti cea mai indreptatita la absente?! In plus ne mai si fericesti cu cate un mesaj ca sa vedem ca nu ne-ai uitat
Cand plecati in concediu?
Olim te si eu; oricand, cu multa placere .
Romana, eu i-am dat lapte praf lui Stefan pana pe la 1 an si 6 luni; am vrut sa-i dau de vaca dar nu l-a acceptat; asa ca am continuat cu lapte praf (dar ii facea jumi-juma cu de vaca ).
Cristiana, ti-as zice impresii despre jucarioare (ca noi suntem dotati ), dar mi-e . Eu zic totusi sa lasi o fantezie sa incolteasca si sa o pui in practica; merita!
Erika, stii vorba aia "cine tace face"? Ei, aplic-o; sotul te "ameninta"; tu cumpara
Monica, eu cred ca te-ai ambalat degeaba in ceea ce priveste somatia mea. Scopul ei a fost sa trezesc spirite adormite (lucru care s-a intamplat deja!) nu sa fac eu pe interesanta; iar daca sunt persoane care intr-adevar nu mai vin pe topic de ce sa le tinem pe lista? nu cer de mancare, dar de ce sa fie de umplutura? e o lista deschisa, desigur! oricine e bine venit; eu cred ca am intampinat frumos pe fiecare nou venit; pe fiecare am trecut pe lista fara exceptie! Sa nu uitam ca toate de aici avem obligatii si greutati; fiecare stie cum e sa cresti un copil, sau 2, sau 3 si sa mai si muncesti printre altele; dar uite, daca exista interes pt topic fiecare isi gaseste un pic de timp ca sa dea buna ziua si sa vada care mai e starea de spirit in zona; nimeni nu cere sa scrii zilnic pe topic; dar daca exista interes macar o data/ luna tot iti faci timp pt a saluta lumea; ei, tocmai asta am urmarit: sa ne dam seama cine are interes si cine nu.
Revin.
Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Corina, te salutam si noi! Mai stati? Ce ne aduceti ?
Flavia, spor la gasit casa; unde si ce va luati?
Stanca special (oare stii de ce?); mi-e dor sa ne vedem! vezi ca luni si marti sunt fara mamica, asa ca ies eu cu copiii; sa nu-ti faci program; musai sa ne vedm, ok?
Daca ma tin nervii iti dau pe PM link-urile cumparaturilor facute ; luni le primesc .
Razvanelul-cumintelul cel destept!
Roxi, bine ai revenit din concediu! cum a fost? ceva poze?
Am ajuns si la postarea subtire despre concediu; abia astept sa te vad, bronzato!
Daniela, nu ne plictisesti! ma bucur ca ai dat un semn; cand te-am trecut pe lista ti-am zis ca-i obligatorie prezenta; asa ca vezi ce faci ; ce mai face Alex? nu ne-ai zis cum ati aniversat 2 anisori.
Dara, asa da! ca doar scrisul aici nu-i pe bani .
Ai dreptate; am fost cu Simon in zona respectiva la ortoped (am eu niste pasarele); si zici ca mititica ta si-a spart timpanul? groaznic; cred ca a durut-o cumplit; si-a revenit?
Te rog sa ne pove ce-ati patit in concediu, ca-s tare curioasa; in + poate ajuta pe cineva povestea ta (ne ferim de o experienta asemanatoare).
Daca vrei asigurare de viata stiu un tip f bun.
Cristiana, cum mai esti cu spatele? daca se agraveaza da un semn sa te indrum ; ah, ce dor mi-e de Napoli! n-am mai fost cam de multa vreme ! Pupam Theiuta pe zgarieturi ca sa treaca.
Raluca, am terminat cu pozele; am muncit o gramada la ele, dar asta nu a fost motivul absentei (printre 2 poze nu ma abtineam sa nu trag cu ochiul in zona); nu am avut net; de asta am absentat. Pup la mica "cacacioasa".
Romana, cu mersul tin minte ceva; parca Stefan a avut o luna de instabilitate; si noi asteptam cu interes sa depasim faza asta, ca tot dupa curu` lui Simon suntem; si nu mai vrea decat sa umble singur; cand il pun in rotobil urla ca din gura de sarpe; in patut nu mai sta nici o secunda; asa ca... rezista Mariana .
Oana scumpa! Si mie mi-e dor de tine; trebuie sa-ti dau un tel.
Adriana, unde sunt bunicii? de cat timp ii ai pe pitici acolo? cat mai stau? pove ca sa stiu si eu daca sunt mama mai denaturata sau nu
Revin.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
promit ca-i ultimul pe seara asta!
Fetelor, eu va felicit pe cele care puneti tot felul de conserve pt iarna; eu nu pun nimic; n-am pus de cand ma stiu si nici nu cred ca apuc acea zi
Legat de cumparaturile mele jucause: luni sosesc ; am cheltuit 400 ron ; cand afla Adi cat am dat pe ele ia foc, dar ii trece repede ca-i distrag atentia de la bani cu fanteziile mele . Ah, deabia astept! Mi-am cumparat o chestie exclusiv feminina (nu-i vibrator) la care visez de mult; daca imi place o sa v-o recomand (mai ales pt cele "uscate" ).
Gata polologhia pe seara asta; fug la treaba mea (mai am un pic).
si pove maine.
Sanatate Maxima!!!
arleena spune:
fetelor....
as vrea sa-i cumpar la piciul meu pampers din ala impermeabil pt mers la piscina...stie careva pe unde gasesc??
de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete
mariana tache spune:
quote:
Originally posted by arleena
fetelor....
as vrea sa-i cumpar la piciul meu pampers din ala impermeabil pt mers la piscina...stie careva pe unde gasesc??
de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete
eu nu ; ce faci treaza la ora asta?
Sanatate Maxima!!!
ad_rianna spune:
quote:
Originally posted by mariana tache
Adriana, unde sunt bunicii? de cat timp ii ai pe pitici acolo? cat mai stau? pove ca sa stiu si eu daca sunt mama mai denaturata sau nu
Sanatate Maxima!!!
mey dar stiu ca ne-ai luat la rand. bunicii stau in luna, langa campia turzii, nu e departe dar ma doare sufletul ca nu sunt tot timpul langa mine, oricum eu cum am putin liber fug la ei si in week-end stau tot cu ei...mai trebuie sa si muncim, ca doar pt. ei o facem, nu? ei denaturata...am uitat ghilimelele , doar ii las acolo pt.binele lor
Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
dara spune:
Mariana, si-a revenit pitica mea, doar ca a ramas cu sechelele de care scriam mai sus. Probabil ca asa ar fi ramas indiferent la ce medic o duceam, cine stie... Oricum si-a facut-o cu mana ei-vana ea demult betisoarele de ureche, iar cand aiurita de ma-sa a lasat din gresala o cutie pe birou le-a atacat. Si cu un betisor s-a rezolvat... Dar e ok, s-a prins la loc. Si am fost si la mare, a stat in apa, in masina in oaresce curent dar n-a facut nimic la ureche sper deci ca nu i-a ramas mai sensibila, noi neavand probleme gen otita pana acum, din fericire...
Despre concediu... Ce sa zic, pentru asigurare de viata e cam tarziu (legat de ceea ce ni s-a intamplat). Pe scurt: a intrat o cehoaica in noi (cu o masina mai mare), (pe autostrada, langa Venetia - mama, ce romantic... ) iar noi am ricosat in masina din fata. Noi suntem bine, multumesc Domnului, dar masina e varza si a ramas acolo. Pe Daria a salvat-o scaunelul in care era bine legata si care era la randul lui ancorat in bancheta. Altfel zbura pe geam... Si faptul ca a fost legata in partea dreapta a ajutat sa nu aiba absolut nimic, masina intrand in noi in partea stanga. Dar e busita rau, si in fata si in spate...
Cam asta a fost... N-am vrut sa povestesc (eu sunt o persoana tare deschisa, spun tot...) sa nu imi mai amintesc ca ma apuca groaza...
Va pupam!
Dara si Darisor
roxana1974 spune:
no helau girlz! aseara am fost prea prastie sa mai pot intra pe net! Mi-a venit puiul acasaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Mi-a fost un dor de el de am crezut ca intepenesc, nu alta! Mi-a sarit in brate maimutica si m-a pupat, mi s-a inmuiat inima, nu alta. A invatat sa numere pana la 5 in ungureste si stie sa spuna cateva cuvintele, iar in romana deja vorbeste in propozitii!! Cata rabdare are Bety, ea vorbeste foarte mult, mie-mi vine sa cand pove cu ea insa vedeti, copilului i-a facut asa de bine! Si are rabdare domle, l-a invatat o sumedenie de lucruri. Nu ma satur sa va spun cat l-am pupat si l-am "lins" pe Serban.
In rest, vestile sunt ca in 3 Septembrie merg la un training la Berlin, pentru 5 zile si de-aia mi-am sacrificat concediul. E o sansa speciala zic eu, iar concedii vor mai fi. Mai mult, Vic a descoperit ca nici el nu prea mai poate merge in concediu atunci, caci eu eram pregatita sa-l las sa mearga singur in Turcia, ma rog, nu singur, cu prietenii nostri, dar s-a razgandit si el. Din 18 septembrie imi iau 2 saptamani si "o talalai" prin Cluj asa ca atunci poate ne vedem mai des, si dimineata, prin Cluj!
Mariana, am vazut ieri ca mai erau papuceii aia albi cu 24 de ron la magazinul ala din Piata MV.
Ma duc sa fac una alta prin casa, aseara la ora 10 veneam de la Selgros...azi am de facut mancare la gashca...
pe curand,
R-b
No, vidiazni!
roxanicea spune:
mariano!!!!!!!!!!!!!!!!!! esti nebunica rau cu "jucariile" si fanteziile-ti care bantuie prin creier! m-ai spart! vezi sa nu se inhibe adi!
nu-s asa bronzatat.....asa ca nu prea ai ce vedea....;poate fi ,in schimb, un bun pretext.
roxa, felicitari pt traningul din berlin!banui ca dupa el va veni implicit si avansarea. jobuiesti intr-o multinationala?
cum se simte serban? gata cu puroiul si toate celelalte din gat, au trecut in final numai cu tratam. homeopat?
incerc sa pun si eu ceva photoase pe webshots...ca pana acum numai yahoo.photos foloseam. sper sa reusesc.
spor la curatzenii, cookareli...etc!
pupici
roxi foto