Iasule, mandra cetate (37)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns herra spune:

eu fac ostropel de pui.

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

quote:
Originally posted by ionika

Puteti sa imi recomandati o firma la care sa dau comanda de usi si ferestre din pvc si termopan? Pana acum am gasit cu 30 euro mp dar mi se pare f mult.
Multumesc.
Ioana&Andrei (14.09.2006)

Hmmmm...ionika as zice sa ne recomanzi tu firma unde ai gasit cu 30 euro mp.In general, e intre 70 si 130 euro/mp
Chiar te rog sa-mi zici si mie unde e firma asta.Multumesc!

Fetelor...azi am vandut casa...
Stiu ca ar trebui sa ma bucur,ca ma mut la una mai mare,dar parca tot imi pare rau sa ma despart de asta mica...au fost ani frumosi si fericiti,traiti aici.

A dat un pic ploaia si gata,v-ati repezit la cuptoare.Cica de miercuri vine canicula,deci iar trecem la cas cu rosii (cele care pot...io din pacate nu am cum sa nu gatesc)

Eu n-am facut Melba,ci Paradis tropical cu ananas (parca asa se numeste).Nu e ca cele facute in casa,dar cand e cald,merge.

Va pup si sa aveti o seara frumoasa!

Nora

Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Nora
Fetelor...azi am vandut casa...
Stiu ca ar trebui sa ma bucur,ca ma mut la una mai mare,dar parca tot imi pare rau sa ma despart de asta mica...au fost ani frumosi si fericiti,traiti aici.

ei, sa fie intr-un ceas bun!

sper sa fac si eu candva pasul asta...sa-mi iau o casa mai mare, mai noua, si poate cu putina curte...

Cristina si Vlad

Mergi la inceput

Multumesc frumos,herra....iti doresc ca si tu sa iti implinesti visul.Casa...vorba vine,apartament am vandut,apartament am luat,doar marimea difera.Husbandul viseaza mult la o casa cu teren si curte dar...deocamdata sa praseasca in balcon,daca vrea,ca e mare...5.70 m lungime pe 1.38 latime....de abia astept sa-mi beau cafeaua acolo.

Mai fetelor...dar de cuconada nu mai ziceti nimic.Nu v-ar prinde bine o iesire la vreme de seara cu muzici,pizza si ceva udatura...si eventual dans ?

Danna...tu ce mai faci,mandro?Cum merge treaba?

Nora

Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Ioana, sunt si eu curioasa la ce firma ai gasit la pretul asta si daca pretul este corespunzator calitatii.

Nora: sa fiti si mai fericiti in noua casuta

M-am saturat de ploaie si de aer rece. Si tocmai cand aveam chef de plimbareala. Nu vreau a mor de cald dar nici chiar asa.

Andreia, ingerasul nostru mic (23.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Buna!

Saptamana trecuta am pus la soacra mea, geam si usa la balcon din PVS cu geam termopan si ne-a costat 8 mil cu Al Doors (i-am luat din Ziarul de Iasi). Au fost foarte prompti, am platit integral si intr-o saptamana au venit si au montat, au lucrat si foarte curat, inauntru nu este nimic de reparat, doar un pic afara. Au fost cei mai ieftini si mai prompti, geamul nu are lowE, in rest este tamplarie PVC din Austria si feronerie din Germania. Acum sa vedem cum se va comporta la iarna, dar sa stiti ca eu am facut mucegai in balcon cu tamplarie Gealan de la RomEst (parca).

Am facut si eu prajitura cu ananas, nu ne-a dat pe spate, dar nici nu a ramas nemancata.

Of, si eu vreau casa si curte, cu livada si multa iarba, sa aiba Stefi pe unde sa alerge.
Nora, sa fie intr-un ceas bun! Cand va mutati?

Herra - cum ai facut ostropelul?

Fug inapoi la treaba, va doresc o zi usoara maine si un pic mai calduroasa!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Darria, Andrea....multumesc!Vrem sa ne mutam in jur de 1 august,daca reusim sa le terminam pe toate.

Unde e Al doors,asta?Si ce suprafata ati pus?Eu am pus de la Beyler,langa mall Moldova,suprafata cam 3.36 mp cu 7.2 mil.Dar acum vreau sa pun balconul si acolo e mult de pus.M-ar interesa sa vad si alte preturi.

Nora

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by amironeanu
Herra - cum ai facut ostropelul?

- am prajit bucatile de pui in ceaun, in baie de ulei;
- le-am scos si am facut in tigaie sosul - cu putin ulei in care am prajit puiul; am pus doua cepe si le-am lasat sa se inmoaie bine (am adaugat apa de mai multe ori); plus vreo 7 catei de usturoi, taiati feliute; si foi de dafin vreo 2; la sfarsit am pus suc de rosii, bucatile de carne, le-am lasat sa mai dea cateva clocote si GATA.
- noi mancam cu piure de cartofi sau cartofi prajiti.

PS: ti-am scris mail in legatura cu mobila; ca sotul meu lucreaza prin telefon, vorbeste si apoi se intalneste cu clientii, mai repede decat prin mail.
(daca ati rezolvat deja e OK)

Cristina si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Neatza!

Aldoor System - sos. Bucium, nr. 19, tel 226400 (www.aldoor.ro) nu mai stiu suprafatata, usa la balcon si geam langa (noi l-am facut dintr-o singura bucata). Dar mi-a placut ca au fost si foarte prompti. Noi am sunat la toti care isi faceau reclama in Ziarul de Iasi si pretul mediu era undeva intre 10 si 11 mil. \, iar ei ne-au dat 8 mil.

Cristina (herra) multumesc mult pentru reteta, eu nu am facut niciodata, chiar voi incerca.

Se pare ca am scapat cat de cat de ploi, asa ca va doresc o zi buna!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Buna dimineata...la un ness cu gheata.
Se pare ca va fi o zi frumoasa si nu foarte calduroasa sper eu...
Herra multumim pt reteta, cred ca o sa iau un pui astazi...mi-ai facut pofta. Apropos de ostropel...eu am facut o data prin clasa a 11, cand ramasesem singura acasa , dupa cartea de bucate, dar stiu ca am consumat jumatate de l de ulei si l-am pus tot in mancare.
Pupici,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput