Iasule, mandra cetate (37)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aime spune:

fetele!

Herra mi-ai facut de ostropel
Eu va poftesc la ardei umpluti .
Nora bine ai mai venit la noi si felicitari ptr casuta mai mare

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Am prins un moment liber si am trecut sa va salut!

Cristina (palmyrah)!!!!!!!!!! Daca te rog ceva, ma poti ajuta si pe mine? Numai daca ai timp si poti!!! Iti spun pe PM! Nu e complicat! Doar sa intrebi ceva, undeva ...

Ma intreba cineva pe mine daca mai stiu ceva de Oana, undeva mai in urma un pic... Oana este bine. Duminica va fi nasa! Si acum e ocupata cu pregatirile! Dar va saluta si a zis ca va incerca sa intre si ea dupa nunta asta!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Hello... Sunt aici, inca in viata... Nu radeti ca nu e de ras. Astept cuconiada pt amanunte... dupa 1 august.
Pa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inny spune:

Vai cit imi e dor de IASI!!!!! Din fericire, peste o luna sper sa ajung si eu teafara si nevatamata sa-mi revad locurile in care am copilarit!!!
Ce voiam sa va intreb.... unde se poate minca o pizza buna? Ce locuri imi recomandati? Sint plecata de 7 ani si siiiigur s-au schimbat multe intre timp.
Anu trecut cind am fost am ramas suuuuper placut impresionata de Little Texas (il recomand oricui cu muuulta caldura) si inca un restaurant dragut, cu loc de joaca pt copii, parca prima statie de tramvai din Podu Ros spre Bucium... parca incepea cu A... si acolo mi-a placut ca am si eu 2 copii care au si ei nevoie de spatiu de joaca! ;)
A invatat cineva la National??? :D
Unde pot petrece citeva zile in liniste, nu prea departe de Iasi si nu la Vatra Dornei??? ;) O statiune in Moldova care v-a placut....
Mii de multumiri anticipate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Inny> mie imi place pizza de la Smile(imediat pe stanga dupa ce cobori in Pacurari, langa ING), Alila(vizavi de gara internationala sau Vamã), La Pergola(in Iulius Mall).
Restaurant cu loc de joaca..probabil de referi la Pinnochio langa Peugeot, inspre Bucium.
In Nordul Moldovei, si nu Vatra Dornei -ar fi Durau, Agapia, Sucevita, Vama,Voronet..gasesti pensiuni pe internet.

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Inny la lacul rosu si cheile bicazului noua ne place mult!
Nora sa va fie de bine casa! O sa va treaca nostalgia dupa vechiul apartament.abia astept si eu sa ma mut odata.

Eu am pus la dormitor PVC de la Veka,cu o firma de la vatra doernei si am facut mucegai.Nici nu stiu dar parca nu mai am incredere in PVC.
Am dar acum doi ani 12 mil pe trei geamuri la dormitor.Sunt destul de mari dar nu mai stiu suprafata.
Am reusit sa pun si eu poze mai noute cu raisa.

http://community.webshots.com/album/552352241tCcVtv
Abia astept sa plecam la mare.
Va pup si toate cele bune.

Paula 29 sapt si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)

poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Mai stiti ceva de dr. Iliev. Incerc de citeva zile sa dau de el (astept un nepotel in noiembrie si vrea sora mea sa faca ecografie la el) si nu reusesc. Am fost si la cabinet, dar nu-i nimeni.

Inny, mie in continuare imi place pizza de la Pizza Pazzo (in Todor, vis-a-vis de T17) si am inteles ca si cea de la Pergola este buna (acolo au si mancare buna). In plus daca mergi la Iulius Mall poti lasa copii la Kidsland in timp ce savurezi pizza. Iar despre iesit la aer, poti incerca la Lacul Rosu (cred ca sunt 3-4 ore de mers cu masina) este superb in zona.

Carmen, bine ca s-a terminat cu bine, dar ce ai patit? Alex este bine, da?

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

buna seara!

am si eu aproape 300 de poze din vechiul Iasi; de fapt sunt ca o colectie de carti postale vechi, am pus cateva sa vedeti daca va plac aici.

daca da, stiti unde ma gasiti.

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Amironeanu: ai fost la cabinet in timpul programului, dupa ora 3?
Spun asta pt. ca stiu pe cineva care a facut eco la el saptam. trecuta.

Acum vreau sa va intreb ceva, poate stiti, pana merg maine dimineata la sensi blu sa intreb: vreau sa cumpar vaccinul Infanrix Hexa cel care se face la doua luni dar med. de fam. imi spune ca nu e gaseste in Iasi. Vreau vaccinul asta si nu altceva pt. ca stiu ca este cel mai bun.
Imi este greu sa cred asta, pt. ca stiu ca se poate aduce pe comanda.

Andreia, ingerasul nostru mic (23.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Inny, o pizza buna poti manca si la Romagic, care e chiar loc de joaca pentru copii, doar ca trebuie sa te anunti cu o zi inainte (pizza vine prin catering). Nu glumesc, cum ar putea crede fetele care cunosc deja locul...dar daca cauti o atmosfera de local, asa, mai efervescenta, mai bine mergi unde zic ele, la noi e mai liniste...
La sectiunea "imprejurimi", dau votul meu circuitului: manastirea Neamt (unde exista si cazare in chiliile modernizate), cheile Bicazului, Lacu Rosu. Coada Lacului, sat Ceahlau( am stat intr-un han parca), munte Ceahlau, ma rog, in cordinea corecta, de pe harta...

Fetele, de fapt am intrat sa va salut voios, ca astazi am avut parte de mare surpriza mare, mi-a venit in sfarsit comanda mult asteptata(3 luni), de la Quelle, aceea cu salteaua gonflabila pentru sarit. Nu credeam ca mai vine. De curand chiar le-am trimis pe mail parerea mea despre comertul lor. In mai putin de o saptamana a venit...coincidenta, sau efectul mailului?

Nora, stiu sentimentul ala de parere de rau dupa cuibusorul vechi, martor la atatea clipe, si bune si mai putin bune din viata noastra...Eu m-am mutat de vreo 8 (sau 9??) ori si mi-a parut rau dupa toate, mai putin dupa camera in care am stat un an la soacra-mea si dupa camera de camin in care am stat in primele 6 luni dupa casatorie (era un camin de familisti din zona PIata Nicolina, bleah)...

Legat de termopane, acasa nu am, doar la firma, unde insa nu le-am pus eu. Sunt din alea de la mama lor si cica numai usa de la intrare a costat 22 de milioane, brrr...

Carmen, wellcome back si daca vrei sa motivam absentele tre sa dai raport complet[:D}...Pana una, alta, eu ma bucur ca esti iar prin zona...

Aime, vreau si eu ardei umpluti, trec pe lista alaturi de musaca, poate reusesc in weekend.

Cristina, eu tot aveam senzatia ca ostropelul de pui e ceva cu sos alb, dar nu de smantana...oare aia ce mancare e?

Adi, Cd-ul cu Iasul e mai complex decat ma asteptam si ingenios lucrat. Mi-a placut mult. "Povestioarele" de care iti aminrtesti tu exista, dar nu "vorbite", ci "scrise", (ma refer la detaliile asupra locurilor). Nu am regasit acolo cladirea vechiului tribunal, care era pe dreapta cum urci spre Palat, dupa strand, va amintiti? Oare unde o pot gasi, mi s-a pus pata pe ea...

Editez: de camera de camin un pic, un pic tot mi-e dor, am amintiri frumoase legate de ea, desi mi-e greu sa nu imi amintesc toaleta comuna si vai de capul ei, precum si gandacii din dotare...

Si Herra, imi plac pozele tale, 2 le-am mai vazut si pe net, dar as fi curioasa sa stiu cum le ai, in format digital sau pe hartie, adica vederi propriuzise? Eu am o colectie de astfel de vederi vechi, alb-negru, de la bunicul meu.Sunt din toata tara, nu numai din Iasi si imi sunt tare dragi.

Primavara 2006

Mergi la inceput